Blog

Actueel inzicht in onderhoudskosten en langetermijn budgettering
Vastgoed | Zorg | Industrie | Woningbouw | Overheid | 03-09-2022
  • Één aanspreekpunt voor alle deurtechnieken
  • Professionele aanpak
  • Ontzorging

Wanneer u een contract afsluit met Deurplus voor service en onderhoud, legt u ook de basis voor gedegen financiële planning en controle. Hoe?
 

Beter plannen en budgetteren van service en onderhoud

Jaarlijks werken we het raamcontract bij aan de hand van de actualiteit. Zijn er meer ritten gereden dan voorzien? Deze kosten worden in het contract verwerkt zodat u voor de komende periode een reële verwachting hebt.
 

Meerjarenonderhoudsplanning (MJOP)

Deurplus stelt ook een MJOP voor u op, een meerjarenonderhoudsplanning. Zo hebt u altijd inzichtelijk wat u aan onderhoud en vervanging te wachten staat en kunt u hier de komende jaren op budgetteren.
 

Dashboard met actuele onderhoudskosten en KPI’s

Middels een dashboard hebt u actueel inzicht in de kosten van het onderhoud van uw voorzieningen. Diverse meetindicatoren (kpi’s) waarderen de status van uw deur of automaat. Denkt u bijvoorbeeld aan KPI’s zoals ‘levensduur & vervangen’ en ‘storingen’.

Met 1 druk op de knop kunnen we u als klant de actuele status van alle deuren aanleveren. Wat kunt u hiermee? U kunt ze gebruiken als basis om financiële beslissingen te nemen. Zoals of u het onderhoud vanaf een bepaalde levensduur intensiveert. Of dat u tot vervanging van deuren over gaat. 
 

Onze manier van werken is transparant

Al het onderhoud, elke gereden rit, we houden alles bij in een logboek. Via een dashboard hebt u altijd volledig inzicht in gegevens uit dit logboek. U hebt dus altijd inzichtelijk welk onderhoud is uitgevoerd en wat de kosten zijn geweest. Wilt u weten hoe vaak Deurplus een rit heeft gemaakt om zekeringen te vervangen aan een deurautomaat? Deze kpi’s zijn allemaal beschikbaar op basis van het logboek dat de monteur digitaal bijhoudt. Zo houden we onze werkwijze transparant voor u.

Casus

Onze ervaring halen wij uit de praktijk. Lees de verschillende klantverhalen om een beeld te krijgen van wat wij zoal doen!

Bekijk alle casussen
Menu