Fam

Fam. Lens uit Nijkerk

Vrijdag 6 februari 2015 kregen wij een enthousiast telefoontje van de heer en mevrouw Lens uit Nijkerk.
Naar aanleiding van een bezoek aan de Woon Bewust Woonbeurs te Nijkerk, hadden zij een waardebon gewonnen van het bedrijf Deurplus uit Nunspeet.
De gewonnen prijs luidde als volgt: Een compleet nieuwe meerpuntssluiting en een speciaal anti-inbraak veiligheidsbeslag voor hun voordeur t.w.v. 349,-.

Dit konden we natuurlijk niet stilletjes voorbij laten gaan! De maandag erop togen wij dan ook enthousiast die kant op met een mooie bos bloemen-, foto camera, en de prijs zelf uiteraard. Terwijl de monteur met het inbraakwerend sluitwerk aan de slag ging, heb ik een leuk gesprek met de heer en mevrouw Lens gehad.

Angstig

60 jaar geleden zijn zij vanuit Indonesië naar Nederland verhuisd, en na een aantal jaren in verschillende plaatsen gewoond te hebben, streken zij in 1977 neer in het rustige Nijkerk.
Tot een paar dagen geleden hadden zij nog nooit gehoord van de sluitsystemen van firma Deurplus, tot afgelopen vrijdag. Aangezien er zo’n 4 weken geleden meerdere inbraken in de buurt hadden plaatsgevonden, durfden zij in de avonduren de deur niet eerder open te doen voordat zij vanaf de bovenverdieping door het raampje gekeken hadden wie er voor de deur stond. Zij zochten een bouwkundige beveiliging tegen inbraak.
Dit hebben wij geheel kosteloos voor hen verholpen, door als extra service een deurspion in de deur te plaatsen. Dit geeft de mogelijkheid om alles wat zich voor de deur afspeelt te bekijken voordat de deur geopend wordt. Extra veilig tegen inbrekers dus.

Gratis advies

 

Inbraakproof

Wat het echtpaar als zeer prettig ervaart is, dat wanneer hun dochter langskomt, zij de deur niet eerst van de knip hoeven te halen voordat hun dochter in huis kan. De meerpuntssluiting biedt als 1 van de prettige mogelijkheden dat de deur inbraakproof wordt afgesloten zonder dat er verschillende knippen of sloten op de deur gedraaid hoeven te worden. Dus als hun dochter de deur van de buitenzijde wil openen dan hoeven de heer en mevrouw Lens niet eerst naar de deur, om de knippen los te maken.
De deur kan te allen tijde via de buitenkant geopend worden, mits je daarvoor uiteraard wel de juiste sleutel hebt. Dit is tegelijkertijd ook een oplossing die levensloopbestendig is, één van de eisen die gesteld wordt aan het Woonkeurmerk.

Voel je veilig

Het echtpaar Lens heeft meerdere keren te kennen gegeven dat met deze beveiliging conform de normen van het Politiekeurmerk hun gevoel voor veiligheid ook flink gestegen is. Dit doel streven wij ook na, dus dat is voor ons zeer prettig om te horen. De firma Deurplus wenst de heer en mevrouw Lens nog vele prettige en vooral veilige jaren in hun woning te Nijkerk.

"Deze prijs is tot stand gekomen op de volgende manier. Als standhouder heeft een ieder een waardebon af te geven voor het product waar zij voor staan aan de organisatie van de Woon Bewust woonbeurs. Meneer en mevrouw Lens waren in dit geval de gelukkige winnaars."

Certificeringen

  • client-img2
  • client-img3
  • client-img4
234