Over ons

Over ons
Over ons
Ruim 25 jaar bedreven, betrokken en betrouwbaar

In moderne deuren komen allerlei technieken samen. Van aandrijving tot toegangscontrolesystemen en alles wat daarmee samenhangt. Met onze kennis en ervaring met alle technieken in en rondom de deur nemen wij een unieke positie in.

Deurplus weet sluitsystemen, sleutelbeheer, intercoms, toegangscontrole en cctv-camerasystemen met elkaar te verbinden. Bij problemen schuiven we niet door maar lossen we ’t zelf op. Waarom? Omdat we betrokken, betrouwbaar en bedreven zijn.

Deurplusser worden?
Hendri van den Hoorn
Eigenaar
DPN-hendri-portret-website
Jorian van den Hoorn
Accountmanager
DPN-jorian-portret-website
Herma van den Hoorn
Administratie
DPN-herma-portret-website
Gerrit
Monteur
DPN-Gerrit-portret-website
Michel Niemer
Werkvoorbereider
DPN-michiel-portret-website
Word jij onze nieuwe
Monteur deurtechniek
bekijk de vacature
Anne Will Warnaar - van der Voort
Contract beheer S&O
DPN-anne-will-portret-website
Willem
Monteur
DPN-willem-portret-website
Marco
Monteur
Marco
Annemarie de Ruiter
Administratie
DPN-_z6f4437-portret-Annemarie-HR-vrijstaand-1-web.png
Ferry
Monteur
Ferry
Maickel Keimpema
Planning en magazijn
DPN-_dsc5746-portret-HR-7
Margriet
DPN-margriet-portret-website
Mark
Monteur
DPN-Mark1-portret-website.png
Esmay Hop
Commercieel planner
DPN_dsc7660_Esmay_WEB_1
Ruim 25 jaar

Ruim 25 jaar bedrevenheid in toegangssystemen, betrokkenheid op de vraagstukken van onze klanten en betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken heeft Deurplus tot een gerenommeerde naam gemaakt.

Wanneer het gaat om toegangssystemen die veiligheid, controle en comfort bieden, valt de naam Deurplus meestal direct.

Onze passie en enthousiasme om de veiligheid van organisaties en ondernemingen in diverse sectoren te vergroten, optimale toegankelijkheid te waarborgen, uitnodigende en stijlvolle entrees te realiseren en facilitair beheerders te ontzorgen, maakt Deurplus tot een langetermijn adviseur.

Wij denken met u mee over bouwkundige beveiliging met de laagst mogelijke beheerskosten.

Specialistische kennis van een branche is een vereiste om de toegangsvraagstukken van een klant goed te doorgronden.

De issues in productiebedrijven (toegangstags met persoonlijke toegangsrechten) zijn nu eenmaal weer anders dan die van het mkb (op afstand beheersbaar digitaal sluitsysteem), zorginstellingen (regie over eigen leven versus bescherming), overheidsinstellingen (optimale toegankelijkheid) en woningbouw en vastgoedorganisaties (sleutelbeheer).

Deurplus heeft specialistische kennis van meerdere branches.

Ondanks onze groei naar 20 medewerkers, blijven we transparant en kleinschalig werken. Voor u is dat prettig. U wordt zo min mogelijk doorverwezen en u hebt nagenoeg altijd met dezelfde medewerkers contact.

Hierdoor kennen wij onze klanten beter, houden we de lijntjes kort en kunnen we flexibel en adequaat inspelen op uw wensen. Professionele monteurs zijn betrokken op uw project en uw service-aanvraag krijgt alle aandacht.

Als Veluws bedrijf laten wij nog een ouderwetse mentaliteit zien van hard werken, hoogstaande montage en problemen oplossen. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door een collegiale, plezierige sfeer en een gezamenlijke focus om het klantbelang uiterst serieus te nemen.

We delen kennis en helpen elkaar. Uw toegankelijkheid is onze zorg!

Deurplus levert uitsluitend A-merken. Bewust verbinden we onze naam niet uitsluitend aan 1 merk zoals Salto, Paxton of iLOQ, omdat we voor elke klant weer een passende oplossing zoeken.

Wat voor de 1 het beste werkt, hoeft nog niet zo te zijn voor een andere klant. Uw behoeftes bepalen ons advies. Onze medewerkers doorlopen hiervoor interne en externe producttrainingen.

Vanaf het 1e uur is Deurplus een met keurmerk erkend bedrijf.

Onze medewerkers beschikken allen over een certificaat VCA * of ** en Deurplus is VCA* gecertificeerd.

