De kracht van een specialist

Hoe combineer je twee schijnbare tegenstrijdigheden: optimale toegankelijkheid en inbraakpreventie? Die vraagt blijft fascinerend, en vormt nog steeds de rode draad van de activiteiten van Deurplus. Na ongeveer twintig jaar zijn moderne entreevoorzieningen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt ons op ons lijf geschreven. We kennen de uitdagingen waar beheerders, eigenaren, conciërges en woningbezitters mee te maken hebben. Deurplus is uw partner die u compleet zal ontzorgen van alle vraagstukken rondom de deur. Door slimme advisering, vakkundig onderhoud en een transparante werkwijze. Met ons kleinschalige team kunnen we flexibel en adequaat inspelen op uw wensen.

Met deze superieure, innovatieve producten

Ontzorgen wij u volledig van uw toegangsproblematiek.

Wilt u weten hoe?

Dat kom ik u graag vertellen.

Maak een afspraak met mij.

Professioneel en gedreven team

Ons geoliede team bestaat uit 10 mensen, stuk voor stuk vakmensen met passie die op een collegiale, plezierige manier met elkaar omgaan. Ze zijn niet alleen geselecteerd op hun capaciteiten, maar vooral ook op hun enthousiasme en drive om het klantbelang ècht te dienen. Dit doen ze vanuit hun oorspronkelijke Veluwse mentaliteit die zich kenmerkt door hard werken en problemen oplossen. Dit is voor u nèt die extra, waardoor u met een gerust hart uw inbraakwerend hang- en sluitwerk en toegangscontrolesystemen aan ons kunt overlaten.

Service vanuit de genen

Onze 24/7 servicedienst verhelpt problemen zo snel mogelijk. Onze monteurs zijn in het bezit van een volledig ingerichte bedrijfswagen. Om zo efficiënt mogelijk storingen te kunnen verhelpen en onderhoud uit te kunnen voeren, zijn onze monteurs nauw betrokken bij de samenstelling van de standaard voorraad die ze dagelijks bij zich hebben. Als echte ambassadeurs weten ze wat er speelt rondom entreevoorzieningen en kunnen zij als geen ander meedenken in efficiëntie (deurdenken noemen we dat). Hierdoor kunnen 80% van de problemen direct worden opgelost. 

Oplossingen op maat

toegangscontrole

Beveiliging buitenschil

Uw veiligheid begint met ónze oplossingen voor beveiliging van de buitenschil.

toegangscontrole schuifdeuren

Automatische deuren

Een uitnodigende entree, bij Deurplus bent u er ook zéker mee!

XS4_mini_B_W_1500

Sluitsystemen

Nooit meer de sores van een mechanisch sluitsysteem. Beheers toegangsrechten optimaal, persoonlijk, per moment en dynamisch. Altijd up-to-date!

Naar een dienstverlenende organisatie

Advies en montage van deur-producten bleek niet meer genoeg om de klant mee van dienst te zijn. Er moest natuurlijk ook garantie worden geleverd en service worden verleend. Langzamerhand ontwikkelde Deurplus zich tot een professioneel dienstverlener die het als zijn missie ziet om de klant volledig te ontzorgen met de advisering, montage en onderhoud van optimaal toegankelijke entrees, veilig en comfortabel voor particulieren, verwelkomend en bedrijfszeker voor bedrijven. Inmiddels mag Deurplus zich dan ook terecht een echte service-verlenende organisatie noemen die voor elk vraagstuk rondom een deur wel een antwoord heeft. Deze dienstverlenende houding werd ook opgemerkt door BPZ, marktleider in deurconcepten voor aannemers van grote projecten. Sinds 2016 verricht Deurplus als BPZ partner ook alle service en onderhoud op deurconcepten door BPZ geleverd.

Gratis testperiode?

Overtuig uzelf. Laat horen wat voor u belangrijk is. Op basis van uw wensen en behoeften kunnen wij een passend voorstel maken dat aansluit hierop. Elke situatie is anders en ook een intercomsysteem moet hier op afgestemd worden.

Wij kijken graag samen wat past bij uw vraag. De oplossing die in uw behoefte voldoet probeert u vervolgens 4 weken. Samen testen we wat het beste voor u is, zodat het naadloos aansluit op uw situatie.

Maak afspraak voor deze test
Producten Deurplus 200x150pxl4.jpg
Opgeleverde projecten
toegangscontrole nestle
Nestlé

‘Toegangsbeheersing van cruciaal belang voor voedselveiligheid’

bloemkampen
Bloemenkampen

‘Uitvoer van onze coniferen door heel Europa moet dag en nacht doorgaan’

banner projecten1
Inclusief Groep

‘Ons elektronische sluitsysteem biedt ons de flexibiliteit die we zoeken’

 

MVO

Deurplus ziet zichzelf als onderdeel van deze wereld en wil hiervoor ook verantwoording dragen. Met name in het laatste decennium van ons bestaan, wordt maatschappelijk verantwoord ondernemen meegewogen bij elke beslissing die we nemen. Om hier een greep uit te nemen:

  • Onze servicemonteurs worden allround opgeleid zodat er niet onnodig kilometers gereden worden.
  • We plannen zo effectief mogelijk met een juiste verhouding tussen maatschappelijk verantwoord ondernemen, financiële doelstellingen en de wens van de opdrachtgever.
  • Bij de aanschaf van vervoermiddelen kijken we naar milieuprestaties.
  • Onze insteek bij acquisitie is een radius van 75km rondom Nunspeet. Inbreiding (hogere klantdichtheid) heeft daarbij meer prioriteit dan geografische uitbreiding.
  • Bij vervanging van verlichting kiezen we voor LED.
  • Onze post wordt verzorgd door de Inclusief Groep, een sociale onderneming die werk biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
  • In de uitvoering van ons werk zoeken we naar een gezond evenwicht tussen reparaties en vervangen van installaties.

Onafhankelijke deurspecialist

Onze kracht zit ‘m in het feit dat we adviseren over en service bieden op deuroplossingen van diverse fabrikanten. En dat willen we ook graag, want met fabrikant overstijgende oplossingen kunnen we elke klant het beste bieden en inspelen op zijn of haar unieke behoeftes. Onze medewerkers doorlopen hiervoor interne en externe producttrainingen. Zo hebt u altijd één aanspreekpunt voor alle techniek rondom de deur. Net zo makkelijk.

Gecertificeerd en veilig

Vanaf het 1e uur is Deurplus een met keurmerk erkend bedrijf. Een echt familiebedrijf met een no-nonsense cultuur. Ook beschikken onze medewerkers allen over een certificaat VCA * of ** en is Deurplus VCA* gecertificeerd.
Deurplus moet, net zoals ieder ander bedrijf, natuurlijk ook voldoen en werken volgens wettelijke eisen. Onze medewerkers doorlopen hiervoor regelmatig scholing die betrekking heeft op hun werkgebied. Het onderhoud aan deurautomaten verrichten wij volgens de norm EN16005.

268