54

Hoe combineert een deurspecialist veiligheid, toegankelijkheid en controle? Wij bloggen!

Wat voor de één voldoet aan optimale toegankelijkheid (bijv. druppelsysteem) kan voor de ander juist afbreuk doen aan veiligheid (zoals in de thuiszorg). Wat houdt Deurplus bezig? Lees onze blogs!

 • Werkt nieuwste intercom technologie ook voor oudere vingers?

  26 mei 2020

  De beheerder van een woonvoorziening voor ouderen krijgt regelmatig klachten die betrekking hebben op de intercom. En dat is irritant, want ze hadden juist een nieuw intercom systeem voor hun flat laten plaatsen.

  Ligt het aan de montage, of past het intercomsysteem niet bij de doelgroep? Oriënteert u zich op intercomsystemen? Raadpleeg altijd Deurplus. Wij voorkomen een videofoon probleem zoals dit.

  Wij kijken naar alle aspecten die van invloed zijn op de keus voor een intercom systeem.

  Bel 0341-271 050 voor advies over intercom systemen.

  Of laat uw gegevens achter via het Contact formulier.

   Lees dit bericht
 • Anti-bacteriële deurkruk: voorkom besmetting zonder inspanning

  27 maart 2020

  In omgevingen waar virussen of bacteriën een gezondheidsrisico vormen hebt u als gebouwbeheerder een belangrijke taak. U moet zorgen dat uw pand goed schoon is en dat plekken die veel worden aangeraakt bacterievrij zijn.

  Deurkrukken, deurgrepen of duwplaten worden intensief gebruikt en kunnen een besmettingshaard vormen voor bacteriën.

   Lees dit bericht
 • Intercom systeem flat vervangen in 1 dag zonder nieuwe kabels

  23 maart 2020

  De tijd dat flatbewoners hun bezoekers die aanbellen in de hoofdingang te woord staan met een spraak intercom (dus zonder videobeeld) is allang passé.

  Tobt u nog met een intercom systeem flat dat zich beperkt tot spraak? Wist u dat u snel en gemakkelijk kunt overstappen op video intercom? Meestal zonder bekabeling te vervangen.

   Lees dit bericht
 • Onderhoud en service op alle A-merken toegangssystemen

  25 januari 2020

  Een bedrijf in de amusementsbranche heeft grote vestigingen door het hele land waar veel mensen komen. Omdat deze uitgaansgelegenheden voorheen gewend waren om hun eigen deurtechnieken te regelen, is geen deurinstallatie vergelijkbaar. Onderhoudskosten wisselen van jaar tot jaar.

   Lees dit bericht
 • 313