Woningbouw/Vastgoed

Woningbouw/Vastgoed
Woningbouw/Vastgoed
en Deurplus

Onze sluitsystemen voor woningbouw/vastgoed brengen toegangsvoorzieningen bij elkaar. Wij hebben alle deurtechnieken ‘deur’ en adviseren over een toegangssysteem dat flexibel is, schaalbaar en uitbreidbaar.

Als het gaat om veiligheid, controle en comfort is Deurplus een gerenommeerde naam in de woningbouw / vastgoedbranche.

Waarom kiezen voor Deurplus
Betrokken. Betrouwbaar. Bedreven
Professioneel en gedreven team

Ons geoliede team bestaat uit zo'n 20 mensen, stuk voor stuk vakmensen met passie die op een collegiale, plezierige manier met elkaar omgaan. Ze zijn niet alleen geselecteerd op hun capaciteiten, maar vooral ook op hun enthousiasme en drive om het klantbelang ècht te dienen. Dit doen ze vanuit hun oorspronkelijke Veluwse mentaliteit die zich kenmerkt door hard werken en problemen oplossen. Dit is voor u nèt die extra, waardoor u met een gerust hart uw inbraakwerend hang- en sluitwerk en toegangscontrolesystemen aan ons kunt overlaten.

Onze 24/7 servicedienst verhelpt problemen zo snel mogelijk. Onze monteurs zijn in het bezit van een volledig ingerichte bedrijfswagen. Om zo efficiënt mogelijk storingen te kunnen verhelpen en onderhoud uit te kunnen voeren, zijn onze monteurs nauw betrokken bij de samenstelling van de standaard voorraad die ze dagelijks bij zich hebben. Als echte ambassadeurs weten ze wat er speelt rondom entreevoorzieningen en kunnen zij als geen ander meedenken in efficiëntie (deurdenken noemen we dat). Hierdoor kunnen 80% van de problemen direct worden opgelost. 

U wilt reguleren wie er toegang heeft tot welke delen van uw pand en wanneer. Met onze oplossingen voor toegangscontrole hebt u met 1 druk op de knop uw gebouw beveiligd. U hebt altijd inzicht in aanwezigheid, deurstatus en deurhistorie. Onze producten zijn compact, standalone en werken zowel online als offline. Ze herkennen een persoon met een geldige informatiedrager, bepalen of deze is geautoriseerd voor de betreffende locatie op het juiste tijdstip en verlenen al dan niet toegang. Een geldige en beveiligde informatiedrager is vaak een kaart (tag) of sleutel, maar kan ook een hand, vinger of iris zijn.
Had u vroeger het risico van sleutels die werden doorgegeven, met deze moderne systemen is dit risico er niet meer. Alle tags zijn persoonsgebonden en uniek en werken alleen bij de juiste persoon. Op onze toegangscontrolesystemen kunt u blindelings vertrouwen.

Sleutelbeheer
geen zorgen meer

Wat soms voor een individueel gezin al lastig kan zijn, geldt voor woningcorporaties, vve (beheerders) en vastgoedontwikkelaars des te meer: wie houdt het overzicht op sleutels?

En hoe integreert een veilig sluitplan met:

Sleutelbeheer

Waar krijgt een facilitair beheerder van een woningcorporatie, appartementencomplex of vastgoedproject hoofdpijn van? Van sleutels die kwijt raken.

Het is zijn taak om te zorgen dat huurders/kopers veilig en zorgeloos kunnen wonen. En sloten vervangen is duur en een tijdrovende klus.

Daarnaast moeten centrale ruimtes zoals de entree en bergingen afgeschermd worden voor niet-bewoners en comfortabele toegang verschaffen tot bewoners.

Intercomsystemen moeten vrije doorgang geven aan verwacht of bekend bezoek en ongewenst bezoek weren. Deurplus brengt deze werelden samen in moderne digitale sluitsystemen.

 

Op afstand

Bij het beheer van grote aantallen woningen is het niet meer te doen om met mechanische sleutels te werken.

Stel dat een monteur een reparatie heeft in een meterkast ergens. Hij moet eerst op een centraal uitgiftepunt een sleutel halen. Dat kost tijd. In zo’n geval zijn digitale systemen met tags een uitkomst.

Als een monteur eenmaal een tag heeft, dan kan een beheerder hem altijd en overal toegang geven, op afstand.

