54

Hoe combineert een deurspecialist veiligheid, toegankelijkheid en controle? Wij bloggen!

Wat voor de één voldoet aan optimale toegankelijkheid (bijv. druppelsysteem) kan voor de ander juist afbreuk doen aan veiligheid (zoals in de thuiszorg). Wat houdt Deurplus bezig? Lees onze blogs!

 • Onderhoud en service op alle A-merken toegangssystemen

  25 januari 2020

  Een bedrijf in de amusementsbranche heeft grote vestigingen door het hele land waar veel mensen komen. Omdat deze uitgaansgelegenheden voorheen gewend waren om hun eigen deurtechnieken te regelen, is geen deurinstallatie vergelijkbaar. Onderhoudskosten wisselen van jaar tot jaar.

   Lees dit bericht
 • Storing automatische schuifdeur? Deurplus reageert snel

  30 december 2019

  Niks is zo irritant als een storing aan een automatische schuifdeur. Bovendien is een defecte deur onveilig, denk eens wat er gebeurt bij calamiteiten.

  Deurplus laat u niet nodeloos wachten. Wij onderhouden complete deursystemen. Maak een vrijblijvende afspraak via telefoon 0341 271 050.

  Hebben we uw KONE, GEEZE, Assa Abloy of Dorma deuren niet geleverd? Dat is geen bezwaar. Wij zijn van alle merken thuis.

   Lees dit bericht
 • Hoe werkt service bij Deurplus?

  23 december 2019

  Hoe werkt service bij Deurplus?

  Service om van het gezeur af te zijn? Niet bij Deurplus! Wij investeren juist in service. We gebruiken dit contact met onze klanten om onze klanttevredenheid te verhogen.

   

   Lees dit bericht
 • Gecertificeerde sleutels, vervang door up to date pasjessysteem

  15 november 2019

  Cilindersloten met certificaat beschermen tegen ongewenst kopiëren van sleutels. De sleutels van zo’n mechanisch sluitsysteem kunnen alleen op vertoon van certificaat bijgemaakt worden.

  Dat een gecertificeerd sluitplan omslachtig werkt zal niemand verbazen. De sleutel moet inclusief certificaat naar de fabrikant gestuurd worden. De leverancier controleert of hij de gecertificeerde sleutel mag bijmaken. Pas daarna ontvangt de gebruiker de gewenste kopieën.

   

   Lees dit bericht
 • Receptieloos toegang verlenen op vakantiepark

  08 november 2019

  Op een vakantiepark in Gelderland ontvangen de gasten van de ruim 90 vakantiewoningen sinds kort hun sleutel zonder tussenkomst van de receptie. Hierdoor is de uitgifte en inname van huissleutels niet langer een tijdrovende bezigheid meer.

   Lees dit bericht
 • Waarom hebt u Deurplus nodig voor een brandveilig sluitsysteem

  08 november 2019

  Hebt u al gecontroleerd of uw toegangscontrolesysteem veilig is bij calamiteiten? Nog steeds zijn er sluitplannen waarbij het brandmeldsysteem niet is aangesloten op de elektrische ontgrendeling van deuren. Dan zijn vluchtwegen bij brand niet gewaarborgd, dit kan uw zorgvragers en medewerkers fataal worden. Regelmatig worden we over toegangscontrole in combinatie met vluchtroutes om advies gevraagd.

   

   Lees dit bericht
 • 313