54

Deurplus zorgt voor lagere beheerskosten

Een tien jaar oud appartementencomplex met 35 appartementen kampt met enorm hoge beheerskosten van het toegangscontrolesysteem.

 

Ze nemen contact op met Deurplus met de vraag of wij in staat zijn om dit omlaag te brengen, uiteraard met behoud van alle eisen aangaande levensloopbestendigheid, veiligheid en comfort. Dat is gelukt. Met zulke vragen zijn wij in ons element!

In dit complex is elk appartement voorzien van alle elektronica en domotica zodat bewoners veilig oud kunnen worden. Zou er thuiszorg nodig zijn, dan zou aan alles zijn gedacht. De thuiszorg kan comfortabel en geautoriseerd naar binnen met een pas. Incidentele bezoekers wordt op afstand via video intercom toegang verleend. De kosten: vele duizenden euro’s per jaar. Het pand zal naar verwachting nog een aantal decennia meegaan dus de beheerskosten van het toegangscontrolesysteem voor appartementen zullen in de tonnen lopen.
Deurplus adviseert om de huidige mechatronische sloten te vervangen door mechanische sloten. Deze voldoen aan alle eisen van inbraakwering, zijn SKG goedgekeurd en nagenoeg onderhoudsvrij. De klus zou in drie jaar tijd zijn terugverdiend. Met het nieuwe sluitsysteem is de huidige video intercom ook compatibel met het nieuwe mechanische hang- en sluitwerk! Geen kosten aan die kant dus. De winst: lagere jaarlijkse beheerskosten. En nog steeds gecontroleerde binnenkomst dankzij de video intercom bij de entree, ook voor de thuiszorg.

Samen naar uw oplossing kijken? Vul uw tel.nr. in en ik bel u z.s.m. terug

313