Blog

Zet de eerste stap naar een digitaal sluitplan. Begin simpel!
toegangscontrolesysteem | Digitaal sluitplan |

U beheert een pand of meerdere gebouwen en u gebruikt nog mechanische sleutels. De investering in een digitaal sluitplan stelt u uit, want u denkt dat dat een enorme aanschaf is. Eer u dat terugverdiend heeft…

Deurplus bewijst dat het anders kan. Wij beseffen dat niemand blij wordt van het maken van kosten. Maar wel van het verlagen van uw beheerskosten op lange termijn. U kunt er klein mee beginnen. Daar hebben wij ervaring mee. Hoe dan?

Vanaf een enkel deurslot


Regelmatig kloppen organisaties bij ons aan omdat het beheer van hun toegangssystemen uit de hand loopt. Storingen, hoge onderhoudskosten, het ontbreken van overzicht, geen idee wanneer deursystemen vervangen moeten worden, verschillende merken en lange onderhoudshistories; het overzicht is compleet zoek. Ga dat maar eens managen! Het zal al een klus zijn om alle deurtechnieken in kaart te brengen.

Deurplus voelt zich hierin thuis. Wij onderhouden alle A-merken technieken rondom en in uw deur. We brengen het overzicht voor u aan. En we kunnen allerlei data voor u verzamelen zodat u met één druk op de knop al uw deurtechnieken kunt zien met hun onderhoudshistorie, hun prestatiescores en hun verwachte moment van vervanging.

En daar kunt u dan op budgetteren zodat u niet voor verrassingen komt te staan. We kunnen u adviseren om gewoon eens te beginnen om een enkel mechanisch slot te vervangen door een digitaal slot of toegangscontrole. Dan raakt u vertrouwd met digitale toegangstechnieken, we hebben het zo ook gedaan bij Zorggroep Reinaerde.


Zorggroep Reinaerde


Als gefuseerde zorginstelling had de facilitair manager de uitdaging om diverse panden te beheren. Een deel was in eigendom, een deel werd gehuurd, er waren diverse merken, automatische deuren, schuifdeuren; een ratjetoe. Maar wij zagen deurautomatisering daar wel zitten.

Net zoals Reinaerde deed, kunt u ook gewoon beginnen met een enkele deur en dat verder uitbouwen. Net wat uw investeringswens is. Als langetermijnpartner denken wij met u mee over het verlagen van de kosten van beheer van uw bouwkundige beveiliging.

Wij verzamelen voor u de data, zodat u het meest optimale moment kunt bepalen om tot vervanging van een slot, een deur, een deurautomaat of de aandrijving over te gaan. Zo benut u de levensduur van uw deurtechnieken zo lang mogelijk, en voorkomt u dat de onderhoudskosten uit de hand gaan lopen.

Dat klinkt als een open deur. Ook in uw organisatie is het mogelijk om meer inzicht te krijgen en uw beheerskosten te optimaliseren. Vrijblijvend even met ons sparren? Klik hier en ontvang een voorstel voor een afspraak.

Uiteraard is het mogelijk dat de toepassing in uw situatie verschilt. Voor het beste advies komen we daarom graag bij u langs.

Casus

Onze ervaring halen wij uit de praktijk. Lees de verschillende klantverhalen om een beeld te krijgen van wat wij zoal doen!

Bekijk alle casussen
Menu