54

Hoe combineert een deurspecialist veiligheid, toegankelijkheid en controle? Wij bloggen!

Wat voor de één voldoet aan optimale toegankelijkheid (bijv. druppelsysteem) kan voor de ander juist afbreuk doen aan veiligheid (zoals in de thuiszorg). Wat houdt Deurplus bezig? Lees onze blogs!

 • Anti-bacteriële deurkruk: voorkom besmetting zonder inspanning

  27 maart 2020

  In omgevingen waar virussen of bacteriën een gezondheidsrisico vormen hebt u als gebouwbeheerder een belangrijke taak. U moet zorgen dat uw pand goed schoon is en dat plekken die veel worden aangeraakt bacterievrij zijn.

  Deurkrukken, deurgrepen of duwplaten worden intensief gebruikt en kunnen een besmettingshaard vormen voor bacteriën.

   Lees dit bericht
 • Intercom systeem flat vervangen in 1 dag zonder nieuwe kabels

  23 maart 2020

  De tijd dat flatbewoners hun bezoekers die aanbellen in de hoofdingang te woord staan met een spraak intercom (dus zonder videobeeld) is allang passé.

  Tobt u nog met een intercom systeem flat dat zich beperkt tot spraak? Wist u dat u snel en gemakkelijk kunt overstappen op video intercom? Meestal zonder bekabeling te vervangen.

   Lees dit bericht
 • Onderhoud en service op alle A-merken toegangssystemen

  25 januari 2020

  Een bedrijf in de amusementsbranche heeft grote vestigingen door het hele land waar veel mensen komen. Omdat deze uitgaansgelegenheden voorheen gewend waren om hun eigen deurtechnieken te regelen, is geen deurinstallatie vergelijkbaar. Onderhoudskosten wisselen van jaar tot jaar.

   Lees dit bericht
 • Storing automatische schuifdeur? Deurplus reageert snel

  30 december 2019

  Niks is zo irritant als een storing aan een automatische schuifdeur. Bovendien is een defecte deur onveilig, denk eens wat er gebeurt bij calamiteiten.

  Deurplus laat u niet nodeloos wachten. Wij onderhouden complete deursystemen. Maak een vrijblijvende afspraak via telefoon 0341 271 050.

  Hebben we uw KONE, GEEZE, Assa Abloy of Dorma deuren niet geleverd? Dat is geen bezwaar. Wij zijn van alle merken thuis.

   Lees dit bericht
 • Hoe werkt service bij Deurplus?

  23 december 2019

  Hoe werkt service bij Deurplus?

  Service om van het gezeur af te zijn? Niet bij Deurplus! Wij investeren juist in service. We gebruiken dit contact met onze klanten om onze klanttevredenheid te verhogen.

   

   Lees dit bericht
 • 313