Blog
Filter
Een gezamenlijke flexpool van docenten, zijinstromers, gepensioneerde docenten, stagiairs en invalkrachten is een mooi initiatief om het personeelstekort op scholen te lijf te gaan. Maar al die invallers van buitenaf, dat moet je wel zien te managen! Hoe komen zij het pand in?
De cyberaanval op de TU in Eindhoven laat zien hoe kwetsbaar we kunnen zijn. Daarom is de nieuwe NIS2-richtlijn in het leven geroepen, met als doel om de cyberbeveiliging en weerbaarheid te verbeteren. Ondanks dat uw bedrijf misschien niet valt binnen één van de NIS2 sectoren, heeft online beveiliging van uw toegangssystemen wèl relevantie. Deurplus kan u hier bij helpen.
Vanaf 2027 zal de streepjescode verdwijnen. Jarenlang was de barcode een vertrouwd beeld op prijskaartjes, toegangsbewijzen en kaartjes voor slagbomen. De QR-code gaat deze rol overnemen. Maar is een toegangssysteem met QR-code veilig? Dat valt nog maar te bezien.
Een bekende supermarktketen doet momenteel een test met spiegelschermen in winkels om winkeldiefstal tegen te gaan. Deze schermen zouden niet zijn aangesloten op een cameranetwerk. Wordt al ons doen en laten in het openbare leven straks vastgelegd?
Veel ondernemingen gebruiken toegangspasjes om de toegang tot hun gebouwen te beheren. Toegangspassen die met RFID technologie werken, kunnen gekopieerd of gekloond worden als u niet de juiste maatregelen treft. Dat wilt u niet. Deurplus verzorgt een gecontroleerde en veilige toegang tot uw panden.
Op internet leest u misschien over de nieuwe Cyberbeveiligingswet (NIS2-richtlijn). Deze Europese verordening stelt regels voor de beveiliging van digitale netwerken en informatiesystemen. Deurplus kent de toepasbaarheid van wet- en regelgeving.
Dementie is de snelst groeiende doodsoorzaak in Nederland. In 2050 zal het aantal mensen dat lijdt aan dementie meer dan verdubbeld zijn. Is de zorg hierop ingericht? Is er genoeg personeel voor hen? Deurplus adviseert over de toegankelijkheid van gesloten afdelingen.
Hoe organiseer je de zorg en begeleiding van gehandicapte mensen, als je weet dat zij een gevaar voor zichzelf of anderen kunnen zijn? Technologie in de gehandicaptenzorg die samenwerkt met deurtechnieken biedt uitkomst. Deurplus zorgt dat het veilig werkt.
De arbeidsmarktproblematiek vormt een grote uitdaging voor de gehandicaptenzorg. De zorg moet anders worden georganiseerd om te kunnen blijven bestaan. Inzet van technologie kan een effectief hulpmiddel zijn. Een mooi voorbeeld hiervan is een digitaal sluitplan van Deurplus.
Met een gemiddelde levensduur van 12 jaar, zullen deuren uit 2013 en eerdere jaren, naar verwachting binnenkort moeten worden vervangen. Dan ontkomt u niet meer aan detectie. Check of uw nieuwe automatische deuren zijn uitgerust met veiligheidssensoren.
U weet het misschien nog wel, dat tijdens de zorgcrisis in 2011 de technische dienst in veel organisaties het veld moest ruimen. Met een ‘te duur’ werd aan technische medewerkers gevraagd om naar een andere baan uit te kijken.
Dit wist u achteraf: u had die automatische deur eerder moeten vervangen. Dan gaat er iets niet goed! Deurplus verzamelt data en adviseert wanneer u automatische deuren vervangt.
![Image [ASSET=small][SIZE=Default][STATE=DEFAULT].png](https://www.deurplus.com/m/cms/16_0x520.png/image-assetsmallsizedefaultstatedefaultpng.png)