salto deuren op afstand openen en sluiten

Digitale sluitsystemen - gecontroleerde toegang

Als facilitair manager hebt u de verantwoording over de bouwkundige beveiliging van uw gebouw met meerdere deuren en meerdere gebruikers. Hѐt probleem waar u dagelijks mee te maken hebt is hoe u controle houdt over uw sleutelplan.

 • Is elke sleutel in handen bij de juiste gebruiker?
 • In wiens handen belanden zoekgeraakte sleutels?
 • Hoe voorkomt u dat sleutels worden gekopieerd en in handen van onbevoegden worden gegeven, zoals de hoofdsleutel bijvoorbeeld?
 • Hoe weet u welke ruimtes worden betreden door bepaalde personen?
 • Hoe weet u of alle deuren ’s avonds ook wel daadwerkelijk in het slot zitten?
 • Hoe weet u wie zich waar bevindt in geval van een calamiteit?
Heeft u een mechanisch sluitsysteem?

Dan is uw sleutelplan vrijwel nooit waterdicht te krijgen. En dus: lek! 

Maak gebruik van mijn kennis op het gebied van digitale sluitsystemen. De snelste en best werkende oplossing die u volledig inzicht en controle geeft over alle deuren en haar gebruikers. En veilig!

Maak een afspraak met mij.

Digitaal sluitsysteem uitkiezen – hoe gaan we te werk?

Geen bedrijf, organisatie, instelling of locatie is hetzelfde. Ieders situatie, eisen en wensen zijn verschillend. Belangrijk om te weten is: Deurplus heeft voor elk toegangsprobleem een oplossing. Zo bieden elektronische sluitsystemen een uitstekende oplossing voor een lek sleutelplan en een uitstekende beveiliging tegen inbrekers. Onze toegangscontrolesystemen passen op elke deur. Binnendeuren, buitendeuren, schuifdeuren, automatische deuren, draaideuren, houten deuren, aluminium deuren, metalen deuren en rvs deuren.

Deurplus is adviseur en dealer van diverse wereldklasse digitale sluitsystemen zoals Abus, CES, iLoq, Kaba, Paxton, Simons-Voss, Salto en Clay by Salto. Maar nog belangrijker dan het feit dat we geavanceerde merken leveren, is dat we zoeken naar een elektronisch sluitsysteem dat past. Een oplossing die uniek is in uw situatie, perfect aansluit op uw wensen, past binnen uw budget en die u alle bedrijfszekerheid geeft. Waar u jaren mee vooruit kunt.

 1. We komen bij u langs en we nemen de bestaande situatie op. We kijken naar uw entree, ramen, deuren en overige toegangswegen. Naar welke functionaliteit bent u op zoek? Bijvoorbeeld, een elektronische cilinder kan wel een prachtige product zijn, maar is het ook daadwerkelijk geschikt voor uw organisatie? Wellicht is er behoefte aan nog meer comfort. Dan biedt elektronisch deurbeslag (digitaal aangestuurd) een oplossing, zodat u met minder handelingen van de ene naar de andere ruimte kunt.
  Dit geldt ook voor onze geavanceerde toegangscontrolesystemen. Dan kan een toegangscontrolesysteem met koppeling naar loon- en urenregistratie een prachtig product zijn, maar is het ook daadwerkelijk iets waar u mee gebaat bent? Dit alles bespreken we graag met u aan tafel. We hebben jarenlange ervaring met digitale sluitsystemen, voor diverse types organisaties en diverse groottes.

  Wat is er nodig aan technische aanpassingen aan uw deuren en ramen. Is er aanvullend veiligheidsbeslag nodig? Is uw sleutelplan nog volledig mechanisch, of zijn uw deuren al voorzien van een elektrisch motorslot of elektrisch cilinderslot? Hoe kunt u deze het beste digitaal laten aansturen? Onze elektronische cilinders passen op alle elektronische deursloten met driepuntssluiting of extra veilige meerpuntssluiting.

