Casus

We kunnen heel veel vertellen over techniek. De praktijk bewijst vooral wat we doen. Graag laten we een deel van onze klanten aan het woord.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. 

Filter
Overheid | 11-04-2022

Bij de brandweer in Zwolle verzorgde Deurplus 5 draaideurautomaten die bediend worden met een stalen trekkabel. Waarom een stalen trekkabel? Voor optimaal gebruiksgemak en de robuuste eigenschappen van deze deurbediening. 
 

Vastgoed | 11-04-2022

Voor haar nieuwe pand wil attractielocatie ‘This is Holland’ een toegangssysteem dat bijdraagt aan de unieke beleving van bezoekers. Het moet dus soepel en netjes geregeld zijn. Met deze wens komt ‘This is Holland’ bij Deurplus.

 

Vastgoed | 23-06-2022

Woningstichting SWZ Zwolle is met 47 panden een grote organisatie. Zij wil haar facilitaire zaken voor haar huurders soepel geregeld hebben zodat zij veilig en comfortabel kunnen wonen.

Helaas was dat, voordat zij klant werden bij Deurplus, niet altijd het geval.

Zorg | 11-04-2022

De nieuwbouw van locatie Beukenstein in Driebergen biedt kwetsbare ouderen een moderne, fijne en veilige woonomgeving. Voor de flexibiliteit van medewerkers en de veiligheid van bewoners, wilde ouderenzorgorganisatie De Brug een sleutelloze oplossing voor de toegang tot de nieuwe locatie en alle ruimtes. Het elektronische toegangscontrolesysteem van SALTO ondersteunt dit met gebruiksvriendelijke oplossingen die bovendien eenvoudig te beheren zijn.

Vastgoed | 28-03-2022

Het appartementencomplex Hof van Baker in Apeldoorn laat al 15 jaar het deuronderhoud door Deurplus verzorgen.

Het begon ooit met het onderhoud op de automatische deuren van de hoofdentree. Dit betreft een voordeur en een zijdeur met extra bouwkundige beveiliging die ook rolstoeltoegankelijk is.


Benieuwd wat Deurplus voor u kan betekenen
Image [ASSET=small][SIZE=Default][STATE=DEFAULT].png
Menu