54

De voordelen van service door Deurplus

In een van de vorige blogs schreven we over wooncorporaties die gezamenlijk het onderhoud van hun deurautomaten bij Deurplus onder hebben gebracht. Wij ontzorgen deze organisaties met een servicecontract. Wat zijn de voordelen van service bij Deurplus?

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt voor alle technieken rondom de deur. Dus voor toegangscontrole systemen, mechanische sluitplannen, digitale sleutelbeheersystemen, hang- en  sluitwerk en deurautomaten. Wat er ook disfunctioneert of onderhoud nodig heeft, Deurplus verzorgt het.

Professionele aanpak

Met onze ervaring in allerlei soorten deursituaties, hebben we ons oog voor stijlvolle entreevoorzieningen sterk ontwikkeld. We bekijken dus ook altijd of een aanpassing aan de deur passend is bij de stijl en uitstraling van het pand. En, is de geboden oplossing praktisch en duurzaam? Is een deurautomaat die aan de buitenzijde van het gebouw geplaatst is, wel een duurzame keuze bij weer en wind die op de gevel slaan? Of kunnen we de automaat in een stijlvolle rvs behuizing plaatsen? Echt een vraag voor Deurplus waarbij aan alle aspecten rondom veiligheid, toegankelijkheid en duurzaamheid wordt gedacht. Echt een kwestie voor deurdenkers!

Ontzorging

Ontzorging, wij geven er de ouderwetse invulling aan. Beheert u panden met diverse merken deurautomaten bij verschillende fabrikanten? Wanneer alle deurautomaten in een onderhoudscontract worden ondergebracht, hoeft u nooit meer te puzzelen welke afspraken er gelden voor welke deur.

Een serviceovereenkomst brons zou in deze situatie goed aan kunnen sluiten op de behoeftes van gebouwbeheer:

 

  • Geen zorgen over een betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangsvoorziening
  • Optimale staat van de installatie gedurende de gehele levensduur
  • Het voorkomen van gevaarlijke situaties door regelmatige controles
  • Assistentie van gecertificeerde service medewerkers die continue worden getraind om u goed van dienst te kunnen zijn
  • Vakkundige hulp bij schade of storing, 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Voldoen aan alle huidige Europese en Nederlandse eisen en richtlijnen
  • Inzicht in de historieopbouw van producten. Hierdoor weet u altijd welke storings-/onderhoudswerkzaamheden zijn verricht.
     

De norm EN16005 verplicht u tot jaarlijks onderhoud aan deurautomaten. Dit onderhoud wordt uitgevoerd binnen een onderhoudscontract en aan de hand van een checklist.

U hoeft niet te denken aan het inplannen van de jaarlijkse controle. Is er een storing, dan kunt u rekenen op een snelle reactietijd en adequate oplossing. Onze service ligt op een hoog niveau. Deurplus ontzorgt!

Samen naar uw oplossing kijken? Vul uw tel.nr. in en ik bel u z.s.m. terug

313