54

Onderhoud deurautomaten onder 1 dak

Versnippering leidt vaak tot inefficiëntie. Een aantal wooncorporaties uit een grote woonplaats besloot om voortaan het onderhoud van hun deurautomaten bij één adres neer te leggen. Dat waren wij. Wat zijn de voordelen?

In de panden die de wooncorporaties beheren, zijn diverse merken deurautomaten geplaatst, waaronder Kone en KemKo. Werkt een deurautomaat niet naar behoren of is er een storing, dan komt de ene keer Kone, de andere keer staat er een monteur van KemKo voor de deur.
Met verschillende merken verzeil je al snel in onoverzichtelijke situaties. Elke fabrikant hanteert haar eigen voorwaarden, garanties en afspraken. Niemand heeft overzicht. Daar wil de beheerder van de gebouwen vanaf.
Hij gaat op zoek naar een specialist in entreevoorzieningen die alle technieken rondom de deur ondersteunt, levert en onderhoudt. Dus mechanische sluitplannen, digitale sleutelbeheersystemen, hang- en  sluitwerk en deurautomaten. En dan ook nog een bedrijf dat kennis heeft van A-merken. Zo komt hij uit bij Deurplus. Hier kunnen wij veel toegevoegde waarde leveren. Wij ontzorgen deze woningcorporatie door al het onderhoud van deurautomaten onder te brengen binnen een contract. Wat zijn de voordelen van een servicecontract bij Deurplus? Lees het in de volgende blog!

Samen naar uw oplossing kijken? Vul uw tel.nr. in en ik bel u z.s.m. terug

313