Brandweer Zwolle
Brandweer Zwolle
deurtechniek met prioriteit

In de kazerne moeten deuren snel en makkelijk open en dicht kunnen. On the run, zeg maar. De deur naar bijvoorbeeld de persluchtruimte moet direct open gaan wanneer extra perslucht nodig is.

Er is een deurautomaat geplaatst met stalen trekkabel naar de wasruimte waar alle pakken worden gewassen na een brand. De speciale deurautomaat die hiervoor is gekozen, is bestand tegen vocht en hete dampen.

Onze deurtechniek zorgt ervoor dat Brandweer Zwolle optimaal kan presteren, snel ter plaatse kan zijn en snel hulp kan verlenen. Veilig voor iedereen!

 

Onze oplossingen voor de brandweer sector

Deurplus kent de vraagstukken waar beheerders van brandweerkazernes mee worstelen.
Wat kunnen wij betekenen voor de brandweer sector?

1. Multi-inzetbaar

Een trend is, dat het gebruik van brandweerkazernes niet beperkt blijft tot het standby laten staan van auto’s en apparatuur.

De nieuwste kazernes beschikken over vergader- en overlegruimtes die door brandweermensen uit de regio worden gebruikt. Hier worden ook mensen getraind.

Over het algemeen worden brandweerkazernes dus vaker gebruikt en met verschillende doeleinden, echter zonder dat er een facilitair beheerder continue aanwezig is. Wie opent en sluit dan de kazerne en de vergaderruimtes?


Deurplus kan oude mechanische sleutelsystemen door nieuwe digitale sluitsystemen vervangen die persoonlijke toegang op afstand regelen.

 

2. Persoonlijke toegangsrechten

Als de brandweer uitrukt telt elke seconde. Vrijwilligers die opgeroepen worden voor een uitruk terwijl zij aan het werk zijn, zouden zich geen zorgen moeten maken over sleutels. Deuren moeten voor hen bij wijze van spreken al van verre open gaan.

En brandweerwagens moeten direct weg kunnen rijden. De kazerne blijft open achter. Wie zorgt voor de bouwkundige beveiliging?

De digitale sluitsystemen voor brandweerkazernes van Deurplus faciliteren een veilige, snelle en persoonlijke toegang voor elke vrijwilliger. Automatische, zelfvergrendelende motorsloten zorgen ervoor dat deuren automatisch in het slot vallen wanneer de brandweerlieden vertrekken. Zorgeloos comfort ten dienste van de brandweer.

Adviseur Deurplus denkt in alles mee over een zo optimaal mogelijke inzet van sluittechnieken met de laagste mogelijke langetermijn beheerskosten. Wij denken niet voor u, maar met u.

 

Stalen trekkabel als speciale deurbediening

Speciale deurbediening nodig? Graag zijn wij ook uw adviseur voor alle technieken rondom en in uw deur.

Uiteraard is het mogelijk dat de toepassing in uw situatie verschilt. Voor het beste advies komen we daarom graag bij u langs.

Nicolas Duval
Bedrijfsleider
Nicolas Duval

Meer weten over dit project?
Neem contact op met Nicolas Duval
+31 (0)6 52 22 14 85
Toegepaste producten

EDSW250 Deurautomaat
Waterdichte trekschakelaars
Casussen
Wat wij doen? Dat blijkt uit de praktijk. We presenteren graag een deel van ons werk online. Dat geeft u het juiste beeld bij onze professionaliteit en dienstverlening.
Bekijk alle casussen
Menu