IMG_1874

Intercomsystemen

Het gemak van een intercomsysteem is, dat bezoekers die geen automatische toegang hebben tot uw terrein of pand, zich bij u melden in plaats van dat u uw werkzaamheden moet onderbreken om naar de deur of het hek te gaan. Met een intercomsysteem weet u wie er voor u staat en regelt u toegangscontrole met 1 druk op de knop. U bedient er deuren mee, hekken, slagbomen, elke entree-oplossing kan via onze intercomsystemen bediend worden.

Gratis testperiode?

Overtuig uzelf. Laat horen wat voor u belangrijk is.

En wij kijken samen wat past bij uw vraag. De oplossing die in uw behoefte voldoet probeert u 4 weken

Probeer afspraak maken
Producten Deurplus 200x150pxl4.jpg

Audiosystemen

Intercomsystemen zijn op zich niet nieuw. De meesten kennen wel het audiosysteem wat nog steeds veel gebruik wordt. Denkt u bijvoorbeeld maar eens aan appartementencomplexen en dokterspraktijken.

Videosystemen

De laatste jaren zien we veel videotechnieken gebruikt worden de zogenaamde CCTV camera systemen. Dit bekent een enorme sprong voorwaarts. Nu heb je het bezoek ook daadwerkelijk in beeld! Is dat belangrijk? Jazeker! Is die persoon die zich voordoet als collectant ook daadwerkelijk collectant, of is het iemand met andere bedoelingen?

Intercom via uw smartphone

Intercomsystemen die direct op uw smartphone binnenkomen zijn de primeur van Deurplus! Geen apparaten meer die moeten worden geplaatst, opgehangen of anderszins bevestigd. Geen kabels meer die getrokken moeten worden. En denkt u zich uw flexibiliteit eens in! Een smartphone heb je altijd binnen handbereik, en met 1 swipe geef je iemand toegang. Bent u bij wijze van spreken achter op uw bedrijfsterrein, uw bezoek hoeft niet voor een dichte deur te wachten. Voel je op en top welkom! Laat ons weten wat uw wensen zijn en maak kennis met deze revolutionaire oplossing van Deurplus!

Opgeleverde projecten
58nestle-21
Nestlé

‘Toegangsbeheersing van cruciaal belang voor voedselveiligheid’

bloemkampen
Bloemenkampen

‘Uitvoer van onze coniferen door heel Europa moet dag en nacht doorgaan’

banner projecten1
Inclusief Groep

‘Ons elektronische sluitsysteem biedt ons de flexibiliteit die we zoeken’

 

Met dit intercomsysteem

Zorg ik ervoor dat u centraal elke deur kunt bedienen.

Wilt u weten hoe?

Dat kom ik u graag vertellen.

Maak een afspraak met mij.
227