IMG_1874

Intercomsystemen

Het gemak van een intercomsysteem is, dat bezoekers die geen automatische toegang hebben tot uw terrein of pand, zich bij u melden in plaats van dat u uw werkzaamheden moet onderbreken om naar de deur of het hek te gaan. Met een intercomsysteem weet u wie er voor u staat en regelt u toegangscontrole met 1 druk op de knop. Kortom, veiligheid en controle. U bedient er deuren mee, hekken, slagbomen, elke entree-oplossing kan via onze intercomsystemen bediend worden.

Intercom systemen zijn er in uit één lopende opties en hebben te maken met de locatie en uw wensen. Zo zijn er oplossingen om te werken met een intercomsysteem met camera en video, deuropener en nog veel meer.

Zorgen voor de juiste beveiliging wordt steeds belangrijker in de huidige samenleving.

Audiosystemen

Intercomsystemen zijn op zich niet nieuw. De meesten kennen wel het audiosysteem wat nog steeds veel gebruik wordt. Denkt u bijvoorbeeld maar eens aan appartementencomplexen en dokterspraktijken. Iemand horen, even spreken en de deur openen geeft een goede vorm van veiligheid. Het is veel gebruikte manier voor controle. Helemaal als u veel te maken heeft met bekende stemmen welke toegang moeten hebben is dit een erg comfortabele manier om extra controle te hebben, zonder teveel extra complicaties te hebben. Het is een goede oplossing om wat extra veiligheid te bieden, maar indien controle en veiligheid een hogere prioriteit hebben dan kunnen onderstaande opties een betere oplossing bieden.

Intercomsystemen met camera (videosystemen)

De laatste jaren zien we veel videotechnieken gebruikt worden de zogenaamde CCTV camera systemen. Dit bekent een enorme sprong voorwaarts. Nu heb je het bezoek ook daadwerkelijk in beeld! Is dat belangrijk? Jazeker! Is die persoon die zich voordoet als collectant ook daadwerkelijk collectant, of is het iemand met andere bedoelingen? Een intercom met camera is hiervoor de juiste oplossing!

Het aanbod van een intercomsystemen met camera’s zijn enorm gegroeid. Een veiliger systeem is er niet zou je kunnen zeggen, je ziet de persoon welke toegang moet of wil hebben waarmee je het eenvoudig op afstand kan bedienen. In veel situaties is alleen iemand horen niet meer genoeg, een intercomsysteem met camera is hiervoor dan een betere oplossing om meer veiligheid te garanderen. Ook het vastleggen van beeldmateriaal behoort tot de opties en kan extra veiligheid bieden, welke in diverse branches van groot belang is.

Gratis testperiode?

Overtuig uzelf. Laat horen wat voor u belangrijk is. Op basis van uw wensen en behoeften kunnen wij een passend voorstel maken dat aansluit hierop. Elke situatie is anders en ook een intercomsysteem moet hier op afgestemd worden.

Wij kijken graag samen wat past bij uw vraag. De oplossing die in uw behoefte voldoet probeert u vervolgens 4 weken. Samen testen we wat het beste voor u is, zodat het naadloos aansluit op uw situatie.

Maak afspraak voor deze test
Producten Deurplus 200x150pxl4.jpg

Intercom via uw smartphone

Intercomsystemen die direct op uw smartphone binnenkomen zijn de primeur van Deurplus! Geen apparaten meer die moeten worden geplaatst, opgehangen of anderszins bevestigd. Geen kabels meer die getrokken moeten worden. En denkt u zich uw flexibiliteit eens in! Een smartphone heb je altijd binnen handbereik, en met 1 swipe geef je iemand toegang. Bent u bij wijze van spreken achter op uw bedrijfsterrein, uw bezoek hoeft niet voor een dichte deur te wachten. De technologie van vandaag maakt het allemaal mogelijk. Het geeft je op afstand de ultieme vorm van veiligheid en controle. Eenvoudig alles controleren dankzij een applicatie op uw smartphone. Wat wilt u nog meer? De laatste jaren heeft deze keuze een grote opmars gemaakt en dat is niets voor niets.

Voel je op en top welkom! Laat ons weten wat uw wensen zijn en maak kennis met deze revolutionaire oplossing van Deurplus!

Een intercomsysteem vervangen?

Ook dit behoort tot de diensten waarin Deurplus u van dienst kan zijn. Is het huidige systeem defect of bent u op zoek naar een vernieuwd systeem dat voldoet aan de huidige technologie of wensen? Wij kunnen u helpen. Een systeem dat voldoet aan de huidige behoeften is van groot belang voor de veiligheid en comfort die het u kan bieden. De markt innoveert snel en zo zijn er tegenwoordig diverse uit één lopende mogelijkheden om de beste veiligheid te bieden. Ook de leeftijd kan een rol spelen voor vervanging, diverse systemen moeten naar een goed aantal jaar vervangen worden, wat kan komen door veroudering van het systeem maar ook steeds duurdere onderhoudskosten.

Neem daarom vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat de verschillende huidige mogelijkheden zijn en ons uw wensen uit te leggen. Een actueel en vlot lopend intercomsysteem is van groot belang en niet iets om uit te stellen. Ons team heeft al jaren ervaring in het vervangen van de huidige systemen voor nieuwe systemen die vlekkeloos aansluiten voor uw situatie. Wij kijken per situatie welke systemen (en producten) het beste aansluiten.

 

Samen naar uw oplossing kijken? Vul uw tel.nr. in en ik bel u z.s.m. terug

Opgeleverde projecten
toegangscontrole nestle
Nestlé

‘Toegangsbeheersing van cruciaal belang voor voedselveiligheid’

bloemkampen
Bloemenkampen

‘Uitvoer van onze coniferen door heel Europa moet dag en nacht doorgaan’

banner projecten1
Inclusief Groep

‘Ons elektronische sluitsysteem biedt ons de flexibiliteit die we zoeken’

 
Met dit intercomsysteem

Zorg ik ervoor dat u centraal elke deur kunt bedienen.

Wilt u weten hoe?

Dat kom ik u graag vertellen.

Maak een afspraak met mij.
227