 

Op termijn

Bij een mechanisch sleutelsysteem moet er altijd een overdrachtsmoment tussen bewoners en een beheerder zijn wanneer zij verhuizen. Logistiek kan dit een uitdaging zijn. Met een digitaal sleutelbeheersysteem kan de facilitair beheerder simpelweg een einddatum instellen per toegangstag.

Na deze datum werkt een tag niet meer. Hij kan dit doen op elk gewenst moment, op afstand en hij hoeft nergens aanwezig te zijn. Zou een tag ergens blijven slingeren, ook dat is dan niet erg meer.

 

AVG-proof

Sleutelbeheer staat altijd in het licht van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (Europese privacywetgeving). Woningbouwcorporaties mogen sleutels niet op naam registreren. Een digitaal sluitsysteem biedt een alternatieve registratiemogelijkheid zonder de AVG geweld aan te doen.

Sleutels kunnen op huisnummer geprogrammeerd worden. Bij een bewonersmutatie biedt dat al voordelen.

De huismeester controleert de nog aanwezige sleutels die gekoppeld zijn aan het huisnummer. Voor ontbrekende sleutels maakt hij nieuwe tags aan op dit huisnummer. De ontbrekende sleutels de-activeert hij zodat onbevoegden deze niet kunnen gebruiken.

 

PKVW/Woonkeurmerk

Deurplus is een partner die al het onderhoud op deuren verzorgt volgens Politiekeurmerk Veilig Wonen en het Woonkeurmerk. Wij hebben een uitstekende prijs/service-verhouding. Dat is belangrijk, zeker voor de bouwkundige beveiliging van woningcorporaties, want sociale huur moet betaalbaar zijn.

 

Fabrikant-overstijgend

Wij zijn sparring partner wanneer het gaat om de aanschaf en het onderhoud van digitale sluitsystemen. Samen bekijken we de gebouwen, de logistieke stromen en de doelgroep en we adviseren een oplossing die technisch past met de laagst mogelijke beheerskosten.

Onze sluitsystemen zijn fabrikant-overstijgend. Dit maakt een gefaseerde uitrol tot een mogelijkheid. We weten verschillende pakketten te integreren tot een simpele, gebruiksvriendelijke omgeving die facilitair managers gemak en tijd oplevert.

 

Europese aanbesteding van sluitsystemen voor woningbouwcorporaties

Het grote nadeel van Europese aanbestedingen is dat vaak verschillende beheerpakketten worden aangeschaft. En dat de mensen die het inrichten de vraagstukken van de klant onvoldoende kennen. Zo kan een complete mismatch ontstaan.

Omdat onze oplossingen zich niet beperken tot 1 systeem of 1 merk of 1 fabrikant, kunnen wij schakelen tussen diverse werelden en leveranciers. Wij weten de technieken te verbinden tot een werkend geheel.

 

Elke deur

Graag verzorgen wij gezamenlijke entrees van appartementencomplexen en panden van woningbouwcorporaties. Wij maken deze toegankelijk voor diverse doelgroepen en verbinden deze met onder meer galerijdeuren, liftdeuren en kluizen.  

Dit omvat onder meer:

  • Elektronische sloten
  • Automatische personendeuren (centrale toegangsdeuren/bergingsdeuren)
  • Speedgates naar parkeerkelders
  • Deurdrangers
  • Met tag bediende deuren

Uiteraard voldoen onze automatische deuren aan alle wetgeving, ook de meest recente norm EN 16005..

 

Sleutelbeheer voor Woningbouw/Vastgoed

Benieuwd naar onze oplossingen voor sleutelbeheer voor Woningbouw/Vastgoed? Wees welkom voor een vrijblijvend gesprek, telefonisch of op locatie. Met één telefoontje naar 0341 271050 is dat geregeld.


Placement Area [ASSETsmall][SIZEDefault][STATEDEFAULT].png
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Ons geoliede team bestaat uit zo'n 20 mensen, stuk voor stuk vakmensen met passie die op een collegiale, plezierige manier met elkaar omgaan. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? 

Hendri van den Hoorn
Eigenaar
Casus

Onze ervaring halen wij uit de praktijk. Lees de verschillende klantverhalen om een beeld te krijgen van wat wij zoal doen!

Bekijk alle Casussen
Menu