Overheid

Overheid en Deurplus
Overheidsinstellingen
toegankelijk voor iedereen

Onderwijsinstellingen, overheidsgebouwen, semi-overheidskantoren en hulpdiensten, ze zijn er voor het algemeen belang. Hier zijn optimale toegankelijkheid en een verwelkomende entree essentieel.

Deurplus kent de behoeftes van overheidsinstellingen. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring onderhouden wij alle technieken rondom en in de deur met zo laag mogelijke beheerskosten.

 

Waarom kiezen voor Deurplus
Betrokken. Betrouwbaar. Bedreven
Professioneel en gedreven team

Ons geoliede team bestaat uit zo'n 20 mensen, stuk voor stuk vakmensen met passie die op een collegiale, plezierige manier met elkaar omgaan. Ze zijn niet alleen geselecteerd op hun capaciteiten, maar vooral ook op hun enthousiasme en drive om het klantbelang ècht te dienen. Dit doen ze vanuit hun oorspronkelijke Veluwse mentaliteit die zich kenmerkt door hard werken en problemen oplossen. Dit is voor u nèt die extra, waardoor u met een gerust hart uw inbraakwerend hang- en sluitwerk en toegangscontrolesystemen aan ons kunt overlaten.

Onze 24/7 servicedienst verhelpt problemen zo snel mogelijk. Onze monteurs zijn in het bezit van een volledig ingerichte bedrijfswagen. Om zo efficiënt mogelijk storingen te kunnen verhelpen en onderhoud uit te kunnen voeren, zijn onze monteurs nauw betrokken bij de samenstelling van de standaard voorraad die ze dagelijks bij zich hebben. Als echte ambassadeurs weten ze wat er speelt rondom entreevoorzieningen en kunnen zij als geen ander meedenken in efficiëntie (deurdenken noemen we dat). Hierdoor kunnen 80% van de problemen direct worden opgelost. 

U wilt reguleren wie er toegang heeft tot welke delen van uw pand en wanneer. Met onze oplossingen voor toegangscontrole hebt u met 1 druk op de knop uw gebouw beveiligd. U hebt altijd inzicht in aanwezigheid, deurstatus en deurhistorie. Onze producten zijn compact, standalone en werken zowel online als offline. Ze herkennen een persoon met een geldige informatiedrager, bepalen of deze is geautoriseerd voor de betreffende locatie op het juiste tijdstip en verlenen al dan niet toegang. Een geldige en beveiligde informatiedrager is vaak een kaart (tag) of sleutel, maar kan ook een hand, vinger of iris zijn.
Had u vroeger het risico van sleutels die werden doorgegeven, met deze moderne systemen is dit risico er niet meer. Alle tags zijn persoonsgebonden en uniek en werken alleen bij de juiste persoon. Op onze toegangscontrolesystemen kunt u blindelings vertrouwen.

Overheidsgebouwen
en semi-overheidskantoren

Overheidsgebouwen moeten toegankelijk zijn voor ‘de gewone burger’, tegelijkertijd huisvesten deze kantoren informatie die niet voor het grote publiek toegankelijk is. Hoe stel je kantoren gedeeltelijk open en scherm je afdelingen af, slim en zonder inzet van personeel?

Onze toegangscontrolesystemen verschaffen toegang aan geautoriseerde bezoekers zoals medewerkers en blokkeren de toegang voor onbevoegden.

Personen met autorisatie dragen een tag met persoonlijke, tijdsgebonden toegangsrechten. Al dan niet in combinatie met cctv camerasystemen die beelden opslaan en gebeurtenissen kunnen afspelen.

Eventueel kan toegangscontrole nog gekoppeld worden aan het alarmsysteem. Extra beveiliging kan worden toegepast zoals we mochten verzorgen bij de Politie Harderwijk. Hier plaatsten we motorsloten van het type dat ook in gevangenissen wordt gebruikt. Veilig, toegankelijk en zeker.