  We adviseren u over de implementatie van onze digitale sluitsystemen. Hoe meldt u gebruikers aan in een toegangscontrolesysteem. Welke functiegroepen kent uw organisatie? Welke ruimtes zijn er, en wie heeft er rechten toe? Kortom, hoe moet uw sluitplan eruit zien?
 2. We voorzien u van een nauwkeurig en gedetailleerd advies over één van onze digitale sluitsystemen. In een offerte geven we u zo exact mogelijk aan wat u aan kosten kunt verwachten.
 3. We maken een projectmatige inschatting over het te verrichten werk en spreken met u een startmoment af, evenals een moment dat het digitale sluitsysteem werkend moet zijn.
 4. Onze eigen, gekwalificeerde monteurs komen het digitale sluitsysteem bij u implementeren. Zij voeren ook een veiligheidstest uit.
 5. Bij oplevering van onze digitale sluitsystemen ontvangen onze klanten een garantieverklaring van hun toegangssysteem en informatie over ons service-aanbod. Ook wanneer uw systeem draait, staan wij graag voor u klaar. Graag nemen we de zorg voor het onderhoud van uw digitale sluitsystemen van u uit handen. Na de montage van uw producten ontvangt u van ons een service- en onderhoudsvoorstel. U kunt een onderhoudscontract Goud, Zilver of Brons afsluiten. Hiermee bent u bijvoorbeeld verzekerd van razendsnelle hulp bij storingen. Ook kunt u een Helpdesk contract afsluiten. Geeft u bijvoorbeeld het aanmaken van gebruikers liever uit handen, dan doen wij dat met plezier voor u!
 6. U ontvangt tips voor de maatregelen die u zelf kunt nemen tegen inbraak in pand of kantoor. Check!
 7. Na montage nemen wij contact met u op om te vernemen of uw digitale sluitsysteem naar wens is. Ons werk is pas afgerond wanneer u tevreden bent. Graag dragen we met onze digitale sluitsystemen bij aan gepersonifieerde, gecontroleerde en comfortabel geregelde toegang!

De voordelen van onze digitale sluitsystemen

Digitale sluitsystemen bieden u ontzettend veel voordelen:

 • Met digitale sluitsystemen kent u, anders dan bij bijvoorbeeld een mechanisch hoofdsleutelsysteem, rechten toe aan individuele gebruikers tot op het niveau van individuele deuren en tijdstippen. Zo maken digitale sluitsystemen het u mogelijk dat een grote groep structurele gebruikers automatisch z’n gang kan gaan. Denkt u bijvoorbeeld aan leveranciers die ’s nachts komen lossen. Dankzij geprogrammeerde tags hoeft uw personeel niet meer in het holst van de nacht z’n bed uit. Exporterende kwekerij De Bloemenkampen maakt dankbaar gebruik van deze functionaliteit.
 • Met digitale sluitsystemen zijn sleutelplannen te allen tijde up-to-date. U kunt rechten wijzigen, deuren ‘dichtzetten’, elke organisatorische wijziging werkt u direct bij. Medewerkers die uit dienst treden ontneemt u toegangsrechten. Voor ruimtes die afgesloten moeten blijven geeft u geen permissies. Met andere woorden: een dynamisch sluitsysteem zonder mechanische aanpassingen.
 • Digitale sluitsystemen bieden alle inzicht hoe sleutels worden gebruikt of uitgeleend onder collega’s.
 • Digitale sluitsystemen nemen u veel werk uit handen. U hebt online inzicht in de status van elke deur. Zonder dat u zich van de ene naar de andere hoek van uw locatie hoeft te begeven om te controleren of een deur bijvoorbeeld op het nachtslot zit. Of wat dacht u van bezoekers die u met een pas toegang geeft tot bepaalde loopdeuren in uw pand? Wanneer de bewegwijzering in orde is, hoeven bezoekers niet meer door een receptioniste begeleid te worden.
 • Digitale sluitsystemen bieden optimaal inzicht in deurgebruik. Wie maakt gebruik van welke ruimtes en wanneer?
 • Digitale sluitsystemen zijn comfortabeler. Het aanbieden van een tag bij een wandlezer werkt makkelijker dan het steken van een sleutel in een veiligheidsslot.
 • Zoekgeraakte ‘sleutels’ hebben u nog nooit zo weinig gekost. Met digitale sluitsystemen hoeft u geen veiligheidssloten meer te laten vervangen. U blokkeert de verloren pas en u maakt eenvoudigweg een nieuwe tag aan en de toegang is geregeld.
 • Digitale sluitsystemen kunt u koppelen aan uw personeelsadministratie voor snelle en automatische uitwisseling van gegevens. Bij indiensttreding van een nieuwe medewerker, hoeft u deze slechts in te delen in een functiegroep, en hij belandt automatisch in een rechtenstructuur. Zo heeft een nieuw aangestelde docent met één muisclick in het digitaal sluitsysteem toegang tot alle voorzieningen zoals pc’s, kopieerapparaten etc. die zijn gedefinieerd voor de functiegroep docenten.
 • Digitale sluitsystemen hebben geen gebruikerslimiet. Ze zijn gemakkelijk uit te breiden naar meerdere locaties of dependances.
 • Digitale sluitsystemen verschaffen u alle benodigde controle en veiligheid wanneer uw bedrijfsprocessen aan strenge regels, voorschriften, controles, normeringen en eisen onderworpen zijn. Is een deur langer dan gewenst open? U weet het direct en neemt actie.

