“Over deuronderhoud zeer te spreken”

Omdat Hof van Baker erg tevreden is over de service van Deurplus, besluiten ze op enig moment om het onderhoud van de galerijdeuren ook bij Deurplus onder te brengen.

Wanneer na 15 jaar de intercom aan vervanging toe is, is Deurplus een van de kandidaten om een nieuwe intercom te verzorgen. Na de selectieronde wordt Deurplus gekozen om het intercomsysteem te vervangen.
 

Charles Beugelink is bewoner en voorzitter VVE van het Hof van Baker. In 2011 is hij hier komen wonen. In dit appartementencomplex, gebouwd in 2005, bewoont Charles met zijn vrouw Joke het penthouse.

In totaal zijn er 41 woningen waarvan een aantal huurwoningen is en een deel in eigendom is van een beleggingsclub. Deurplus is al onderhoudspartner wanneer Charles zijn positie inneemt.

 

Intercom vervangen

In de oude situatie hing in de hal een grote plaat met 42 beldrukkers op een rijtje. 42 naamplaatjes met etiketjes waarop elke bewoner in zijn eigen stijl, font, grootte en kleur zijn of haar naam had vermeld.

Dit oogde niet netjes.

Deurplus laat zien dat met een digitaal systeem bewonersnamen makkelijker aan te passen zijn. En dat een intercomsysteem met digitaal paneel strakker en moderner oogt.

Een aantal bewoners is terughoudend en denkt dat een digitale intercom moeilijk te besturen is voor een leek.

Deurplus legt uit dat het slechts een upgrade van het bestaande systeem is waarmee de naamplaatjes overbodig worden. En hoe eenvoudig het is om aanpassingen door te voeren. De vereniging van eigenaren besluit om de upgrade te laten uitvoeren.

Méér dan deuronderhoud alleen

Deurplus komt bij Charles in beeld wanneer de intercom wordt vervangen. Charles is daar vol lof over.

“Van tevoren was er goed overleg en hebben ze de planning duidelijk afgestemd.

De monteur is hier twee dagen geweest, hij heeft ook met de bewoners gecommuniceerd.

Toen er wat problemen opdoken, kwam hij snel weer langs om het op te lossen. Er waren nog een paar laatste opleverpunten, die zijn ook in goed overleg verzorgd.”

“Wat wij waarderen in Deurplus is, dat het contact goed is. We vinden het belangrijk dat ons toegangssysteem storingsloos werkt. Hier denken ze goed over mee, ook op afstand.

Hun duidelijkheid schept heldere verwachtingen. Het contact met de monteurs is ook goed. Meestal komt dezelfde monteur, dat is fijn want hij kent de installatie. Wij zouden iedereen aanraden om eens te praten met Deurplus.”

 

Strak en modern

Sinds de upgrade van het intercomsysteem is er een digitaal paneel wat er strak en clean uitziet, met scroll-functie. Voor bezoekers is dit makkelijk, want zij kunnen bewoners op naam en huisnummer opzoeken.

Verhuist iemand? De beheerder wijzigt de naam in de software en het is direct aangepast en zichtbaar. Dit bespaart een rit naar de hakkenbar voor nieuwe naamplaatjes.

 

Intercom vervangen?

Voor deuronderhoud en intercomsystemen, bel vrijblijvend voor advies naar telefoon 0341 271 050.

Hendri van den Hoorn
Eigenaar
1_9_DPN-_dsc0046-portretten-HR-9.png

Meer weten over dit project?
Neem contact op met Hendri van den Hoorn
+31 (0)6 20 36 71 11
Toegepaste producten

Geze EMD-F deurautomaat
BTicino Intercom
Paxton toegangscontrole
Casus
Wat wij doen? Dat blijkt uit de praktijk. We presenteren graag een deel van ons werk online. Dat geeft u het juiste beeld bij onze professionaliteit en dienstverlening.
Bekijk alle casussen
Menu