54

Hoe combineert een deurspecialist veiligheid, toegankelijkheid en controle? Wij bloggen!

Wat voor de één voldoet aan optimale toegankelijkheid (bijv. druppelsysteem) kan voor de ander juist afbreuk doen aan veiligheid (zoals in de thuiszorg). Wat houdt Deurplus bezig? Lees onze blogs!

 • Gecertificeerde sleutels, vervang door up to date pasjessysteem

  15 november 2019

  Cilindersloten met certificaat beschermen tegen ongewenst kopiëren van sleutels. De sleutels van zo’n mechanisch sluitsysteem kunnen alleen op vertoon van certificaat bijgemaakt worden.

  Dat een gecertificeerd sluitplan omslachtig werkt zal niemand verbazen. De sleutel moet inclusief certificaat naar de fabrikant gestuurd worden. De leverancier controleert of hij de gecertificeerde sleutel mag bijmaken. Pas daarna ontvangt de gebruiker de gewenste kopieën.

   

   Lees dit bericht
 • Receptieloos toegang verlenen op vakantiepark

  08 november 2019

  Op een vakantiepark in Gelderland ontvangen de gasten van de ruim 90 vakantiewoningen sinds kort hun sleutel zonder tussenkomst van de receptie. Hierdoor is de uitgifte en inname van huissleutels niet langer een tijdrovende bezigheid meer.

   Lees dit bericht
 • Waarom hebt u Deurplus nodig voor een brandveilig sluitsysteem

  08 november 2019

  Hebt u al gecontroleerd of uw toegangscontrolesysteem veilig is bij calamiteiten? Nog steeds zijn er sluitplannen waarbij het brandmeldsysteem niet is aangesloten op de elektrische ontgrendeling van deuren. Dan zijn vluchtwegen bij brand niet gewaarborgd, dit kan uw zorgvragers en medewerkers fataal worden. Regelmatig worden we over toegangscontrole in combinatie met vluchtroutes om advies gevraagd.

   

   Lees dit bericht
 • Hoe werkt toegangscontrole?

  01 februari 2019

  In de basis is toegangscontrole heel simpel. Een gebruiker heeft een kaart of pas met RFID-chip die hij gebruikt om sleutelloos een pand of ruimte in te gaan. Deze tag is persoonlijk en bevat:

   Lees dit bericht
 • Waarom toegangscontrole

  31 januari 2019

  Uw eerste vraag is misschien aan ons: Waarom toegangscontrole? Is een sleutel alleen dan niet veilig genoeg? Zeker weten van niet. Er zijn zoveel voordelen van toegangscontrole.  

   Lees dit bericht
 • 313