inbraakbeveiliging woning

Lek Sleutelplan? Deurplus helpt u een sleutelplan opstellen

In uw pand circuleren meerdere sleutels voor diverse deuren. Veilig, toch? Deurplus denkt daar anders over. Een systeem waarbij meerdere gebruikers sleutels hebben van meerdere deuren, is slechts waterdicht voor een moment. Zodra een medewerker een sleutel of hoofdsleutel uitleent, kwijt raakt, ziek wordt of een andere baan krijgt, dan gaat het al mis met die sleutel en zit u met een lek sleutelplan. En, bent u er zeker van dat alles ruimtes ook daadwerkelijk op slot zijn op de daarvoor bestemde tijden? Met een digitaal sluitsysteem van Deurplus hebt u nooit meer een lek sleutelplan en alle controle over de veiligheid van uw pand. Bovendien hebt u ook nog eens inzicht in alle deurhistorie op het niveau van een individuele gebruiker.

Van lek sleutelplan naar veilig systeem, up-to-date, inzicht en controle

Ook al hebt u de beste sloten, een lek sleutelplan is niet inbraakwerend. Met één van onze geavanceerde digitale sluitsystemen hebt u nooit meer een lek sleutelplan en alle inzicht en controle over deuren en toegangsrechten. Dit wilt u natuurlijk ook! Bel 0341 271 050 voor een afspraak en we komen bij u langs om uw sluitplan tegen het licht te houden.

Deurplus verzekert u van:

  • Inbraakwerend hang- en sluitwerk en geavanceerde toegangscontrole voor de zakelijke markt. Voor de particuliere markt: gecertificeerd hang- en sluitwerk voor woningbeveiliging zoals veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging en andere oplossingen tegen inbraak (voordeurspionnen, dievenklauwen, beveiliging strips deur en raam, raambeveiliging tralies, deurbeveiliging met camera)
  • perfecte montage
  • uitstekende service
  • uiterste klantgerichtheid

Sleutelplan opstellen - werkwijze

Geen situatie is hetzelfde, en daarom vindt u bij ons een breed scala aan oplossingen voor een lek sleutelplan. Tijdens een eerste oriënterende fase denken we met u mee over sluitsystemen met toegangscontrole, hang- en sluitwerk, de beveiliging van de buitenschil en de inrichting van een nieuw sleutelplan. Ons advies beantwoordt aan uw van sluitwerk, toegangsbeheersing en inzicht en omvat tevens een offerte. Na uw goedkeuring stellen we gezamenlijk met u een implementatie plan op met een beoogde start- en opleverdatum.

1. Persoonlijk advies
Natuurlijk brengen we u een bezoek, het is de beste manier om een lek sleutelplan in kaart te brengen en op uw wensen te kunnen inspelen. Tijdens deze oriëntatie adviseren we u over:

Sluitsystemen
Welke voordelen biedt een sluitsysteem als oplossing voor een lek sleutelplan. We demonstreren onze geavanceerde, wereldklasse toegangscontrolesystemen zoals Salto sloten. POT Verhuizingen uit Amersfoort werd direct enthousiast toen ze de mogelijkheden van een toegangssysteem zagen. Door een spoedreparatie van een defecte, mechanische cilinder van één van de buitendeuren was Mark Pot, verantwoordelijk voor facilitaire zaken en veiligheid bij POT Verhuizingen / Logistiek, op zoek naar een bedrijf voor deur beveiligen in regio Amersfoort en kwam hij uit bij Deurplus, specialist in hang- en sluitwerk en toegangssystemen. De monteur die kwam om het probleem te verhelpen, wisselde met de facilitair manager van gedachten over hun hoofdsleutelsysteem en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitale toegangscontrole- en sluitsystemen. “We raakten enthousiast over de snelle, simpele en flexibele manier om sleutelplannen met een digitaal toegangscontrolesysteem te beheren. Het bleek eenvoudig om ons interne authorisatiemodel te koppelen aan digitale toegangscontrole In een vervolgafspraak die we hadden met de eigenaar van Deurplus bleek, dat Salto als toegangscontrolesysteem voor ons de beste optie was.”

Hang- en sluitwerk
Wat is de staat van uw hang- en sluitwerk. Wij kunnen uw pand voorzien van stijlvolle en comfortabele oplossingen zoals automatische deuren (draaideuren en schuifdeuren).

Beveiliging buitenschil
Is er een buitenschil die beveiligd moet worden? De beste beveiliging begint hier! Deurplus voorziet uw buitenschil van slagbomen, parkeerpalen, intercomsystemen, cctv camerasystemen en nieuw hang- en sluitwerk.

Sleutelplan
Hoe ziet uw oude sleutelplan eruit? Welke deuren in uw pand moeten beveiligd worden? Welke deuren gaan op het nachtslot? Welke gebruikersgroepen zijn te onderscheiden, en voor welke ruimtes hebben zij toegang nodig? Hebt u een hoofdsleutelsysteem, een centraalsluitingsysteem, een generaalhoofdsleutelsysteem of gecombineerde sleutelplannen nodig? Mark Pot, POT Verhuizingen / Logistiek: “Hun adviezen waren nuttig, zoals over de opzet van een nieuw sluitplan met gebruikersgroepen. Regelmatig hielden ze ons een spiegel voor over onze interne organisatie. Zo bleek bijvoorbeeld dat mensen met dezelfde functies verschillende toegangsrechten hadden in ons pand. Dat is natuurlijk onlogisch. Hierdoor hebben we uiteindelijk een heel goed en optimaal toegangscontrolesysteem kunnen neerzetten.”

2. Offerte
Op basis van uw behoeftes, wensen en budget verstrekken we u een offerte. Mark Pot, POT Verhuizingen / Logistiek: “Wat ik heel plezierig in deze verkennende fase vond is, dat we goed en duidelijk advies kregen over sluitsystemen en toegangscontrolesystemen, maar dat er totaal geen druk op ons werd uitgeoefend. We hadden alle tijd en ruimte om de stap naar een nieuw systeem te overdenken en intern te overleggen.”

3. Project plan
Samen stellen we met u een project plan op. Zijn er oude sloten van deuren die vervangen moeten worden? Of komen er compleet nieuwe deuren, sluisdeuren, buitendeuren, binnendeuren en kantoordeuren? Wanneer wordt toegangscontrole geïmplementeerd en hoe verloopt de testfase? Dit leggen we allemaal met u vast zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

4. Implementatie
Onze monteurs bevestigen vakkundig uw nieuwe hang- en sluitwerk en toegangscontrolesysteem. Dit doen ze snel, professioneel en netjes. De heer J. uit Zutphen toont zich zeer tevreden over de montage:

“De montage verliep prima. Opvallend was dat de monteur met een grote stofzuiger kwam. Je hebt natuurlijk best wel wat rommel, zoals zaagsel. Maar ze lieten het keurig netjes achter.”

Veilig, comfortabel en bedrijfszeker

Als landelijke specialist in deur- en beveiligingstechnieken weten we als geen ander welke uitdaging het is om uw pand optimaal en blijvend te beveiligen. U wilt natuurlijk nooit meer een lek sleutelplan maar toch ook een verwelkomende entree, zonder afbreuk te doen aan bedrijfszekerheid. Uw bedrijfsprocessen moeten ongehinderd door kunnen gaan, niet gehinderd door welk obstakel dan ook. Deurplus garandeert u optimale bouwkundige beveiliging, comfortabel en bedrijfszeker. Wij werken volgens de Nationale Beveiligingsrichtlijnen zijn gecertificeerd NBR-bedrijf. Bel ons vandaag nog om uw lek sleutelplan op te lossen.

256