Deurplus moet, net zoals ieder ander bedrijf, natuurlijk ook voldoen en werken volgens wettelijke eisen. Onze medewerkers doorlopen hiervoor regelmatig scholing die betrekking heeft op hun werkgebied. Het onderhoud aan deurautomaten verrichten wij volgens de norm EN16005.

Focus op duurzaamheid

Deurplus ziet zichzelf als onderdeel van deze wereld en wil hiervoor ook verantwoording dragen. Met name in het laatste decennium van ons bestaan, wordt maatschappelijk verantwoord ondernemen meegewogen bij elke beslissing die we nemen.

Om hier een greep uit te nemen:

 • Onze servicemonteurs worden allround opgeleid zodat er niet onnodig kilometers gereden worden.
 • We plannen zo effectief mogelijk met een juiste verhouding tussen maatschappelijk verantwoord ondernemen, financiële doelstellingen en de wens van de opdrachtgever.
 • Dankzij volledig ingerichte servicebussen wordt een hoog aantal van de storingen direct opgelost (first time fixes van ongeveer 85%)
 • Bij de aanschaf van vervoermiddelen kijken we naar milieuprestaties.
 • Bij vervanging van verlichting kiezen we voor LED.
 • Onze post wordt verzorgd door de Inclusief Groep, een sociale onderneming die werk biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
 • In de uitvoering van ons werk zoeken we naar een gezond evenwicht tussen reparaties en vervangen van installaties.
DPN-_dsc1276-monteurs-LR-42
Toegangscontrole

In een complexer wordende wereld is veiligheid en toegangscontrole een steeds belangrijker wordend issue. Onze toegangscontrolesystemen combineren optimale toegankelijkheid met veiligheid, controle en comfort.

Ga naar toegangscontrole
DPN-_pho6283-fotografie-monteurs-LR-71
Sluitsystemen

Met een digitaal sluitsysteem hebt u altijd inzichtelijk wie er toegang heeft tot welke ruimte en wanneer. Hierdoor fungeren digitale sluitsystemen tegelijkertijd als toegangscontrolesysteem en de tijdklok op de werkvloer. Deze integratie maakt de toegang tot en binnen uw bedrijf perfect beheersbaar en bestuurbaar.

Ga naar sluitsystemen
DPN-_pho6350-fotografie-monteurs-LR-105
Automatische deuren

Uw entree is het visitekaartje van uw bedrijf, instelling of winkel. Het moet een uitnodigend gevoel oproepen bij degenen die naar binnen komen. Automatische deuren kunnen hier een grote bijdrage aanleveren. Voor mindervaliden moet uw entree ook toegangsvriendelijk zijn. 

Ga naar automatische deuren
Werken bij deurplus
Wordt een deurplusser

Welkom bij Deurplus! Speciaal voor jou hebben we hier, al is het dan online, de deur alvast opengezet. Collega's delen hun ervaringen en je vindt hier onze actuele vacatures. Aan tafel vertellen we je graag ons hele verhaal. Sta je daarvoor open?

Installateur deurtechniek
 • Werkweek: 38 uur
 • Locatie: Nunspeet
 • Werk- en denkniveau: MBO
 • Techniek: Elektromechanisch
 • Team: 8 installateurs
 • Leidinggevende: Nicolas Duval

Nieuwe projecten realiseren. Altijd op verschillende locaties. Van een mooi appartementencomplex tot een kantoorgebouw, zorginstelling of een prachtig historisch pand. Je maakt altijd uniek maatwerk. Elke situatie is anders en dat pakken we samen zorgvuldig aan.

Bekijk de vacature installateur

 • Werkweek: 38 uur
 • Locatie: Nunspeet
 • Werk- en denkniveau: MBO
 • Techniek: Elektromechanisch
 • Team: 8 servicemonteurs
 • Leidinggevende: Nicolas Duval

Je staat altijd klaar voor klanten om de storing op te lossen. We sturen je aan vanuit de planning, want op kantoor komt vaak het eerste telefoontje van de klanten binnen. Wij zorgen dat je de opdrachten realtime op je iPad te zien krijgt, compleet met werkbon en contactgegevens. Zo hebben we altijd allemaal dezelfde informatie. 

Bekijk de vacature servicemonteur


Hendri_430x200.png
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Ons geoliede team bestaat uit zo'n 20 mensen, stuk voor stuk vakmensen met passie die op een collegiale, plezierige manier met elkaar omgaan. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? 

Hendri van den Hoorn
Eigenaar
Blog

Lees onze blogs voor meer informatie over onze systemen.

Menu