This is Holland Amsterdam
Toegangssysteem dat bijdraagt aan unieke beleving van bezoekers

‘This is Holland’ laat bezoekers de toeristische hoogtepunten van Nederland beleven met video’s, animaties, special effects en een 5D-vlucht. 


Samen met partner BPZ verzorgt Deurplus het nieuwe toegangssysteem. Deurenleverancier BPZ neemt het inbraakwerend hang- en sluitwerk voor haar rekening.

Deurplus levert het toegangscontrolesysteem van Salto en deurautomaten op de binnendeuren en integreert deze in een veilig, gecontroleerd en comfortabel sluitplan.

Crowd control dankzij toegangssysteem

Voor het toegangssysteem gelden een aantal eisen.

Bezoekers moeten een vaste looprichting volgen door het vier verdiepingen tellende pand zodat zij langs alle attracties met hun speciale effecten komen.

Tijdens hun ‘reis’ door NL ervaren zij alsof ze door wolken vliegen, over dijken heengaan en stormen trotseren. Ook zijn er educatieve en interactieve video’s over het erfgoed van Nederland, een 5D-vlucht en een lounge waar je koffie kunt drinken.

Toegangscontrole wordt op deze manier ingezet voor ‘crowd control’, het sturen van groepen door een gebouw. Zijn bezoekers eenmaal een deur door, dan kunnen ze hun route vervolgen maar niet meer terug.

Het personeel van ‘This is Holland’ kan zich wel vrij door het pand bewegen.

In geval van nood worden de digitale sloten met voorrang geopend, ook al geeft de toegangscontrole geen signaal. Bij brand moeten uiteraard alle deuren worden vrijgegeven en nooduitgangen open gaan.  

 

Seizoenspersoneel

‘This is Holland’ heeft te maken met een sterk seizoenseffect.

In vakanties en in de zomer is het drukker dan anders met dagjesmensen, binnen- en buitenlandse toeristen. En dus zijn er pieken wanneer er veel personeel nodig is en dalen waarbij het met minder kan.

Hiervoor zet ‘This is Holland’ seizoenswerkers in.

Het lastige is alleen hoe je sleutelbeheer vorm geeft als je te maken hebt met een wisselende samenstelling van personeel. Je kunt niet iedereen tijdelijk een sleutel geven, dan is het sleutelplan binnen de kortste keren lek.

Een digitaal sluitsysteem is het ultieme middel om gefaseerd, gecontroleerd, persoonlijk en tijdsgebonden toegang te verschaffen. Daarvoor wordt dit Salto toegangssysteem dan ook ingezet.

Deurplus verzorgt bij ‘This is Holland’ ook het onderhoud aan de automatische deuren conform de norm, de deurautomaten en de toegangscontrole.

Jaarlijks komt er een monteur langs. Hij controleert onder meer de batterijen, keurt de automatische draaideuren en hij smeert het hang- en sluitwerk zodat onveilige situaties uitgesloten worden en het toegangssysteem soepel blijft werken.
 


De bezoekers van ‘This is Holland’ kunnen zonder ergernissen en problemen genieten van het authentieke karakter van Nederland. Mede dankzij een oer-Hollands bedrijf met gedegen, oer-Hollands onderhoud van alle technieken rondom en in de deur.

 

Toegangssysteem met alles onder 1 dak

Wilt u ook het gemak ervaren van onderhoud en service door een betrouwbare partner? Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring met deurtechnieken. Van sluitsystemen, toegangscontrole, intercoms tot cctv-camerasystemen. Bel naar 0341 271 050.

Jorian van den Hoorn
Verkoop
DPN-jorian-portret-website

Meer weten over dit project?
Neem contact op met Jorian van den Hoorn
+31 (0)6 24 84 80 25
Toegepaste producten

Geze EMD-F deurautomaat
Salto Space Software
Salto deurbeslagen
Salto cilinder
Salto wandlezer
Casussen
Wat wij doen? Dat blijkt uit de praktijk. We presenteren graag een deel van ons werk online. Dat geeft u het juiste beeld bij onze professionaliteit en dienstverlening.
Bekijk alle casussen
Menu