Blog

Technische dienst te duur? Deuronderhoud zonder zorgen!
Toegangcontrole | Digitaal sluitplan |

U weet het misschien nog wel, dat tijdens de zorgcrisis in 2011 de technische dienst in veel organisaties het veld moest ruimen. Met een ‘te duur’ werd aan technische medewerkers gevraagd om naar een andere baan uit te kijken.

Voortaan moest het onderhoud en service van de voorzieningen maar direct bij de leverancier neergelegd worden. Dat zorgorganisaties daar op terugkwamen, bleek later. Want er zaten toch wel wat haken en ogen aan het idee.


Fabrikant ondersteunt alleen eigen techniek in deur


Dat bleek bijvoorbeeld bij het onderhoud van automatische deuren bij een zorginstelling.

Zij hadden bedacht dat het onderhoud en service van hun deuren door de fabrikant zelf moest worden uitgevoerd. Het merk stond toch op die deur? Nou dan.

Zij konden best elk jaar even langs komen voor deuronderhoud, een check, even smeren, batterijen vervangen en dan zou het wel weer gaan. Helaas. Dit werkte niet.

Want er zitten meer technieken in een toegangssysteem die buiten het domein van de fabrikant omgaan.

En dus werden storingen niet of niet tijdig opgelost, was er ergernis alom, werden onderdelen onnodig vervangen, liepen de beheerskosten van de draaideuren op en was het overzicht ook compleet kwijt.

 

Bij Deurplus


Zo kwam deze zorginstelling bij Deurplus uit. Want als je zonder een technische dienst de verantwoordelijkheid hebt over een pand met meerdere ingangen en deuren, dan moet je wel een ketenpartner hebben die met je meedenkt.

Waar je op terug kunt vallen. En die altijd voor je klaar staat.

Deurplus verstaat deze kunst. Inmiddels is deze zorgorganisatie al weer jarenlang klant. Zij hebben geen zorgen meer over het onderhoud van automatische deuren. Storingen – hoewel niet vaak – worden adequaat opgelost. Met meerjarenonderhoudsplanning (MJOP) houden zij hun beheerskosten laag.

 

Met kennis van de zorg


Wij ontzorgen zo veel zorgorganisaties, dankzij onze kennis, expertise, jarenlange ervaring en kennis van diverse A-merken automatische deuren. Daarnaast is onze kracht dat we niet alleen verstand hebben van de deur, maar van alle technieken in en rondom de deur.

Dus ook de elektrische vergrendeling, de aansturing, het digitaal sluitsysteem, de toegangscontrole (Salto, Paxton, iLOQ), de intercom, de inbraakwering, het cctv-systeem, alles! We weten aan welke (Europese) wet- en regelgeving we moeten voldoen.

Is er een deurstoring? Dan weten we het probleem te localiseren, op te lossen en we nemen de klant hierbij alle zorg uit handen.

 

Ook geen technische dienst meer?


U kunt misschien wel zonder technische dienst. Kies dan voor adviseur Deurplus tot uw dienst. Uiteraard is het mogelijk dat de toepassing in uw situatie verschilt. Voor het beste advies komen we daarom graag bij u langs.

Even bellen? Van meer comfort, controle en veiligheid, krijgt u nooit spijt.

Casus

Onze ervaring halen wij uit de praktijk. Lees de verschillende klantverhalen om een beeld te krijgen van wat wij zoal doen!

Bekijk alle casussen
Menu