Blog

Digitaal sluitsysteem geeft flexwerkers een plek
Vastgoed | Zorg | Industrie | Woningbouw | Overheid |

Nu thuiswerken en thuisonderwijs onze werk- en woonsituaties drastisch verandert, stijgt de vraag naar kleine kantoorruimtes waar je geïsoleerd en geconcentreerd kunt werken. Niet alleen zzp’ers hebben hier behoefte aan, maar ook vaste medewerkers willen er graag wel eens tussenuit.

Voor dit doel kunnen bestaande panden heel mooi omgevormd worden. Cruciaal bij het welslagen ervan is natuurlijk dat u over een degelijk sluitsysteem beschikt. Daar weet Deurplus alles van.

Bel naar telefoon 0341 271 050 voor een vrijblijvende afspraak.
Of e-mail naar info@deurplus.com

Onze ervaring is dat elke situatie uniek is. Daarom komen we graag persoonlijk bij u langs. Dan weet u zeker dat u het beste advies ontvangt.
 

Voordelen digitaal sleutelbeheersysteem

Wilt u kantoorruimte verhuren? Met verschillende gebruikers die allemaal hun eigen kantoorruimte huren maar wel gezamenlijk gebruik maken van spreekkamer, entree en toilet, is het nodig dat u onderscheid kunt maken:

  • wie er komt
  • in welke ruimtes
  • welke dagen en tijden

U wilt natuurlijk niet heel de week zelf aanwezig zijn om bijvoorbeeld deuren op het nachtslot te doen. Voor dit doel heeft Deurplus een pragmatische aanpak. Maak kennis met onze veilige, comfortabele en toegankelijke toegangssystemen.

Wie is Deurplus?
U kent ons misschien van ‘onderweg’. De bekende servicebussen met monteurs die naar klanten in heel Nederland onderweg zijn met inbraakwerend hang- en sluitwerkintercomsystemen, cctv camerasystemen en toegangscontrole. Komt u dat niet bekend voor?

Lees meer over onze unieke visie op bouwkundige beveiliging op www.deurplus.com.

De oplossing ligt in het sleutelplan, gefaseerd van mechanisch naar digitaal
Beschikt u over een leegstand pand? Wij denken met u mee over een veilig en gecontroleerd sluitplan met elektronische sleutels.

Ook al zijn er momenteel nog mechanische sleutels en sloten, wij faseren uw mechanische sluitplan weg, in het tempo dat u wenst. Een nieuw digitaal sleutelplan zal u veel kopzorgen schelen. U geeft elke huurder een pasje, kaart of tag waarmee deze zich toegang verschaft tot het pand. Overigens hoeft het niet per se een pasje te zijn, we werken ook met druppels.
 

Zelfs is toegangsverlening via app mogelijk, maar dat eventjes terzijde.

Toegangsverlening per persoon, per deur
Per pas geeft u aan welke rechten deze gebruiker heeft: bijvoorbeeld toegang tot zijn of haar kantoorruimte, de entree, de spreekkamer en het toilet. Het mooie van een digitaal sluitplan is, dat u ook kunt bepalen welke dagen en tijden iemand toegang heeft. Heeft een huurder bijvoorbeeld behoefte aan een flexplek in een kantoorruimte die hij met een ander deelt, dan geeft u uitsluitend rechten voor de dagen dat u die kamer aan de betreffende huurder verhuurt. En appt deze ’s avonds naar u dat hij onverwachts een dag extra aanwezig is, dan kunt u op afstand toegang verlenen.

Digitaal sluitplan maakt sluitronde overbodig
U denkt misschien, ja, maar wie doet dan mijn gebouw ’s avonds op het nachtslot? Kan ik mijn huurders vragen om mijn pand af te sluiten als ze de laatste zijn? Dat gaat u kopzorgen geven. Want hoe weet u zeker dat de deur inderdaad afgesloten wordt? U kunt niet vertrouwen op menselijke discipline want die zal soms falen.

Digitaal sluitplan maakt receptioniste overbodig
Dan maar een portier huren die deuren opent en sluit? Een receptioniste? Veel te duur. Digitaal sleutelbeheer is voordeliger.
 

Digitaal sluitplan maakt ook camerasysteem overbodig

Dan maar een cctv-camerasysteem ophangen om te kijken of alle deuren worden afgesloten? U denkt misschien dan check ik de beelden thuis wel eventjes. Wat een gedoe. Want u moet wel beleid schrijven wanneer u camera’s wilt ophangen.

U kunt niet zomaar camera’s monteren, wist u dat?

Ook hier heeft Deurplus een prachtige oplossing voor met een elektronisch sleutelsysteem. Deurplus maakt sluitrondes overbodig want die camera’s zijn helemaal niet nodig.

Overdag
Overdag is de buitendeur van uw entree altijd open zodat bezoekers en bezorgers zich kunnen melden bij de intercom. De binnendeur van de entree wordt geopend met een geldige pas of intercom.

’s Nachts
’s Nachts wilt u geen ongewenst volk in uw entree hebben zoals zwervers, dus we programmeren uw elektronische slot zodanig dat op de door u gewenste tijd deze deur op het nachtslot springt. Dit zelfde slot kan ’s morgens weer door de eerste bezoeker met een geldige tag op de dagstand gaan. Het verschaft 100% veiligheid en u hebt er geen omkijken naar.

Deur openen via intercom
Hoe gaat u om met huurders die leveringen of pakketten verwachten? Wie neemt deze in ontvangst bij hun afwezigheid? Een receptioniste is te duur. Ook voor een slim intercomsysteem bent u bij Deurplus aan het juiste adres. Wij leveren alle A-merken intercoms en we kunnen ze verbinden aan uw digitale sluitplan. Dus, met een druk op de knop kan de deur van de entree (of een andere deur) worden ontgrendeld voor een bezoeker of pakketbezorger die zich meldt via de intercom. Pakketten kunnen worden gedeponeerd en zij kunnen weer vertrekken. Zo hebt u mooi alles ondergebracht in een veilig en comfortabel elektronisch sluitsysteem.

Digitaal sluitsysteem advies?
Merken zoals SimonsVoss, iLOQPaxton, Salto, we kennen deze sluitsystemen met hun toepassingen als geen ander. Vraag naar advies voor het beste sluitsysteem in uw situatie. Deurplus adviseert u over de meest economische toepassing. We monteren en onderhouden door het hele land. Waar we enthousiast van worden is als we voor u inzichtelijk kunnen maken waar we voor meer veiligheid, controle en comfort kunnen zorgen. Goed kan bij ons bijna altijd beter.

Daarvoor zijn we dan ook echte ‘deurdenkers’!

Casus

Onze ervaring halen wij uit de praktijk. Lees de verschillende klantverhalen om een beeld te krijgen van wat wij zoal doen!

Bekijk alle casussen
Menu