_DSC7569

Enthousiasme van klanten bewijst kracht

Elke dag weer is het onze passie om te zorgen dat niemand een kans krijgt ongewenst uw woning te betreden. Met een keur aan diverse producten hebben we inmiddels al heel wat woningen mogen voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk, video- en camerasystemen. Ons succes blijkt uit het enthousiasme van onze klanten. Graag delen we hun ervaringen met u. Lees hun verhalen!

Wanneer bij u?

Natuurlijk willen we ook graag weten wat we voor u zouden kunnen betekenen. Een woning beveiligen volgens de laatste normen van het Politiekeurmerk is ons dagelijks werk. Binnen 1 dag voorzien wij alle deuren en ramen van inbraakwerend hang- en sluitwerk, rookmelders en verlichting. Onze vakkundige monteurs beschikken over professionele apparatuur om dit netjes, snel en vakkundig bij u te realiseren. Om u van goed werk te verzekeren geven wij u 10 jaar garantie.
Wilt u veiligheid combineren met comfort, zodat u niet meer hoeft na te denken over bijvoorbeeld de centrale vergrendeling van uw deuren of de instellingen van uw alarm? Laat de techniek een grotere rol spelen in uw leven. Dat geeft enorm veel extra woongenot.
Zoekt u naar beveiligingsoplossingen waarmee u op een aangename manier langer thuis kunt blijven wonen? Laat u ontzorgen. Onze deur staat open om uw wensen te horen.

Certificeringen

  • client-img2
  • client-img3
  • client-img4
235