Home filmfoto 1

Hang- en Sluitwerk

Al sinds 1995 ligt onze expertise op het verzorgen, monteren en onderhouden van hang- en sluitwerk van ramen en deuren. Inbraakwerend hang- en sluitwerk volgens de normen van het Politiekeurmerk voor woningen of borg-beveiliging voor scholen, bedrijven en instellingen.

Bedrijfszekere oplossingen

Niet alleen inbraakwering, voor alle techniek en toegangscontrole van deuren houden we ons aanbevolen. Mechanisch sluitwerk maar ook mechatronisch sluitwerk met elektrische sloten. Maar ook om bijvoorbeeld te voldoen aan eisen met betrekking tot brandveiligheid. Denkt u bijvoorbeeld aan het brandwerend maken van deuren met deurdrangers die deuren weer automatisch sluiten en vrijloopdeurdrangers.
Samen met u stellen we graag een brandveiligheidsplan op en maken we een complete inventarisatie van aanpassingen die nodig zijn om de bedrijfszekerheid van uw deuren te garanderen. We denken met u mee over welke brandcompartimenten vuur en rook tegen moeten houden om veilige vluchtroutes te creëren. Welke deuren moeten bij brandmelding zelfsluitend zijn en welke deuren moeten juist zonder enige belemmering opengaan om de vluchtweg vrij te maken voor grote groepen personen? Wanneer wordt de nooduitgang een paniekuitgang? Bij Deurplus zijn entreeoplossingen ook bedrijfszekere oplossingen.

Gecertificeerd hang en sluitwerk Media borg certificaat

BORG certificaat

Uw verzekeraar kan van u verlangen dat u een BORG certificaat overlegt. Hiermee toont u aan dat u voldoende bouwkundige maatregelen hebt getroffen om uw bedrijf of instelling inbraakwerend te maken. Deurplus verzorgt met plezier een veiligheidsscan naar aanleiding van een risicoklasseindeling (VRKI) en rapportage over de mogelijkheden (bijvoorbeeld sluitwerk in combinatie met alarm en mistgeneratoren). Laat uw sluitwerk geen sluitpost worden. Kies voor bedrijfszekere oplossingen van Deurplus! Wij garanderen u een prettige samenwerking.

Met dit hang- en sluitwerk

Zorg ik ervoor dat uw ramen en deuren inbraakwerend zijn.

Wilt u weten hoe?

Dat kom ik u graag vertellen.

Maak een afspraak met mij.
Opgeleverde projecten
toegangscontrole nestle
Nestlé

‘Toegangsbeheersing van cruciaal belang voor voedselveiligheid’

bloemkampen
Bloemenkampen

‘Uitvoer van onze coniferen door heel Europa moet dag en nacht doorgaan’

banner projecten1
Inclusief Groep

‘Ons elektronische sluitsysteem biedt ons de flexibiliteit die we zoeken’

 

Gratis testperiode?

Overtuig uzelf. Laat horen wat voor u belangrijk is. Op basis van uw wensen en behoeften kunnen wij een passend voorstel maken dat aansluit hierop. Elke situatie is anders en ook een intercomsysteem moet hier op afgestemd worden.

Wij kijken graag samen wat past bij uw vraag. De oplossing die in uw behoefte voldoet probeert u vervolgens 4 weken. Samen testen we wat het beste voor u is, zodat het naadloos aansluit op uw situatie.

Maak afspraak voor deze test
Producten Deurplus 200x150pxl4.jpg
226