toegangscontrole

Toegangscontrole

In een complexer wordende wereld is veiligheid en toegangscontrole een steeds belangrijker wordend issue. Onze toegangscontrolesystemen combineren optimale toegankelijkheid met veiligheid, controle en comfort en integreren met elektromechanische, elektrische en elektronische sloten, pushbars, automatische schuif- en draaideuren, slagbomen, intercomsystemen, CCTV camerasystemen, betaalsystemen, salarisadministratie, alarmsystemen, verlichting en verwarming. Welkom in de wereld van de revolutionaire systemen van Salto en Paxton. Deurplus is Inspired Business Partner van Salto en Paxton.

Voor elk type omgeving

Uw wensen en behoeftes spelen een grote rol in de keuze van een toegangscontrolesysteem. Van eenvoudige, zelf te programmeren standalone systemen waar geen computer voor nodig is (ideaal voor woonhuizen en kleine bedrijven), offline systemen die u beheert via een computer (voor kleine bedrijven en gebouwen met een klein aantal gebruikers) tot uiterst krachtige, draadloze online systemen voor elke situatie waar realtime hoogwaardige controle nodig is. Als specialist brengen wij graag overzicht in al uw mogelijkheden. We adviseren u met verstand van zaken!

Onze toegangscontrole-oplossingen kenmerken zich door:

  • Integratie met bedrijfssoftware en – systemen
  • Implementatie in bestaande situaties
  • Hoge mate van betrouwbaarheid
  • Extreem veilig
  • Hoge stabiliteit
  • Eenvoudig beheer
  • Eenvoudig onderhoud
  • Flexibiliteit

Integratie met bedrijfssoftware en –systemen

Elke stap die u technisch vooruit zet, maken onze toegangscontrolesystemen veiliger, efficiënter en comfortabeler. Zoals bijvoorbeeld Paxton, een revolutionair open platform met aanwezigheidsregistratie. Dit systeem maakt een flexibele inzet mogelijk. Zo kunt u het ook gebruiken in geval van calamiteiten: in geval van nood checkt u het systeem op welke bhv’ers er binnen zijn vandaag.
Zoekt u naar een aanwezigheidsregistratiesysteem dat makkelijk te integreren is met uw overige bedrijfssoftware? Denkt u bijvoorbeeld aan een koppeling naar uw betaalsystemen of uw salarisadministratie waarbij aan de hand van aanwezigheidsgegevens salarisstroken worden opgesteld? Met onze geavanceerde oplossingen ontlast u ook nog eens enorm uw personeelsafdeling!
Of wat dacht u van een directe aansluiting op uw MKB gebouwbeheer. Zo kunt u via dezelfde browser het alarmsysteem aansturen, uw verlichting regelen en uw verwarming bijstellen. Zelfs kan bijvoorbeeld een camera worden aangestuurd als een persoon zich meldt bij een beveiligde deur. Zo hebt u al uw secundaire bedrijfsprocessen overzichtelijk in 1 systeem. Makkelijk beheersbaar!

Met deze toegangscontrole-oplossing

Zorg ik ervoor dat u grip hebt op wie welke deuren opent.

Wilt u weten hoe?

Dat kom ik u graag vertellen.

Maak een afspraak met mij.

Implementatie in bestaande situaties

Vroeg of laat komt elke organisatie in de fase dat het mechanisch sluitplan vast loopt. Meestal is dat eerder dan men wenst… Hier bieden Paxton en Salto een perfecte toegangscontrole-oplossing aan met een portfolio aan producten waaronder lockersloten, wandlezers, postkastcilinders en serverkastcilinders, digitale cilinders, digitale deurbeslagen, eventueel te combineren met bestaande krukken en sloten. Het is mogelijk om het elektronische toegangscontrolesysteem aan te sluiten op uw mechanische sluittechniek. Zo kunt u de toegangscontrole gefaseerd doorvoeren.
Bekabeld of onbekabeld, met onze producten hebt u altijd een netwerk, in elke situatie. Wanneer bekabeling van deuren niet mogelijk is of geen realtime deurbewaking vereist is, biedt offline toegangscontrole uitkomst. Beslagen, wandlezers en andere componenten worden via bijvoorbeeld het Salto Virtual Network met elkaar verbonden.
Voor plaatsen die sterk beveiligd moeten worden is online toegangscontrole belangrijk om uw bedrijfsrisico’s te beperken. Mogelijke maatregelen hiervoor zijn voortdurende aanwezigheidscontrole, realtime bewaking van de deurtoestand en centrale bewaking van verder afgelegen deuren. Dit is zowel bekabeld als onbekabeld mogelijk.

