inbraakbeveiliging woning

is uw woning écht veilig?

P.K.V.W. check

Aanvragen

Slotenmaker Nunspeet voor uw defecte sloten

Ineens staat u voor een dichte deur die u niet meer open krijgt. U bent buitengesloten! Dan hebt u snel iemand nodig en u zoekt naar slotenmaker Nunspeet. Welkom op de site van Deurplus. Dé specialist op het gebied van inbraakwerend hang- en sluitwerk voor elk type deur, raam, venster, ruit, schuifraam, dakraam en openslaande tuindeur. Met perfecte montage, uitstekende service en uiterste klantgerichtheid lossen wij uw probleem blijvend op. Bel 0341 271 050 en wij komen snel langs.

Sleutel kwijt? Bel Deurplus, dé slotenmaker Nunspeet!

Het maakt niet uit welk type slot u op uw deur hebt zitten, welke cilinder of welke sleutel u gebruikt. Het probleem van een verloren of zoekgeraakte sleutel lost Deurplus als dé slotenmaker van Nunspeet voor u op. Wij verzorgen de levering en montage van alle A-merken inbraakwerend hang- en sluitwerk. Al onze sloten zijn voorzien van SKG** of SKG*** notatie dat voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen(PKVW).

Slotenmaker Nunspeet – hoe gaan we te werk

U kunt ons 7 * 24 uur bereiken, hetzij per e-mail, telefonisch of v-mail. Urgente problemen geven we voorrang boven onze andere werkzaamheden. Het voordeel is, dat u met de slotenmaker Nunspeet niet te maken hebt met bijvoorbeeld winkeltijden. Na binnenkomst van uw telefoontje komen we of zo spoedig mogelijk langs, of we maken een afspraak.

 1. Een van onze eigen monteurs inspecteert de staat van uw hang- en sluitwerk. Wij verrichten reparaties van sluitsystemen direct en u hebt nergens meer omkijken naar. Met Deurplus weet u zeker dat uw probleem snel en professioneel verholpen wordt. Zo hoeft u geen zorgen meer te hebben of uw deuren wel genoeg beveiligd zijn.
 2. Indien u aanvullende producten wilt voor inbraakbeveiliging, omschrijven we dit in een gedetailleerde offerte. Onze klantvriendelijkheid en professionaliteit ziet u ook in deze fase terug. Uw offerte is compleet, specifiek en duidelijk.
 3. Samen met u plannen we een moment van montage van de producten voor inbraakbeveiliging van uw huis.
 4. Wanneer uw cilinders of veiligheidssloten vervangen zijn, ontvangt u schriftelijk tips over hoe u, naast technische maatregelen, inbraakbeveiliging vorm kunt geven. Veiligheidsbeslag op bereikbare ramen bijvoorbeeld is ook een randvoorwaarde voor inbraakbeveiliging. En hoe zit het met schuiframen, dakramen, lichtkoepels? De tips van slotenmaker Nunspeet helpen u bij het aanscherpen van uw beveiliging tegen inbraak.
 5. Na montage nemen wij contact met u op om te vernemen of alles naar wens is. We beschouwen ons werk pas als afgerond wanneer u zich tevreden toont. Graag dragen we bij aan uw gevoel van veiligheid en wooncomfort in de toekomst!

Slot sluit niet meer goed, slotenmaker Nunspeet lost het op

U herkent het misschien wel. U moet veel kracht zetten om uw deur te vergrendelen of te ontgrendelen. Soms lijkt het wel of uw slot helemaal dienst weigert. U voelt zich er niet meer gerust op. Het kan bijvoorbeeld zijn dat uw deur verzakt is, waardoor het slot ook niet meer goed sluit. Wat er ook aan de hand is, als slotenmaker Nunspeet komen we van alles tegen. We hebben brede ervaring met allerlei sloten en voorzien u van een persoonlijke oplossing. En of er nu alleen maar even iets gesteld moet worden, of u hebt een compleet nieuw slot nodig, Deurplus ontzorgt u volledig.

Tocht het in huis? Check uw sloten door de slotenmaker Nunspeet!

Tocht is vervelend en je went er nooit aan. Laat Deurplus daarom eens naar uw bouwkundige beveiliging kijken. Dit deden we ook bij familie Manssen uit Harderwijk die last hadden van tocht in huis. Door middel van sloten met meerpuntssluiting komen de deuren strakker in de sponning en is het probleem opgelost. “Het nieuwe, moderne hang- en sluitwerk van Deurplus bevalt goed. Het sluit perfect en het tocht niet meer! Dat is heel erg comfortabel en we voelen ons veiliger,” vertelt Judith Manssen uit Harderwijk.

