58nestle-5

Veiligheidstourniqets, slagboom of parkeerpalen

Voor organisaties die security en controle hoge prioriteit geven, begint veiligheid bij het betreden van het bedrijfsterrein. U als verantwoordelijke wil controle op wie er binnenkomt. Afhankelijk van uw organisatie, kunt u dit op diverse manieren vormgeven.

Een greep uit onze oplossingen:

  • Beveiligingstourniqets die zowel een obstakel als een verplichte doorgang vormen voor voetgangers. Denk bijvoorbeeld aan een driepotig draaikruis of een draaitrommel van drie of vier vleugels waarmee u bezoekers en medewerkers toegang geeft tot het terrein of doorgang verleent om het terrein weer te verlaten.
  • Automatisch draai- of schuifhekken. Een comfortabele oplossing voor elke bezoeker of collega die per fiets uw binnenterrein op wil.
  • Slagbomen als eerste meldpunt voor chauffeurs van auto’s en vrachtauto’s om contact te leggen met de receptioniste of telefoniste. Desgewenst kunnen de slagbomen voorzien worden van schuif- of draaihekken om te voorkomen dat mensen ’s nachts over de slagboom heen klimmen. Het  toegangscontrolesysteem bij uitstek

Als experts op het gebied van terreinbeveiliging is het onze taak om goed te luisteren naar de wensen van onze klanten. Op basis hiervan verzorgen we een doordacht advies, toegepast op uw unieke situatie. Onze deur staat open voor een goed gesprek!

Gratis testperiode?

Overtuig uzelf. Laat horen wat voor u belangrijk is. Op basis van uw wensen en behoeften kunnen wij een passend voorstel maken dat aansluit hierop. Elke situatie is anders en ook een intercomsysteem moet hier op afgestemd worden.

Wij kijken graag samen wat past bij uw vraag. De oplossing die in uw behoefte voldoet probeert u vervolgens 4 weken. Samen testen we wat het beste voor u is, zodat het naadloos aansluit op uw situatie.

Maak afspraak voor deze test
Producten Deurplus 200x150pxl4.jpg

Oplossingen op maat

toegangscontrole

Beveiliging buitenschil

Uw veiligheid begint met ónze oplossingen voor beveiliging van de buitenschil.

toegangscontrole schuifdeuren

Automatische deuren

Een uitnodigende entree, bij Deurplus bent u er ook zéker mee!

XS4_mini_B_W_1500

Sluitsystemen

Nooit meer de sores van een mechanisch sluitsysteem. Beheers toegangsrechten optimaal, persoonlijk, per moment en dynamisch. Altijd up-to-date!

229