Industrie

Industrie en Deurplus
Toegangscontrole voor bedrijven:
meer veiligheid, minder kosten

Mkb-ers en ondernemers van productiebedrijven willen groeien.

Zij willen geen zorgen hebben over randzaken zoals vermiste sleutels, tijdrovende sluitrondes en deuren die storen. De entree van hun onderneming moet verwelkomend en netjes zijn en de toegang tot het terrein moet beperkt blijven tot bevoegden.

Waarom kiezen voor Deurplus
Betrokken. Betrouwbaar. Bedreven
Professioneel en gedreven team

Ons geoliede team bestaat uit zo'n 20 mensen, stuk voor stuk vakmensen met passie die op een collegiale, plezierige manier met elkaar omgaan. Ze zijn niet alleen geselecteerd op hun capaciteiten, maar vooral ook op hun enthousiasme en drive om het klantbelang ècht te dienen. Dit doen ze vanuit hun oorspronkelijke Veluwse mentaliteit die zich kenmerkt door hard werken en problemen oplossen. Dit is voor u nèt die extra, waardoor u met een gerust hart uw inbraakwerend hang- en sluitwerk en toegangscontrolesystemen aan ons kunt overlaten.

Onze 24/7 servicedienst verhelpt problemen zo snel mogelijk. Onze monteurs zijn in het bezit van een volledig ingerichte bedrijfswagen. Om zo efficiënt mogelijk storingen te kunnen verhelpen en onderhoud uit te kunnen voeren, zijn onze monteurs nauw betrokken bij de samenstelling van de standaard voorraad die ze dagelijks bij zich hebben. Als echte ambassadeurs weten ze wat er speelt rondom entreevoorzieningen en kunnen zij als geen ander meedenken in efficiëntie (deurdenken noemen we dat). Hierdoor kunnen 80% van de problemen direct worden opgelost. 

U wilt reguleren wie er toegang heeft tot welke delen van uw pand en wanneer. Met onze oplossingen voor toegangscontrole hebt u met 1 druk op de knop uw gebouw beveiligd. U hebt altijd inzicht in aanwezigheid, deurstatus en deurhistorie. Onze producten zijn compact, standalone en werken zowel online als offline. Ze herkennen een persoon met een geldige informatiedrager, bepalen of deze is geautoriseerd voor de betreffende locatie op het juiste tijdstip en verlenen al dan niet toegang. Een geldige en beveiligde informatiedrager is vaak een kaart (tag) of sleutel, maar kan ook een hand, vinger of iris zijn.
Had u vroeger het risico van sleutels die werden doorgegeven, met deze moderne systemen is dit risico er niet meer. Alle tags zijn persoonsgebonden en uniek en werken alleen bij de juiste persoon. Op onze toegangscontrolesystemen kunt u blindelings vertrouwen.

Wij ontzorgen u
van alle technieken

Voor ondernemers is Deurplus een serieuze gesprekspartner. Wij ontzorgen u van alle technieken rondom en in de deur met:

zodat u uw personeel weer elders kunt inzetten. Van advies, levering, montage tot onderhoud.  

Voordelen digitale sleutelbeheersystemen voor bedrijven

Wat zijn de voordelen van onze digitale sleutelsystemen voor ondernemers? Meer veiligheid, controle en comfort, de zekerheid van een 24*7 storingsdienst en jaarlijks onderhoud van alle technieken rondom en in uw deur.

Geen sluitrondes meer
Herkent u dit? Gewoontegetrouw loopt u aan het eind van elke werkdag even het pand door voor een check of alle ramen en deuren gesloten zijn. Wellicht komt iemand van de beveiligingsdienst ’s avonds nog even een rondje maken.

Dan is het hoog tijd voor een digitaal sluitsysteem. Met een digitaal sleutelbeheersysteem vergrendelen uw deuren op de tijden die u zelf instelt, ontvangt u een melding als deuren onbedoeld geopend blijven en is een sluitronde niet meer nodig.