Hoge mate van betrouwbaarheid

U wilt reguleren wie er toegang heeft tot welke delen van uw pand en wanneer. Met onze oplossingen voor toegangscontrole hebt u met 1 druk op de knop uw gebouw beveiligd. U hebt altijd inzicht in aanwezigheid, deurstatus en deurhistorie. Onze producten zijn compact, standalone en werken zowel online als offline. Ze herkennen een persoon met een geldige informatiedrager, bepalen of deze is geautoriseerd voor de betreffende locatie op het juiste tijdstip en verlenen al dan niet toegang. Een geldige en beveiligde informatiedrager is vaak een kaart (tag) of sleutel, maar kan ook een hand, vinger of iris zijn.
Had u vroeger het risico van sleutels die werden doorgegeven, met deze moderne systemen is dit risico er niet meer. Alle tags zijn persoonsgebonden en uniek en werken alleen bij de juiste persoon. Op onze toegangscontrolesystemen kunt u blindelings vertrouwen.

toegangscontrole automatische deuren vingerscanner

Extreem veilig

De bedrijfszekerheid van uw deuren moet te allen tijde gegarandeerd zijn. En dus zijn onze toegangscontrolesystemen zo ontworpen dat ze optimaal voldoen aan alle veiligheidseisen. Zo meldt het systeem automatisch wanneer deuren langer dan gemiddeld open staan of op onbedoelde momenten.
Maar ze voldoen ook aan eisen van brandveiligheid en inbraak. Door de systemen te integreren met CCTV camerasystemen, branddetectie en inbraaksystemen worden alle risico’s tot een minimum beperkt. Is er brandalarm, dan openen deuren zich automatisch. Worden er pogingen ondernomen een deur geforceerd te openen? Dan krijgt u direct melding. En met het CCTV camerasysteem hebt u op afstand uitstekend en veilig zicht op wat zich afspeelt.
Uw bezoekers en medewerkers verschaffen zich toegang tot uw gebouw door middel van het toegangscontrolesysteem. Wandlezers of elektronisch beslag sturen na authenticatie automatisch het slot aan om wel of niet bediend te kunnen worden door de gebruiker. In geval van nood kunnen onze producten mechanisch ontgrendeld worden. Zo wordt ieders veiligheid optimaal gewaarborgd.

Kiest u voor Salto toegangscontrole, dan geniet u de voordelen die een gesloten systeem met zich meebrengt. Alle techniek en overdracht van gegevens zijn “versleuteld” (door middel van de high security “DESfire”). Hiermee schermt u uw data af voor buitenstaanders en kan uw systeem ook niet gehackt worden. Het gaat tenslotte niemand wat aan wanneer de laatste persoon het gebouw verlaat en de schoonmaakploeg arriveert!
Regelmatig komt de vraag naar voren of een toegangscontrolesysteem ook veilig is voor de mensen die het betreft. Bent u niet in overtreding met de Wet bescherming persoonsgegevens wanneer persoonsgegevens van een gebruiker gecontroleerd worden op het gebruik van zijn of haar toegangspas? Wanneer gebruikerskaarten voldoen aan bepaalde voorwaarden, geldt een vrijstelling. Wij richten uw systeem zodanig in dat het voldoet aan alle wettelijke eisen.

Hoge stabiliteit

Onze toegangscontroleproducten zijn aan diverse tests onderworpen zodat ze jarenlang operationeel zijn. Daarnaast zijn de producten dusdanig ingericht dat in geval van uitval, overige delen van het systeem blijven functioneren. Zo kan elke deur apart standaard worden voorzien van een controller. Hierdoor zijn storingen sneller en makkelijker te traceren. En wanneer zich een deurstoring voordoet, dan hebt u ‘slechts’ te maken met een probleem bij een enkele deur. Alle andere deuren blijven ongehinderd werken.
Ook voor het geval van stroomuitval is er gezorgd. Een noodaccu garandeert dat het systeem in werking blijft. Zo blijft uw pand perfect toegankelijk voor degenen met permissie, en hermetisch afgesloten voor onbevoegden!

