54

Hoe combineert een deurspecialist veiligheid, toegankelijkheid en controle? Wij bloggen!

Wat voor de één voldoet aan optimale toegankelijkheid (bijv. druppelsysteem) kan voor de ander juist afbreuk doen aan veiligheid (zoals in de thuiszorg). Wat houdt Deurplus bezig? Lees onze blogs!

 • De voordelen van service door Deurplus

  14 september 2018

  In een van de vorige blogs schreven we over wooncorporaties die gezamenlijk het onderhoud van hun deurautomaten bij Deurplus onder hebben gebracht. Wij ontzorgen deze organisaties met een servicecontract. Wat zijn de voordelen van service bij Deurplus?

   Lees dit bericht
 • Onderhoud deurautomaten onder 1 dak

  05 september 2018

  Versnippering leidt vaak tot inefficiëntie. Een aantal wooncorporaties uit een grote woonplaats besloot om voortaan het onderhoud van hun deurautomaten bij één adres neer te leggen. Dat waren wij. Wat zijn de voordelen?

   Lees dit bericht
 • We combineren het beste uit alle werelden

  12 juni 2018

  Bij een instelling in de gezondheidszorg in Amersfoort implementeren we Salto toegangscontrole. Hiervoor zijn ook aanpassingen nodig aan het bestaande hang- en sluitwerk. Omdat we verstand hebben van zowel toegangscontrole als deurtechnieken kunnen we onze klant een complete oplossing bieden.

   

   Lees dit bericht
 • Beter beheer van opiatenvoorraad

  15 mei 2018

  Omdat we op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen in de gezondheidszorg, houden we de website van het Pharmaceutisch Weekblad bij. Daar zagen we onder het weeknieuws van 8 september 2017 een interessant artikel, dat we herkenden uit onze eigen ervaringen. Uit onderzoek van het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) is namelijk gebleken dat er bij zorginstellingen nog steeds veel onduidelijkheid bestaat over het toedienen, de opslag en het voorraadbeheer van opiaten. Ook worden verschillende werkwijzes gehanteerd. Een digitaal sluitplan kan een rol spelen in het op voorraad houden van deze bijzondere. We zullen uitleggen waarom.

   Lees dit bericht
 • 313