Blog

We combineren het beste uit alle werelden
Vastgoed | Zorg | Industrie | Woningbouw | Overheid |

Bij elke andere leverancier zou onze klant geen geïntegreerde aanpak kunnen verwachten. Salto ondersteunt uitsluitend haar eigen toegangscontroleproducten - uiteraard. Deurfabrikanten onderhouden slechts hun eigen merken – ook logisch, maar weten dit weer niet te combineren met toegangscontrole systemen. Deurplus verenigt beide werelden. Wij combineren alle A-merken toegangscontrole met gerenommeerde merken deuren, veiligheidssloten en andere deurcomponenten. Zo zorgen we voor perfect functionerende sluitsystemen met een lange levensduur. Zoals? 
 

Alle A-merken bij Deurplus

Onze klant heeft stijlvol Salto deurbeslag uitgezocht, dat een lange levensduur heeft van zeker wel 15 jaar. Dit past bij de langetermijndoelstelling van de klant, maar de zwakke schakel hier is, dat de bestaande sloten al wat ouder zijn. We durfden niet te garanderen dat het Salto beslag ook zo lang mee zou gaan wanneer het oude sloten zou aansturen. Ons advies is dan ook geweest om de bestaande veiligheidssloten te vervangen. Omdat we een merkoverstijgende aanpak hebben, heeft onze klant ruim de keus uit tal van modellen en vormgeving. Zo kunnen we elke deursituatie van passende producten voorzien. In dit geval gaat de voorkeur uit naar zelfvergrendelende sloten die één op één uitgewisseld kunnen worden. Deze combineren uitstekend met Salto deurbeslag en deze samenstelling heeft al veel goede diensten bewezen, ook in nieuwbouwsituaties. De montage van nieuwe deursloten heeft ook nog een esthetische kant, want hierdoor sluit het Saltobeslag ook mooier aan op de deur. Nu dekt het nieuwe veiligheidsbeslag keurig af waar het vorige heeft gezeten. De gebruikssporen die over de deur lopen van het vorige sluitwerk zijn niet meer zichtbaar met de nieuwe sloten.
Zo gaat onze klant voortaan verder met functionele nieuwe sloten, zeer fraai deurbeslag en hoeft zij zich de komende twee decennia zeker geen zorgen te maken over toegangscontrole

Casus

Onze ervaring halen wij uit de praktijk. Lees de verschillende klantverhalen om een beeld te krijgen van wat wij zoal doen!

Bekijk alle casussen
Menu