Voedselveiligheid bij klant Nestlé Nunspeet
Bij de producent van babyvoeding Nestlé Nunspeet heeft voedselveiligheid topprioriteit. Om deze reden zijn 171 deuren beveiligd met Salto sloten van Deurplus. “Zo kunnen wij optimaal beheersen wie toegang heeft tot welke ruimtes in ons bedrijf,” vertelt security officer Marius Boersma van Nestlé Nunspeet.

Veilige werkomgeving bij klant Ofichem Groep
De Ofichem Groep in Ter Apel moet het vrijkomen van poeders voorkomen bij de productie van farmaceutische stoffen. “Omdat bij de productie van bepaalde poeders ontploffingsgevaar kan ontstaan èn vanwege strenge hygiëne voorschriften, houdt een ingenieus sluizenstelsel de toegang tot de productiehal hermetisch afgesloten. Het toegangscontrolesysteem dat Deurplus heeft geïmplementeerd in onze sluizen, bewijst hier buitengewone diensten,” vertelt Rick Schutter, medewerker van de kwaliteitsafdeling bij de Ofichem Groep.
In deze situatie werd toegangscontrole gecombineerd met een magneetslot op elke sluisdeur.

Digitaal sluitsysteem gefaseerd invoeren in 5 stappen: druppel - sleutel

U herkent het vast wel. Er moeten cilinders worden vervangen, en u zou wel willen overstappen naar elektrische sloten. Tegelijkertijd wilt u niet in één keer al uw oude sloten vervangen. Gelukkig kunnen mechanische en digitale sluitsystemen naast elkaar bestaan, al bedient u ze verschillend: met tag en sleutel. Voor die situaties is het goed mogelijk om gefaseerd een digitaal sluitsysteem te implementeren.

Hoe gaan we te werk?

Casus gemeentelijke dienst

Stelt u zich eens voor: een gemeentedienst met allerlei faciliteiten zoals een afvalophaaldienst, een ruimte met inzamelingsauto’s, een kantine, en een opslag van werkkleding.

1. U start met een toegangscontrolesysteem voor de beveiliging buitenschil. Alle buitendeuren worden voorzien van toegangscontrole die gekoppeld is aan uw personeelsadministratiesysteem. Nieuwe medewerkers verleent u direct en makkelijk toegang met een pas. Tot op het niveau van een individuele deur bepaalt u, per moment nauwkeurig, wanneer uw medewerkers toegang hebben. Dat heeft voordelen:

- Hebben ze in het weekend niks op kantoor te zoeken? Dan voorkomt u dit eenvoudig met uw digitaal      sluitsysteem.
- Tegelijkertijd wikkelt u bij een uitdiensttreding direct af, wanneer toegangsrechten beëindigd worden. Zo    hoeft u op een laatste werkdag ook geen sleutels in ontvangst te nemen.
- Uw digitale sluitsysteem kunt u uitbouwen op de snelheid die u zelf wilt en die past binnen de organisatie.

2. Een eventuele volgende stap zou kunnen zijn, om in een deel van uw pand, bijvoorbeeld in de afvalstraat, digitale sloten te monteren.

3. Vervolgens maakt u een functiegroep aan in uw digitaal sluitsysteem met alle mensen die in de afvalstraat werkzaam zijn.

4. Deze groep had al toegangsrechten voor alle buitendeuren. U breidt deze rechten uit naar de afvalstraat. Zo hebt u de toegang tot deze gemeentetaak perfect geregeld in uw digitaal sluitsysteem, ingekaderd voor onbevoegden. Bovendien hebt u ook nog eens inzicht in aanwezigheid.

5. Zo breidt u gefaseerd uw digitale toegangscontrole uit in uw organisatie. Deurplus staart klaar om dit proces geruisloos en efficiënt te begeleiden!

U begint kleinschalig met een digitaal sluitsysteem en:

 • U houdt het overzichtelijk
 • U houdt controle
 • U werkt met een klein team mensen
 • U stuurt direct bij waar nodig
 • U hebt direct inzicht in het resultaat.

U kunt deze aanpak mooi als opstap naar een volledige implementatie van digitale sluitsystemen maken. 

Digitaal sluitsysteem koppelen aan personeelsadministratie

Met digitale sluitsystemen kunt u uw bedrijfsprocessen verder optimaliseren. Wanneer u bijvoorbeeld uw toegangscontrolesysteem koppelt aan het personeelsadministratiesysteem, dan kunt u administratieve handelingen automatiseren. Ook hierin is Deurplus uw adviseur. 

