Service & Onderhoud

Service en onderhoud
Lage beheerskosten

Deurplus is een landelijk bedrijf dat al ruim 25 jaar ervaring heeft met deurautomatisering en toegangscontrolesystemen. Wij beschikken over een eigen gecertificeerde montage- en servicedienst.

Een landelijk 24-uurs serviceteam en compleet ingerichte servicebussen staan klaar om storingen zoveel als mogelijk in één keer te verhelpen. Zo willen wij bijdragen aan een optimaal werkklimaat, maximale veiligheid, minimale energielasten en gestroomlijnde logistiek binnen uw organisatie.

Neem contact op
Alles onder 1 dak

Bij moderne deuren gaat het om meer dan alleen het inbraakwerend hang- en sluitwerk. In moderne toegangssystemen komen digitale sluitsystemen, toegangscontrole, intercomsystemen, automatische deuren en cctv camerasystemen samen.

Deurplus beheerst alle technieken in en rondom de deur. Wij verhelpen storingen adequaat. Onze klanten waarderen ons hierom. In geen geval sturen wij u van het kastje naar de muur!

Of het probleem ‘m nu zit in de aandrijving, het motorslot, de deur, de toegangscontrole of wat dan ook, wij zorgen met degelijke Veluwse mentaliteit dat het opgelost wordt.

En dat lukt ons in gemiddeld 84% van alle storingen in één keer. Dat betekent geen ergernis, geen onveilige situaties, geen extra monteursbezoek.

Deurplus verzorgt deuronderhoud volgens alle wettelijke normeringen. Ook de norm EN16005 die jaarlijks onderhoud aan automatische deuren door een gecertificeerd specialist verplicht.

Regel een service-overeenkomst
voor service en onderhoud automatische deuren

U hebt de mogelijkheid om met Deurplus een service-overeenkomst af te sluiten. De voordelen:

  • U hebt geen zorgen over een betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangsvoorziening
  • Optimale staat van uw installatie gedurende de gehele levensduur
  • Het voorkomen van gevaarlijke situaties door regelmatige controles
  • Assistentie van gecertificeerde servicemedewerkers die continue worden getraind om u goed van dienst te kunnen zijn
  • Vakkundige hulp bij schade of storing, 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Voldoen aan alle huidige Europese en Nederlandse eisen en richtlijnen
  • Inzicht in de historieopbouw van uw producten. Hierdoor weet u altijd welke storings-/onderhoudswerkzaamheden zijn verricht.​​​​


Een serviceovereenkomst met Deurplus biedt u de zekerheid, veiligheid en het gemak van optimaal werkende bouwkundige beveiliging.

Meerjarenonderhoudsplanning service en onderhoud automatische deuren

Door middel van een meerjarenonderhoudsplanning (MJOP) kunt u inzicht krijgen in de jaarlijkse onderhoudskosten en onderhoudshistorie per deur of deuronderdeel. Zo weet u welke vervangingskosten u kunt verwachten en kunt u een reservering treffen wanneer de installatie aan het eind van de technische levensduur is. Ook hebt u inzicht in de aard van storingen (zoals weersinvloeden, onjuist gebruik) zodat u de juiste acties kunt nemen.

Meerjarenonderhoudsplanning heeft altijd als doel om uw beheerskosten inzichtelijk en zo laag mogelijk te houden.

De voordelen van MJOP:

Eén aanspreekpunt

Dankzij een MJOP heeft de klant één aanspreekpunt voor alle technieken rondom en in de deur. Wat zich ook voordoet, met een telefoontje naar Deurplus kan alles uit handen worden gegeven.

Direct overzicht van de status van het inbraakwerend hang- en sluitwerk en de acties die in de toekomst genomen moeten worden.

Dankzij de MJOP kan tijdig tot vervanging worden overgegaan van automatische deuren, voordat deze storingen gaan veroorzaken met mogelijk schade tot gevolg. Dankzij tijdig onderhoud verlengt u de levensduur van de installatie en verlaagt u onderhoudskosten.

Via de portal (Microsoft PowerBI) is het mogelijk om op een eenvoudige, snelle manier een kostenoverzicht van de deurvoorzieningen in te zien en te delen met andere belanghebbenden.

Persoonlijk contact

Adviseur Deurplus houdt van een kleinschalige manier van werken. We investeren in persoonlijk contact. Bij ons bent u beslist geen nummer. Hierdoor kunnen wij beter aan uw wensen voldoen. Met als uiteindelijk doel: optimale tevredenheid van onze klanten.

Neem contact op
Menu