Sleutelprobleem – de 7 voordelen van een slotenmaker in Nunspeet

U wilt een nieuw slot, een nieuwe cilinder, uw sloten deuren vervangen door SKG-sloten, uw slot repareren, uw maatregelen voor inbraakpreventie uitbreiden met camera’s en voordeurspionnen? Het geeft u tal van voordelen om eens van gedachten te wisselen met de slotenmaker in Nunspeet. Lees hieronder de zeven belangrijkste:

 • Als slotenmaker Nunspeet zitten we in uw buurt. Dat betekent dat we snel ter plaatse kunnen zijn. Hiermee is uw probleem niet alleen snel opgelost, u betaalt ook geen extra uren vanwege lange aanrijtijden.
 • Als slotenmaker Nunspeet zijn we een regiospecialist en kennen we de inbraakproblematiek als geen ander. Zo kunnen we u als geen ander met passende voorzieningen tegen inbrekers bedienen.
 • Als slotenmaker Nunspeet bieden we u het complete spectrum A-merken veiligheidssloten, elk voorzien van PKVW-keurmerk.
 • Onze medewerkers zijn vakkundig en ieder is voorzien van een verklaring van Goed Gedrag zodat u met een gerust hart voor Deurplus als slotenmaker Nunspeet kunt kiezen.
 • Klanten kiezen Deurplus als slotenmaker Nunspeet vanwege het feit dat we goed bekend staan. Goed vanwege onze solide producten. Goed vanwege ons gedegen advies. En goed vanwege onze nette werkwijze. Hier krijgt u te maken met een slotenmaker Nunspeet die uw woning nog eens keurig achterlaat!
 • Als slotenmaker regio Nunspeet realiseren we ons, hoe belangrijk het is om met eigen mensen te werken. Al onze monteurs zijn in dienst van Deurplus, en delen allen dezelfde drive om hun werk zo goed mogelijk te doen. Dit heeft als voordeel, dat iedereen zich verantwoordelijk voelt om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, zodat u weer zorgeloos uw woning kunt afsluiten. Daar gaan we voor!
 • Vraagt u zich wel eens af hoe inbraakwerend uw woning is? Doorloop de gratis online veiligheid check. Onze adviseur zal binnen 24 tot 48 uur een testrapport uitbrengen over uw huis beveiligen. Maak zo laagdrempelig kennis met Deurplus! Als adviseur op het gebied van inbraakwerend hang- en sluitwerk kunnen we u adviseren over beveiligen ramen, beveiligen deuren, beveiligen tuindeur, beveiligen garage, veiligheidssloten voordeur en beveiligen schuifpui.
   

Slotenmaker Nunspeet of de bouwmarkt?

Iedereen weet, dat bouwmarkten ook producten voor inbraakbeveiliging verkopen. Waarom zou u dan nog zoeken naar een slotenmaker Nunspeet in plaats van naar de bouwmarkt te gaan?

 • Bij Deurplus ontvangt u een totaal advies. Met ruim twintig jaar ervaring in het beveiligen van woningen met inbraakwerend hang- en sluitwerk, zijn we geworden tot een specialist die u perfect kan adviseren welke voorzieningen u nodig hebt. Van sloten met driepuntssluiting, sloten met meerpuntssluiting, kerntrekbeveiliging en aanvullende producten zoals beveiliging strips voor deur en raam en raambeveiliging tralies.
 • Als slotenmaker Nunspeet hebben we een regiofunctie en is onze collectie enorm. Alle gekwalificeerde merken kunt u bij ons vinden.

Slotenmaker Nunspeet voor totaal comfort

U hoeft niet zozeer een sleutelprobleem te hebben, terwijl u toch op zoek bent naar slotenmaker Nunspeet. Deurplus monteert ook regelmatig comfortabele oplossingen die het wooncomfort verhogen. Wat dacht u bijvoorbeeld van het vervangen van sloten met verschillende sleutels door sloten met dezelfde sleutel? Dat geeft u enorm veel gemak en veiligheid! U hoeft nooit meer naar de juiste sleutel te zoeken. Zo bent u ook sneller uw huis uit in geval van brand of een andere calamiteit.
Wilt u langer thuis wonen? Ook daarin kan Deurplus in voorzien. U kunt die lastige, lage extra sloten door ons laten vervangen door extra veilige meerpuntssloten. Zo hoeft u nooit meer te bukken, terwijl uw deur wel op meerdere punten vergrendeld is. Of wat dacht u van een bel-intercom systeem, een voordeurspion of uw deur openen voor een familielid met afstandsbediening vanuit de stoel? Vraag ons advies voor producten die uw woning levensloopbestendig maken conform de normen van het Woonkeurmerk.

263