Blog

Wanneer automatische deur vervangen? Deurplus geeft inzicht.
Toegangcontrole |

Wat is het beste moment om tot vervanging van een automatische deur over te gaan? Deurplus kijkt breder dan alleen de technische levensduur bij een investeringsadvies. We ontzorgen onze klanten met het verzamelen en analyseren van data die we gebruiken om het beste vervangingsmoment van een installatie te bepalen.

Het moment dat u nog geen hoge onderhoudskosten aan een deur krijgt, en waarbij u de levensduur van een deur zo lang mogelijk benut. Dat dit voor elke klant weer anders is, zal logisch zijn. Gebruiksfrequentie, onderhoudshistorie, het merk, deze meetindicatoren zijn allemaal bepalend voor het moment van een nieuwe investering. Met als uiteindelijk doel om de beheerskosten van uw toegangssysteem zo laag mogelijk te houden.

 

Beoordeling

Bij elke onderhoudsbeurt door één van onze gecertificeerde monteurs, krijgt uw deur een score aan de hand van alle meetindicatoren. Deze score geeft de status aan van de deur (zwak/matig/voldoende/goed), de fase van de levensduur maar ook de gebruiksfrequentie.

U begrijpt, een deur die weinig wordt gebruikt en aan het einde van z’n levensduur komt, zal nog wat makkelijker langer meegaan dan een toegangsdeur die de hele dag door open en dicht gaat. Zo maakt u ook duurzame keuzes.

 

Altijd en overal inzichtelijk

We kunnen via een portal alle meetindicatoren voor u toegankelijk maken. Online hebt u dan altijd en overal inzicht in de status van uw toegangsdeuren. U kunt deze informatie prima delen met anderen, ter onderbouwing van uw budgettering.

En, de gegevens zijn altijd actueel, zelfs al is er die ochtend nog een monteur langs geweest! Hebt u een week later een vergadering met de afdeling inkoop, ook dan biedt deze portal u weer het meest actuele inzicht.

Hiermee kunt u ook het ideale vervangingsmoment aantonen en uw investeringsbeslissing rechtvaardigen.

 

Automatische deuren onderhoud in de zorg

Deurplus neemt een steeds sterkere positie in wanneer het gaat om het ontzorgen van deuronderhoud. Met name voor zorgorganisaties hebben we het afgelopen jaar veel mogen betekenen als meedenkende, langetermijn partner.

Veel zorginstellingen moesten de afgelopen jaren afstand doen van hun technische dienst. Er was geen geld meer om een technische afdeling te hebben. Dan gaat het er wel om wie je om je heen hebt staan als ketenpartner. Wie staat er voor je klaar als je problemen hebt aan een deur?

Hier bewijst Deurplus z’n kracht. Dat blijkt weer uit het feit dat klanten die het onderhoud en de service van hun sluitsystemen volledig uit handen hebben gegeven, daar ook geen zorgen meer om hebben. Dat we alle A-merken ondersteunen, is hier weer een groot voordeel.
 

Ja, ik wil de laagst mogelijke beheerskosten

Wilt u ook laagdrempelig en gefaseerd het onderhoud van uw automatische deuren uit handen geven? In adviseur Deurplus vindt u de beste partner.

Wij beheersen alle technieken rondom en in de deur (dus ook intercomsystemen, toegangscontrole en cctv-camera systemen) en zijn merkonafhankelijk. Dat betekent dat u altijd het beste advies ontvangt over uw bouwkundige beveiliging, toegesneden op uw wensen.
 

Sparren?

We zijn een laagdrempelig bedrijf. Eén telefoontje 0341 271 050 kan al veel schelen.

Ja, ik wil graag een gesprek en ik laat mij terugbellen via het contact formulier.

Casus

Onze ervaring halen wij uit de praktijk. Lees de verschillende klantverhalen om een beeld te krijgen van wat wij zoal doen!

Bekijk alle casussen
Menu