Casus

We kunnen heel veel vertellen over techniek. De praktijk bewijst vooral wat we doen. Graag laten we een deel van onze klanten aan het woord.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. 

Filter
Overheid | 05-02-2024

Voor de ambulancepost in Hilversum regelt Deurplus het digitaal sleutelbeheer. Wanneer de ambulances opgeroepen worden, hoeft het ambulancepersoneel het pand niet af te sluiten. Dat scheelt tijd en er hoeft niemand achter te blijven om de post te bemannen. Leveringen kunnen gewoon doorgaan, wat cruciaal is.

Vastgoed | 15-11-2023

Oldenburg Deurbewerking legt zich toe op de ‘custom-made’ productie van (binnen)deuren voor nieuwbouwprojecten. "Deurplus zorgt voor overzicht op productie met camera’s en brandveiligheid op maat” vertelt Matthijs Zomer, eigenaar

Zorg | 15-11-2023

Deurplus zorgt voor alle deurtechnieken bij stichting Reinaerde in Utrecht. “Deurplus kan met alle merken deurtechnieken binnen onze zorggroep uit de voeten,” aldus Hennie Pampus, Coördinator Dagelijks Klachtenonderhoud

Vastgoed | 27-09-2023

“Deurplus denkt mee,” vertelt Rowie van DA Drogisterij & Parfumerie Schalkhaar, die nu optimaal beveiligd is tegen inbraak en diefstal. Ook jaarlijks onderhoud van de automatische schuifdeuren. 

Vastgoed | 17-03-2023

Elke medewerker een digitale sleutel. Toegang op maat. Salto KS maakt het leven veiliger en makkelijker. Lees van blije klant
 

Overheid | 11-04-2022

Bij de brandweer in Zwolle verzorgde Deurplus 5 draaideurautomaten die bediend worden met een stalen trekkabel. Waarom een stalen trekkabel? Voor optimaal gebruiksgemak en de robuuste eigenschappen van deze deurbediening. 
 

Vastgoed | 11-04-2022

Voor haar nieuwe pand wil attractielocatie ‘This is Holland’ een toegangssysteem dat bijdraagt aan de unieke beleving van bezoekers. Het moet dus soepel en netjes geregeld zijn. Met deze wens komt ‘This is Holland’ bij Deurplus.

 

Vastgoed | 23-06-2022

Woningstichting SWZ Zwolle is met 47 panden en 7500 verhuurbare eenheden (voornamelijk woningen) een grote organisatie. Zij wil de facilitaire zaken voor haar huurders soepel geregeld hebben zodat zij veilig en comfortabel kunnen wonen.

Zorg | 11-04-2022

De nieuwbouw van locatie Beukenstein in Driebergen biedt kwetsbare ouderen een moderne, fijne en veilige woonomgeving. Voor de flexibiliteit van medewerkers en de veiligheid van bewoners, wilde ouderenzorgorganisatie De Brug een sleutelloze oplossing voor de toegang tot de nieuwe locatie en alle ruimtes. Het elektronische toegangscontrolesysteem van SALTO ondersteunt dit met gebruiksvriendelijke oplossingen die bovendien eenvoudig te beheren zijn.

Vastgoed | 10-01-2023

Als producent van FSC-gecertificeerde houten aanmaakblokjes heeft Dutchflame in Zeewolde de allerstrengste eisen op het gebied van brandveiligheid. In het geval van een calamiteit moet direct inzichtelijk zijn waar medewerkers en bezoekers zich bevinden.

Hiervoor zoekt Ramon Cornelissen, productieleider en hoofd technische dienst, een aanwezigheidsregistratiesysteem (toegangscontrole).

Vastgoed | 28-03-2022

Het appartementencomplex Hof van Baker in Apeldoorn laat al 15 jaar het deuronderhoud door Deurplus verzorgen.

Het begon ooit met het onderhoud op de automatische deuren van de hoofdentree. Dit betreft een voordeur en een zijdeur met extra bouwkundige beveiliging die ook rolstoeltoegankelijk is.

Vastgoed | 19-12-2022

Met zo’n 17.500 huurwoningen in bezit is wooncorporatie Actium in Assen één van de grotere wooncorporaties in de regio Drenthe en Friesland. Actium wil graag haar huurders veilig, comfortabel en betaalbaar laten wonen.

In Deurplus hebben zij een langetermijn adviseur en installateur gevonden die met Actium meedenkt over de aanschaf, het beheer en de vermindering van onderhoudskosten van hun sluitsysteem.


Benieuwd wat Deurplus voor u kan betekenen
Image [ASSET=small][SIZE=Default][STATE=DEFAULT].png
Menu