_DSC7569

is uw woning écht veilig?

P.K.V.W. check

Aanvragen

Woonkeurmerk

Net zoals gas, licht, water en internet, moet uw veiligheid thuis een vanzelfsprekendheid zijn. Het moet altijd goed geregeld zijn, maar ook op een comfortabele manier. U hebt misschien stevige grendels op uw voordeur. Maar als in geval van nood uw buren bij u naar binnen willen en uw deur is vergrendeld, dan houdt alles op…Daar waar anderen ophouden, gaat Deurplus verder! Maak kennis met onze oplossingen waarin veiligheid en comfort hand in hand gaan.

Een levensloopbestendige woning

Onze oplossingen voor veiligheid en comfort hebben bij Deurplus ook alles te maken met de mate waarin uw woning aan te passen is aan veranderende omstandigheden in uw leven. Ze bevorderen de levensloopbestendigheid van uw woning volgens de normen van het certificaat WoonKeur. Dit wil zeggen dat, wanneer u iets komt te mankeren, u niet gedwongen bent om die reden te verhuizen. U kunt bijvoorbeeld slecht ter been worden. Uw geheugen kan verminderen. Uw gehoor kan slechter worden. Dan hoeft u, als het aan Deurplus ligt, niet direct naar een andere woning te verhuizen.


Deurbediening vanuit uw bed of stoel
Hoe vaak gebeurt het niet dat u uw bezigheden moet onderbreken omdat er iemand aan de deur staat? Of dat u niet direct naar de deur kunt gaan? Heel hinderlijk. En helaas is het tegenwoordig niet meer veilig om voor iedereen de deur open te doen. Overvallers proberen nietsvermoedende bewoners vaak te overrompelen via de voordeur. Met de producten van Deurplus kunt u op uw telefoon of beeldscherm-afstandsbediening zien wie er aanbelt en de deur bedienen. Dat is niet alleen comfortabel, het is ook nog eens bijzonder veilig. Zo krijgt er nooit meer iemand een voet bij u tussen de deur!

 

Elektrische openen en sluiten van deuren
Je kunt talloze situaties bedenken waarin het makkelijk is als een deur zich vanzelf opent en sluit. Bijvoorbeeld wanneer u met een volle tas boodschappen thuiskomt. Of wanneer het stortregent. Of wanneer u met een rolstoel of rollator naar binnen wilt. Deurplus verzorgt graag uw elektrische deuren thuis. Dat is pas thuiskomen!

Automatische deurvergrendeling
80% van alle bewoners trekt bij het verlaten van de woning de voordeur achter zich in het slot zonder deze te vergrendelen. Jammer genoeg is dit niet alleen bekend bij Deurplus, het is ook bekend bij het inbrekersgilde. Wat zou het makkelijk en veilig zijn wanneer de deur direct in het nachtslot vergrendelt als u hem sluit. Zo kunt u nooit vergeten de deur op slot te doen. En hoeft u ’s avonds na een wijntje geen sluitronde meer te doen. Maak het u makkelijk! Ten slotte vinden we centrale deurvergrendeling met afstandsbediening in de auto ook al heel normaal. 

Gratis advies

 
231