54

Hoe combineert een deurspecialist veiligheid, toegankelijkheid en controle? Wij bloggen!

Wat voor de één voldoet aan optimale toegankelijkheid (bijv. druppelsysteem) kan voor de ander juist afbreuk doen aan veiligheid (zoals in de thuiszorg). Wat houdt Deurplus bezig? Lees onze blogs!

 • Minder toerekeningsvatbaar maar toch bewegingsvrijheid

  21 april 2018

  Minder toerekeningsvatbaar maar toch bewegingsvrijheid

  Een afweging bij een klant binnen de zorg: hoe geef je personen met een psychische afwijking zoveel mogelijk de regie over eigen leven, zonder dat ze een gevaar voor anderen vormen? Voor ons als expert in sluitsystemen en toegangscontrole, vormt dit een mooie aanleiding om te bewijzen waar onze meerwaarde ligt.


   

   Lees dit bericht
 • Advies over het beheer van toegangscontrole software

  03 april 2018

  Een toegangscontrolesysteem moet zo ingericht worden dat meerdere medewerkers dit kunnen beheren. Dat vereist dat iedereen op dezelfde manier met data omgaat (en dat alle data beveiligd is conform de AVG maar hierover een andere keer meer). Logisch zou je denken, maar het gaat toch niet altijd vanzelf. Bij Deurplus merken we dat wel eens. Daarom denken we graag mee met onze klanten hoe ze hun software op een simpele, eenduidige manier kunnen beheren. Zo hangt het toegangscontrole systeem niet af van één enkele medewerker, maar wie er ook inlogt, het systeem werkt voor iedereen intuïtief.

   

   Lees dit bericht
 • Afschermen van de woonomgeving

  21 maart 2018

  Voor een complex in de zorg mocht Deurplus de toegangscontrole via Salto opzetten. Hier gaat het om de entree, begane grond en drie verdiepingen die allemaal bewoond worden. Elke bewoner heeft uiteraard toegang tot de entree, maar het is ook weer niet zo dat het hele huis open is voor iedereen.
   

   Lees dit bericht
 • 313