Casus

We kunnen heel veel vertellen over techniek. De praktijk bewijst vooral wat we doen. Graag laten we een deel van onze klanten aan het woord.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. 

Filter
Overheid | 04-03-2024

Aeres Hogeschool in Dronten ademt groen aan alle kanten. Studenten met een passie voor ondernemen, bedrijfskunde, dieren en voedsel lopen in en uit. Er is een jarenlange relatie tussen Aeres Hogeschool en Deurplus.

Overheid | 04-03-2024

Het is een beetje zijn persoonlijke ‘ding’ geworden: orde scheppen in chaos. Maar hij doet het samen met Deurplus, vertelt Ernst Verhoog enthousiast, Vastgoedbeheerder bij Beheer Buitenruimte, Gemeente Leiden.

Overheid | 04-03-2024

Het Meander College, onderdeel van Landstede Groep, is een middelgrote school voor mavo, havo en atheneum. Deurplus verzorgt sinds 2017 het onderhoud en service en zorgt dat het de gebruikers aan niets ontbreekt.

Vastgoed | 04-03-2024

Voordat er ook maar één schop de grond in gaat om glasvezelnetwerk aan te leggen, heeft Be Exact in Deventer al heel wat berekend en getekend. Al snel na de ingebruikname van het pand in 2020 gaat Bjorn ten Broeke, mede-eigenaar, op zoek naar een veilig toegangssysteem voor de twee toegangsdeuren in het kantoor. Zodat niet iedereen zomaar kan binnenlopen.


 

Vastgoed | 04-03-2024

“De service van Deurplus is uitstekend en hun telefonische ondersteuning ook. Je wordt snel geholpen of teruggebeld en er komt altijd iemand aan de lijn die iets van de technische kant van toegangscontrole weet,” vertelt Tomas Ruitenberg, HR-medewerker bij Quality Contacts.

Vastgoed | 04-03-2024

Voor haar nieuwe pand wil attractielocatie ‘This is Holland’ een toegangssysteem met tags voor vaste en tijdelijke medewerkers en deuren die automatisch openen na afloop van de shows. Met deze wens komt ‘This is Holland’ aan het begin van de bouw bij Deurplus.

Vastgoed | 04-03-2024

Om haar klanten betrouwbare leveringen te kunnen garanderen, vraagt overslagbedrijf Isseltrans Spedition/Logistik GmbH advies aan Deurplus over een intelligent camerasysteem. Dit moet hun buitenterrein beveiligen tegen inbraak en hen optimaal overzicht geven over alle logistieke processen.
 

Overheid | 05-02-2024

Voor de ambulancepost in Hilversum regelt Deurplus het digitaal sleutelbeheer. Wanneer de ambulances opgeroepen worden, hoeft het ambulancepersoneel het pand niet af te sluiten. Dat scheelt tijd en er hoeft niemand achter te blijven om de post te bemannen. Leveringen kunnen gewoon doorgaan, wat cruciaal is.

Vastgoed | 15-11-2023

Oldenburg Deurbewerking legt zich toe op de ‘custom-made’ productie van (binnen)deuren voor nieuwbouwprojecten. "Deurplus zorgt voor overzicht op productie met camera’s en brandveiligheid op maat” vertelt Matthijs Zomer, eigenaar

Zorg | 15-11-2023

Deurplus zorgt voor alle deurtechnieken bij stichting Reinaerde in Utrecht. “Deurplus kan met alle merken deurtechnieken binnen onze zorggroep uit de voeten,” aldus Hennie Pampus, Coördinator Dagelijks Klachtenonderhoud

Vastgoed | 27-09-2023

“Deurplus denkt mee,” vertelt Rowie van DA Drogisterij & Parfumerie Schalkhaar, die nu optimaal beveiligd is tegen inbraak en diefstal. Ook jaarlijks onderhoud van de automatische schuifdeuren. 

Vastgoed | 17-03-2023

Elke medewerker een digitale sleutel. Toegang op maat. Salto KS maakt het leven veiliger en makkelijker. Lees van blije klant
 


Benieuwd wat Deurplus voor u kan betekenen
Image [ASSET=small][SIZE=Default][STATE=DEFAULT].png
Menu