kerntrekbeveiligde sloten1

is uw woning écht veilig?

P.K.V.W. check

Aanvragen

Veiligheidssloten voordeur inbraakwerend en comfortabel

U vraagt zich af of de veiligheidssloten van uw voordeur voldoende inbraakwerend zijn? Goede vraag! Hoe frustrerend kan het zijn, wanneer u dacht uw woning afdoende beschermd te hebben tegen inbraak, en u wordt alsnog slachtoffer van mensen die het op uw spullen hebben voorzien. Laat Deurplus daarom eens naar het veiligheidsslot van uw voordeur kijken. We doen het dagelijks, snel en professioneel.

Zo inspecteerden we ook onder meer de sloten van de deur bij de entree van familie Manssen uit Harderwijk:

“Voor onze nieuwe woning zochten we nieuw hang- en sluitwerk. De vorige sloten waren sterk verouderd, werkten niet zo denderend en bovendien tochtte het enorm. Het nieuwe, hang en sluitwerk van Deurplus bevalt goed. Het sluit perfect en het tocht niet meer! Dat is heel erg comfortabel en we voelen ons veiliger,” vertelt Judith Manssen.

De veiligheidssloten van uw voordeur zijn inbraakwerend volgens Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW):

  • Wanneer het slot van uw voordeur over het SKG-keurmerk beschikt. U hebt SKG-gecertificeerd hang- en sluitwerk nodig met notatie SKG**r of SKG***r. Een veiligheidsslot skg kan zelfstandig een deur of raam beveiligen.
  • Uw veiligheidssloten voordeur moeten volgens de aangegeven normen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen gemonteerd zijn. Dit geldt overigens voor alle veiligheidssloten voor deuren.

Veiligheidssloten voordeur zonder kans op woningoverval

Ook al zijn uw veiligheidssloten van de voordeur solide, nog steeds loopt u de kans op woningoverval. Stel, u doet nietsvermoedend open…. Gelukkig zijn er een aantal aanvullende voorzieningen voor een extra beveiligde deur. Deurplus installeert uw deurspion zodat u altijd weet wie er op de stoep staat zonder dat u de deur opent. Ook kunnen wij uw veiligheidssloten van de voordeur aanvullen met kierstandhouders, beveiliging strips voor deur en raam of deurbeveiliging met camera. Hiermee houdt u gevaarlijke mensen letterlijk buiten de deur!
Deurplus mocht dit ook verzorgen bij familie Manssen: 

“Deurplus heeft onze complete woning van inbraakwerend hang- en sluitwerk voorzien volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen, zoals sloten met meerpuntssluiting, een voordeurspion, dievenklauwen en onze schuifpui naar de tuin is goed beveiligd. We zijn erg tevreden.”

Gratis advies

 

Veiligheidssloten voordeur - Hulp nodig bij vakkundige installatie?

Als specialist op het gebied van inbraakbestendig hang- en sluitwerk zijn onze mensen dagelijks vanuit onze Veluwse basis actief om woningen in het hele land te voorzien van hoogwaardige kwaliteit deur- en raambeveiliging zoals onder meer bij voordeuren, garagedeuren, tuindeuren, buitendeuren, schuifpuien, balkondeuren en overige deuren, ramen, ruiten, vensters, bovenramen, slaapkamerramen, badkamerramen, dakramen, lichtkoepels en overige ramen. Onze monteurs verstaan hun vak als geen ander, worden regelmatig bijgeschoold en wat nog veel belangrijker is: ze zien hun vak als een ambacht dat ze met passie uitoefenen. Uw wensen zijn ons vertrekpunt! Wanneer u de beveiliging van uw woning in de handen van Deurplus legt, dan bent u verzekerd van:

  • solide producten voor raam- en deurbeveiliging en andere inbraakwerende oplossingen
  • perfecte montage van veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging en overige woningbeveiliging
  • uitstekende service op sluitwerk
  • uiterste klantgerichtheid

Doorloop ook de gratis online veiligheidscheck. Onze adviseur zal u binnen 24 tot 48 uur een testrapport uitbrengen over uw woningbeveiliging. Maak laagdrempelig kennis met Deurplus!

Deurplus, de deurdenker over veiligheidssloten voordeur!

Het beveiligen van uw woning beperkt zich helaas niet tot veiligheidssloten bij uw voordeur. Ook uw deur en deurposten zelf moeten voldoende onderhouden zijn. Kieren of hout dat aangedaan is door houtrot maken het inbrekers extra gemakkelijk om uw veiligheidssloten te forceren. En tuinbeveiliging is minstens net zo belangrijk.

“Deurplus heeft ons in dit proces goed geadviseerd. Wij dachten dat, wanneer we beneden al het hang- en sluitwerk zouden vervangen, we dan ons huis weer goed beveiligd zouden hebben. Als PKVW-erkend bedrijf pakt Deurplus het grondiger aan. Ze wezen ons op tal van andere zwakke plekken in onze woning, zoals bijvoorbeeld de ramen op de eerste etage. Dat waren echt eyeopeners voor ons. En wat voor mij totaal nieuw was, dat je een schuin dakraam ook kunt en moet beveiligen. Dat hebben we ook gelijk maar laten aanpakken.”

Naast technische maatregelen zoals gecertificeerde veiligheidssloten op de voordeur kunt u nog meer doen om uw woning minder aantrekkelijk te maken. Lees wat er allemaal voor komt kijken! En vraag een check aan van de beveiliging van uw woning.

Veiligheidssloten voordeur comfortabel, levensloopbestendig en veilig in nood

Als specialisten op het gebied van inbraakwerende sluitsystemen strekt ons advies zich verder uit dan veiligheidssloten bij de voordeur. Ons idee is dat uw beveiliging ook comfortabel in gebruik moet zijn en levensloopbestendig. Zo geven veiligheidssloten met meerpuntssluiting bij de voordeur u enorm veel bedieningsgemak en vormen deze tevens een levensloopbestendige oplossing conform de normen van het Woonkeurmerk. Met de oplossingen van Deurplus is uw huis effectief en comfortabel beveiligd!

Van veiligheidsbeslag naar toegangscontrole

Ook voor de zakelijke markt biedt Deurplus een breed scala aan producten. Van automatische deuren zoals draaideuren en schuifdeuren tot oplossingen voor de beveiliging van de buitenschil zoals slagbomen, parkeerpalen, intercomsystemen, cctv camerasystemen, hang- en sluitwerk tot sluitsystemen, sleutelplannen en geavanceerde, wereldklasse toegangscontrolesystemen zoals Salto sloten.

Voor ons nieuwe pand gingen we op zoek naar deurtechnieken, conform de actuele normen voor inbraakpreventie, maar die ons ook optimale controle, comfort en flexibiliteit zouden verschaffen. Onze keus viel op Deurplus. Door als adviseur goed naar onze wensen te luisteren, wisten zij het beste van alle technieken rondom de deur te combineren. Van vergrendelen, automatisch openen en sluiten tot toegangscontrole via het Simon&Voss systeem, het werd door hen perfect op onze wensen afgestemd,”

zegt vastgoedbeheerder Peter Bosker van de Inclusief Groep. De complete ervaring van deze klant kunt u hier lezen en laat u overtuigen door de kracht van Deurplus.

Gratis advies

 

Certificeringen

  • client-img2
  • client-img3
  • client-img4
246