home domotica nunspeet

De heer en mevrouw Ter Velden uit Nunspeet, 20 februari 2015

Naar aanleiding van de folder met onder meer sluitsystemen die wij verspreid hadden in Nunspeet en omgeving, kregen wij een telefoontje van meneer Ter Velden uit Nunspeet. Hij toonde interesse in het video-intercomsysteem waar wij mee adverteren. “Kom maar eens een keer langs, dan kun je me gelijk vertellen wat het beste is,” zei hij. Zo gezegd zo gedaan. De adviseur die bij meneer aan huis is langsgegaan kwam er al snel achter dat meneer de deur en intercom vanuit zijn gemakkelijke stoel wil bedienen/bekijken, het liefst in combinatie met een inbraakwerend motorisch meerpuntsslot dat uiteraard voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk.

Gratis advies

 

Het intercomsysteem van zijn keuze bestaat uit een buitenpaneel, (waar bezoekers zich melden) en een spreek-luister- en beeldverbinding met een draadloze DECT telefoon voor binnen, comfortabel en levensloopbestendig volgens de normen van het Woonkeurmerk. Het systeem is ideaal om veilig vanuit de stoel te kijken wie er voor de deur staat, te communiceren, en uiteraard met 1 druk op de knop het slot te ontgrendelen en de deur te openen.

Ook wordt er van de persoon die zich bij het buitenpaneel in de entree meldt een screenshot gemaakt, deze kan desgewenst worden opgeslagen. Mochten er mensen zijn die een poging ondernemen tot inbraak in de woning, dan zijn zij te bekijken aan de hand van de gemaakte beelden. Een uitstekende beveiliging tegen inbrekers dus, maar de woning is zo ook beveiligd tegen overvallers.

toegangscontrole

Toen het werk eenmaal opgeleverd was, is de adviseur teruggegaan om te vernemen wat de heer en mevrouw Ter Velden van het systeem om hun woning te beveiligen vinden, en wat hun ervaring is met het Intercomsysteem in combinatie met het motorslot.

De ervaring van de heer en mevrouw Ter Velden:

“Wat een geweldig systeem, en dat binnen 1 dag geregeld. Nu hoef ik ‘s avonds niet meer naar beneden. De deur valt na binnenkomst gelijk weer in de nachtvergrendeling. Dus als ik ‘s avonds nog een lekker wijntje neem, hoef ik me er niet meer druk om te maken dat ik de trap af moet om de boel op slot te draaien of voor een check. Wat een luxe,” zegt de heer Ter Velden.

Mevrouw Ter Velden: “Wat ik nou zo ideaal vind, als er mensen aan m’n deur staan om een pakje te leveren, dat ik niet meer naar beneden hoef, want ik ben niet meer zo goed ter been weet je. Met 1 druk op de knop van het Intercomsysteem kan ik ze bovenaan de trap opwachten, een handtekening zetten, en klaar. Dat scheelt mij veel moeite.”

toegangscontrole nunspeet

 

Certificeringen

  • client-img2
  • client-img3
  • client-img4
236