Inbraakbeveiliging ramen

Zij uw

ramen veilig?

Laat het controleren

Maak afspraak

Deurplus opende onze ogen voor zwakke plekken in huis

“Voor onze nieuwe woning zochten we nieuw hang- en sluitwerk. De vorige sloten waren sterk verouderd, werkten niet zo denderend en bovendien tochtte het enorm. Het nieuwe, moderne hang- en sluitwerk van Deurplus bevalt goed. Het sluit perfect en het tocht niet meer! Dat is heel erg comfortabel en we voelen ons veiliger,” vertelt Judith Manssen uit Harderwijk.
“Ik kende Deurplus via mijn zakelijke netwerk. We besloten om hen in te schakelen. Deurplus heeft onze complete woning van inbraakwerend hang- en sluitwerk voorzien volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen, zoals sloten met meerpuntssluiting, een voordeurspion, dievenklauwen en onze schuifpui naar de tuin is goed beveiligd. We zijn erg tevreden.”
“Deurplus heeft ons in dit proces goed geadviseerd. Wij dachten dat, wanneer we beneden al het hang- en sluitwerk zouden vervangen, we dan ons huis weer goed beveiligd zouden hebben. Als PKVW-erkend bedrijf pakt Deurplus het grondiger aan. Ze wezen ons op tal van andere zwakke plekken in onze woning, zoals bijvoorbeeld de ramen op de eerste etage. Dat waren echt eyeopeners voor ons. En wat voor mij totaal nieuw was, dat je een schuin dakraam ook kunt en moet beveiligen. Dat hebben we ook gelijk maar laten aanpakken.”
“We vinden Deurplus een ontzettend klantgericht bedrijf. Ze komen hun afspraken na. En de mensen die bij ons over de vloer zijn geweest zijn keurig. Ze komen plezierig en betrouwbaar over. Ook de montage verliep prima. Netjes en snel. We zouden Deurplus iedereen aanraden!”

Gratis advies

 

 

Certificeringen

  • client-img2
  • client-img3
  • client-img4
245