Hoe gaan we te werk?

Casus scholengemeenschap

Stelt u zich eens een scholengemeenschap voor met leerlingen, docenten en ondersteunend personeel. Leerlingen moeten via de hoofdingang naar binnen kunnen. Daarnaast hebben ze een pas nodig om in de kantine te kunnen betalen. Docenten hebben meer rechten nodig. Zij moeten ook kunnen kopiëren, kunnen inloggen op de pc’s etc.

De behoefte vanuit de school: een volledig geautomatiseerde toegangskaart/badge met meerdere functies, voor iedereen:

 • Ter identificatie
 • Pas wordt op school aangemaakt/geprint
 • Gepersonifieerde toegangsrechten tot juiste deuren
 • Op- afwaardeersysteem voor betalingen in kantine
 • Login voor digitale communicatie (kopieerapparaten, scanner, PC)
 1. U voorziet alle deuren van digitaal veiligheidsbeslag met toegangscontrole.
 2. U legt een koppeling vanuit het digitaal sluitsysteem naar het personeelsadministratiesysteem en leerlingenadministratiesysteem.
 3. U maakt functiegroepen aan in uw administratie. Bijvoorbeeld een functiegroep personeel en een functiegroep leerlingen.
 4. De functiegroep leerlingen ontvangt in het digitaal sluitsysteem rechten voor de hoofdentree. Voor de leerlingen beperkt u dit tot doordeweekse dagen van negen tot vijf. Met hun pas kunnen zij ook betalingen verrichten in de kantine.
 5. De functiegroep personeel krijgt in het digitaal sluitsysteem rechten tot de buitendeuren, kopieerapparaten, scanners, pc’s, elektronische lockers en kan met de tag ook betalen in de kantine.

Bij indiensttreding van een nieuwe docent, deelt u deze eenvoudigweg in bij de functiegroep personeel. Een nieuwe docent belandt hiermee automatisch in een bestaande rechtenstructuur. Dat heeft voordelen:

- Het moment kunt u van te voren ‘timen’.

- Het werkt efficiënt.

- Tegelijkertijd wikkelt u bij een eventuele uitdiensttreding direct af, wanneer toegangsrechten beëindigd worden. Zo hoeft u op een laatste werkdag ook geen sleutels in ontvangst te nemen.
- Uw digitale sluitsysteem kunt u uitbouwen op de snelheid die u zelf wilt en die past binnen de organisatie.

Zo koppelt u data in uw organisatie aan digitale sluitsystemen en laat u processen efficiënter verlopen. Met het professionele advies van Deurplus kan dit in uitstekende banen geleid worden.

Wat Deurplus u verder nog biedt
Deurplus is een landelijk opererend bedrijf in deurtechnieken en toegangsvoorzieningen. Automatische deuren, draaideuren, schuifdeuren, mechanische sluitsystemen, digitale sluitsystemen, toegangscontrole, oplossingen voor het beveiligen van uw buitenschil met slagbomen, parkeerpalen, cctv camerasystemen en intercomsystemen. Wij verzorgen met plezier inbraakwerend hang- en sluitwerk voor elke deur zoals elektronische cilinders, elektronische deursloten, elektronisch deurbeslag, elektrische sloten, elektrische motorsloten en elektrische cilindersloten inclusief bijbehorende producten zoals de pengrendels bij elektronisch deurbeslag. Deurplus ontzorgt u volledig van elke vorm van toegangsproblematiek.

Opgeleverde projecten
toegangscontrole nestle
Nestlé

‘Toegangsbeheersing van cruciaal belang voor voedselveiligheid’

bloemkampen
Bloemenkampen

‘Uitvoer van onze coniferen door heel Europa moet dag en nacht doorgaan’

banner projecten1
Inclusief Groep

‘Ons elektronische sluitsysteem biedt ons de flexibiliteit die we zoeken’

 

Gratis testperiode?

Overtuig uzelf. Laat horen wat voor u belangrijk is. Op basis van uw wensen en behoeften kunnen wij een passend voorstel maken dat aansluit hierop. Elke situatie is anders en ook een intercomsysteem moet hier op afgestemd worden.

Wij kijken graag samen wat past bij uw vraag. De oplossing die in uw behoefte voldoet probeert u vervolgens 4 weken. Samen testen we wat het beste voor u is, zodat het naadloos aansluit op uw situatie.

Maak afspraak voor deze test
Producten Deurplus 200x150pxl4.jpg
260