inbraakbeveiliging woning

is uw woning écht veilig?

P.K.V.W. check

Aanvragen

Driepuntssluiting incl. montage €449,-

Hebt u enkele sloten op uw deuren en ramen? Ook al zijn het gecertificeerde sloten, een slot met driepuntssluiting houdt inbrekers langer buiten! Een slot met driepuntssluiting vergrendelt uw voordeur, buitendeur en raam op meerdere punten die onderling met elkaar verbonden zijn. Hierdoor hebt u ook slechts één sleutel nodig waarmee u de drie sloten in het kozijn van deuren en ruiten vergrendelt.

Een slot met driepuntssluiting incl. montage door Deurplus:

 • Verkleint de kans op inbraak in uw woning met 90%
 • Maakt bijzetsloten overbodig
 • Is met 1 sleutel bedienbaar en verhoogt uw wooncomfort
 • Verschaft u in nood een snellere uitweg dan een slot met bijzetsloten
 • Geeft u een veilig gevoel dankzij professionele montage
 • Beveiligt uw ramen en deuren volgens normen Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW)
 • Vermindert de tocht in uw woning

Zo was ook familie Manssen op zoek naar een specialist voor inbraakbeveiliging van hun schuifpui en het vervangen van oude sloten. “Het nieuwe, moderne hang- en sluitwerk van Deurplus bevalt goed. Het sluit perfect en het tocht niet meer! Dat is heel erg comfortabel en we voelen ons veiliger,” vertelt Judith Manssen uit Harderwijk. Bel 0341 271 050 voor uw sloten met driepuntssluiting incl. montage en de beste inbraakbeveiliging van uw huis.

Gratis advies

 

Driepuntssluiting incl. montage €449,-

In onze collectie vindt u SKG**® en SKG***® gekeurde sloten en cilinders, voor houten, kunststof, metalen en aluminium deuren. Maak nu gebruik van onze speciale beveiligingsactie. Uw slot met driepuntssluiting incl. montage is nu €449,- incl. BTW. Dit omvat:

 • Een compleet nieuw slot met driepuntssluiting incl. montage op een bestaande deur
 • Compleet nieuw beslag voor uw slot met driepuntssluiting incl. montage
 • Een compleet nieuwe cilinder voor uw slot met driepuntssluiting incl. montage
 • Montage van uw slot met driepuntssluiting
 • Vijf jaar garantie op elk slot met driepuntssluiting

Driepuntssluiting incl. montage – hoe gaan we te werk

Uw slot met driepuntssluiting incl. montage door Deurplus verzekert u van uitstekende inbraakbeveiliging. Hoe gaan we te werk?

 1. Graag komen we bij u langs om de situatie van vensters en deuren op te nemen.
 2. Samen plannen we een moment van montage van uw sloten met driepuntssluiting incl. montage.
 3. Onze eigen monteurs monteren de oplossingen voor inbraakpreventie en voeren ook een veiligheidstest uit.
 4. Wanneer de inbraakbeveiliging van uw woonhuis voltooid is, ontvangt u schriftelijk tips over hoe u, naast technische maatregelen, inbraakbeveiliging vorm kunt geven. Doorloop ook de gratis online veiligheid check. Onze adviseur zal binnen 24 tot 48 uur een testrapport uitbrengen over uw huis beveiligen.
 5. Na montage nemen wij contact met u op om te vernemen of uw nieuwe veiligheidsbeslag naar wens is. We beschouwen ons werk pas als afgerond wanneer u zich tevreden toont. Graag dragen we met ons gecertificeerd hang- en sluitwerk bij aan uw gevoel van veiligheid en wooncomfort in de toekomst!

Driepuntssluiting incl. montage voor kantoor en instelling

Voor sloten met driepuntssluiting voor de zakelijke markt biedt Deurplus ook mechanische paniekuitvoeringen met krukbediening en paniekduwbalken voor toepassingen op nooddeuren, en elektrisch uitgevoerd voor toegangscontrole en automatische deuren (draai- en schuifdeuren).

257