Eenvoudig beheer

Gebruiksvriendelijkheid van de producten is de leidende gedachte geweest tijdens de ontwerpfase van deze systemen. Onze toegangscontrolesystemen zijn laagdrempelig en eenvoudig te beheren. Zonder technische kennis kunt u alle mogelijkheden uit uw systeem halen. U hebt de mogelijkheid om gebruikersgroepen aan te maken met dezelfde toegangsrechten, de mogelijkheid tot personificatie, de mogelijkheid om toegang tijdsafhankelijk te maken en de mogelijkheid om toegang ruimte-afhankelijk te maken. Wijzigingen in autorisaties voert u met een paar muisklikken uit zonder dat u fysiek contact hebt met de deur of tag. Zo hebt u dus de mogelijkheid om locaties te beheren, waar ook ter wereld.

Eenvoudig in onderhoud

Nadat het systeem is geïnstalleerd, hebt u er weinig onderhoud meer aan. U krijgt automatisch melding wanneer een batterij van een deur- of kaartlezer bij een deur te weinig capaciteit meer heeft. Werkt een tag niet meer naar behoren, dan meldt het systeem u dit automatisch. U ontvangt gratis software updates. Met onze systemen wordt uw werk aanzienlijk vergemakkelijkt.
Ook in het geval dat kaarten of tags zoekraken, blijven uw kosten beperkt. Moest u voorheen sloten laten vervangen wanneer er sleutels zoek waren. Nu neemt u een nieuwe kaart, u meldt de persoon aan en de toegang is weer geregeld.

Flexibiliteit

U kunt onze toegangscontrolesystemen flexibel gebruiken. U kunt ze bijvoorbeeld ook gebruiken ter vervanging van uw sluitronde aan de eind van de dag. Met één druk op de knop hebt u zicht op welke deuren nog open staan. En, vanaf diezelfde plek sluit u ze alsnog zonder dat u er fysiek naar toe hoeft!
Uw toegangscontrolesysteem kan ook meegroeien met uw instelling of onderneming. Breidt u uit naar andere vestigingen, dan kunt u vanaf een centrale plaats hetzelfde product blijven gebruiken om extra deuren of medewerkers aan te melden. Komen er nieuwe medewerkers bij, dan maakt u eenvoudigweg een nieuwe kaart of tag aan met de bijbehorende permissies, en deze kan direct in gebruik worden genomen. Treedt iemand uit dienst, dan deactiveert u de kaart op de juiste dag en tijdstip en vanaf die tijd heeft de persoon geen toegang meer. Onze oplossingen bieden u gecentraliseerd beheer en controle over sites met één tot honderden deuren en tot duizenden gebruikers. Bovendien staan onze tags bekend als zeer slijtvast.

De specialist die alle kennis in huis heeft

Bij de selectie van het juiste systeem komt er veel kijken. Tot welk niveau van veiligheid wilt u gaan? Is er ook een buitenschil die beveiligd moet worden? Zoekt u naar integratiemogelijkheden met uw bedrijfssoftware? Wat wilt u handhaven in uw bestaande situatie? Voor gedegen advies en een optimale inzet van producten, maak eens kennis met Deurplus. De plus op uw deur!

Opgeleverde projecten
toegangscontrole nestle
Nestlé

‘Toegangsbeheersing van cruciaal belang voor voedselveiligheid’

bloemkampen
Bloemenkampen

‘Uitvoer van onze coniferen door heel Europa moet dag en nacht doorgaan’

banner projecten1
Inclusief Groep

‘Ons elektronische sluitsysteem biedt ons de flexibiliteit die we zoeken’

 

Gratis testperiode?

Overtuig uzelf. Laat horen wat voor u belangrijk is. Op basis van uw wensen en behoeften kunnen wij een passend voorstel maken dat aansluit hierop. Elke situatie is anders en ook een intercomsysteem moet hier op afgestemd worden.

Wij kijken graag samen wat past bij uw vraag. De oplossing die in uw behoefte voldoet probeert u vervolgens 4 weken. Samen testen we wat het beste voor u is, zodat het naadloos aansluit op uw situatie.

Maak afspraak voor deze test
Producten Deurplus 200x150pxl4.jpg
193