Persoonlijke toegang
Uw kantoor of productiebedrijf moet voor personeel toegankelijk zijn. Maar u wilt ook niet elke medewerker een sleutel geven. Bovendien heeft niet iedereen toegang tot elke ruimte. Hoe regelt u dat smart?

Met een digitaal sluitsysteem geeft u tags aan degenen die u wilt, met toegangsrechten per persoon, per dag en per tijdsblok geregeld.

Zou een tag kwijt raken, dan de-activeert u deze en u hoeft zich nog steeds geen zorgen te maken over een inbraak. Een receptioniste om schoonmakers, chauffeurs en koeriers binnen te laten hebt u ook niet meer nodig.

Nachtleveringen? Ze kunnen gewoon door gaan terwijl u op 1 oor ligt.

Gekoppeld aan urenregistratie
In bepaalde sectoren is urenregistratie van belang. Onze toegangscontrolesystemen kunnen gekoppeld worden aan urenregistratiesoftware. Automatisch wordt van elke medewerker bijgehouden wanneer hij zijn dienst start en beëindigt. Dat scheelt u veel administratieve rompslomp.

Inzicht in aanwezigheid met toegangscontrolesystemen gebouwen
In geval van calamiteit biedt een toegangscontrolesysteem ook voordelen. Zo hebt u in één oogopslag overzicht van wie zich in welke ruimte bevindt. Ook bhv’ers kunt u zo makkelijker opsporen. Dit vergroot de veiligheid in uw onderneming aanzienlijk.
 

Deurplus denkt mee met ondernemers over bouwkundige beveiliging
Graag adviseren wij u persoonlijk over het toegangssysteem dat past in uw situatie en bij uw budget. Hierbij kijken wij naar onder meer:

  • Gebruikers
  • Gebouw
  • Beoogd gebruik
  • Logistieke stromen
  • Toepasbaarheid

Dan kan bijvoorbeeld blijken dat de aanschafkosten van een sleutelsysteem niet altijd de meest zwaarwegende factor zijn bij de uiteindelijke keus voor een toegangssysteem.

We maken het u duidelijk aan de hand van een voorbeeld.

Er is bijvoorbeeld een batterij- en energieloos sleutelsysteem waarvan u zou kunnen denken dat u een voordelige aanschaf doet. De aanschafkosten per deurcilinder zijn laag. Maar adviseur Deurplus kijkt verder voor het beste advies.

Want ook al is dit systeem toepasbaar binnen kantoorpanden, is het wel het meest fijne systeem of gaat het tot irritaties leiden? Personeel moet zich snel door een gebouw kunnen verplaatsen. Bijvoorbeeld om even een kop koffie te halen.

Bij zo’n energie- en batterijloos sleutelsysteem moet het insteken van een sleutel in een cilinder nauwkeurig gebeuren anders werkt het niet. Duw je te hard, dan krijg je de deur niet open. Duw je te zacht, dan lukt het evenmin.

U begrijpt, dat gaat niet werken.

Personeel heeft helemaal geen geduld voor gepruts bij een deur. Zij willen dat deuren direct open gaan. Zomaar een voorbeeld dat illustreert dat de goedkoopste deal niet altijd tot de hoogste tevredenheid leidt.

Deurplus betrekt alle aspecten bij het advies voor een digitaal sleutelbeheersysteem. Zodat de klant uiteindelijk jarenlang zorgeloos gebruik geniet. Daar draait het om.

 

Toegangscontrole voor bedrijven

Bent u benieuwd naar het advies dat wij ú geven? Voel u welkom om een vrijblijvend gesprek aan te gaan over hoe wij toegangscontrole voor bedrijven vormgeven. Bel naar telefoon 0341 271050 om wat te plannen.


Placement Area [ASSETsmall][SIZEDefault][STATEDEFAULT].png
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Ons geoliede team bestaat uit zo'n 20 mensen, stuk voor stuk vakmensen met passie die op een collegiale, plezierige manier met elkaar omgaan. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? 

Hendri van den Hoorn
Eigenaar
Casus

Onze ervaring halen wij uit de praktijk. Lees de verschillende klantverhalen om een beeld te krijgen van wat wij zoal doen!

Bekijk alle Casussen
Menu