Ook in militaire kazernes heeft een modern sluitsysteem meerwaarde. Want wie heeft nog overzicht over sleutels wanneer er jaarlijks nieuwe lichting militairen aantreedt? Hier zijn digitale sluitsystemen een must als het gaat om veilige opslag van wapenvoorraad. Juist ook in situaties waarbij veiligheid en controle hand in hand gaan, leent een modern sluitsysteem zich bij uitstek om een naadloos werkend sluitplan te garanderen.

 

Onderwijsinstellingen

Onderwijsinstellingen kenmerken zich door dynamiek. Studenten lopen de hele dag door in en uit, docenten maken op wisselende tijden gebruik van het gebouw en er zijn aanvullende diensten zoals kluisverhuur, koffie-uitgifte en kopieerservices.

Wie doet de check of het pand wordt afgesloten als de laatste docent het gebouw verlaat? Hoe voorkom je dat personeel meerdere sleutels bij zich moet dragen voor entree, personeelskamer en lokalen?

Hoe regel je het gebruik van kluisjes en pasjes voor koffie-automaten en kopieermachines voor studenten en personeel?

Mechanische sleutels zijn hier natuurlijk allang verleden tijd. De toegang moet per persoon geregeld kunnen worden, per ruimte. Wat zou het handig zijn als alle voorzieningen met hetzelfde pasje toegankelijk zouden zijn.

Met tags als sleutels en die ook werken op kluisjes, kopieerapparaten en koffiemachines.

Dat alleen al scheelt de uitgifte van allerlei pasjes, administratie, beheerskosten en contante geld in koffiemachines. Er is geen borg voor sleutels meer nodig die geïnd, geadministreerd en terugbetaald moet worden.

Deurplus denkt mee met middelbare scholen, hogescholen en universiteiten over hun uitdagingen op facilitair gebied. Wij leveren en onderhouden A-merken sluitsystemen die eenvoudig te beheren zijn en afrekenen met lekke sleutelplannen.

 

Hulpdiensten

Om aanrijtijden zo kort mogelijk te kunnen houden, mag bouwkundige beveiliging geen vertragende factoor zijn. Ambulance- of brandweerpersoneel moet direct kunnen uitrukken zonder zorgen over het afsluiten van het pand.

Moeten de deuren dan maar open blijven? Zeker niet, want onbevoegden hebben in brandweerkazernes en ambulanceposten niets te zoeken.

Elke ambulancepost beschikt over een opiatenvoorraad die achter slot en grendel bewaard wordt.

Maar een aparte sleutel voor een medicijnkluis is lastig en onveilig. Want stel dat iemand die sleutel verliest? Als er een nieuwe medewerker in dienst komt, moet je weer een extra sleutel laten bijmaken.

De vereisten voor een veilig sluitplan zijn helder: snelle toegang, automatisch in het slot vallende deuren, een sluitsysteem dat ook werkt op de medicijnkluis en flexibiliteit.

Een brandweerman of medewerker die uitvalt door ziekte moet direct vervangen worden zonder handmatige uitwisseling van sleutels.

Een digitaal sluitsysteem waarbij toegangsrechten centraal, met 1 druk op de knop, beheerd kunnen worden, ook voor de medicijnkluis, zal hier grote voordelen bewijzen. Met ondersteuning via de cloud is Deurplus altijd standby. Dankzij moderne technieken is bezetting van ambulances en brandweerdiensten gewaarborgd.

Bent u benieuwd naar de voordelen van onze moderne sluitsystemen in uw branche? Informeer vrijblijvend en laat u bijpraten.


Placement Area [ASSETsmall][SIZEDefault][STATEDEFAULT].png
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Ons geoliede team bestaat uit zo'n 20 mensen, stuk voor stuk vakmensen met passie die op een collegiale, plezierige manier met elkaar omgaan. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? 

Hendri van den Hoorn
Eigenaar
Casus

Onze ervaring halen wij uit de praktijk. Lees de verschillende klantverhalen om een beeld te krijgen van wat wij zoal doen!

Bekijk alle Casussen
Menu