Branches

Branches
Sluitsystemen voor elke sector. Simpel en passend.

Beveiliging en toegangsverlening, iedereen heeft ermee te maken. Maar ligt het zwaartepunt op optimale veiligheid, controle of comfort? Deurplus kent de vraagstukken van diverse sectoren. Wij ondersteunen alle technieken die de werking van een deur beïnvloeden.

Meedenken over zo laag mogelijke onderhouds- en beheerkosten is ons op het lijf geschreven.

Wij verzorgen en onderhouden alle A-merken sluitplannen met:

Overheid
Kies voor veiligheid en betrouwbaarheid

Snelheid is voor hulpdiensten zoals de brandweer en ambulancediensten van levensbelang. Hier moet bouwkundige beveiliging geen obstakel vormen maar geruisloos haar dienst bewijzen. Een ambulance die met spoed wordt opgeroepen moet binnen no time buiten kunnen staan. Dankzij automatisch openende deuren en zelfvergrendelende, automatische sloten. Hier toont Deurplus haar expertise. U vindt onze deurtechnieken bij diverse overheidsdiensten, in overheidsgebouwen, onderwijsinstellingen en ziekenhuizen.

Zorg
Persoonlijk programmeer én dwaaldetectie

‘Zorgen dat de zorg werkt’ klinkt simpel maar dat is niet altijd het geval. Deurplus garandeert optimale veiligheid binnen zorginstellingen met toegangssystemen die per tijdsblok, per ruimte en per persoon de toegang regelen. Flexibel en duurzaam. Cliënten die beschermd moeten worden, behouden hun bewegingsvrijheid dankzij ingenieuze dwaaldetectie. 
Zorgmedewerkers die van buiten de instelling komen hebben met hun persoonlijke, programmeerbare tag toegang tot de bewoners die zij verzorgen, zonder tussenkomst van een assistente. Zo zorgt de zorg vanzelf! 

Woningbouw/Vastgoed
Comfortabel en veilig kunnen wonen

Dé nummer 1-doelstelling van woningbouwcorporaties is, dat bewoners comfortabel en veilig kunnen wonen. Maar eenvoudig sleutelbeheer bij grote aantallen woningen kan echt een struikelblok zijn. Wie houdt overzicht over alle sleutels?
Hoe ga je om met bewonersmutaties? Hoe voorkom je hoge vervangingskosten van sloten bij verlies van sleutels? Deurplus is al jarenlang een betrouwbare partner als het gaat om eenvoudig beheer van sluitsystemen.

De woningbouw/vastgoed & Deurplus
Industrie
Veiligheid zonder zorgen

Ondernemers willen geen omkijken hebben naar facilitaire diensten zoals gebouwbeheer. Met meerjarenonderhoud van automatische deuren en het digitaal sleutelbeheersysteem verzekert Deurplus productie- en mkb ondernemers van veilige, gecontroleerde en comfortabele toegang tot hun pand. Onze digitale sluitsystemen ontzorgen ondernemers en maken sluitrondes en receptionistes overbodig, verlenen persoonlijke, tijdsgebonden toegang aan externe dienstverleners zoals schoonmakers, fungeren als prikklok voor urenregistratie en houden sleutelplannen waterdicht. Lees verder.

De industrie & Deurplus
Maak kennis met het team

Ons geoliede team bestaat uit zo'n 20 mensen, stuk voor stuk vakmensen met passie die op een collegiale, plezierige manier met elkaar omgaan. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? 

Over ons
Menu