kerntrekbeveiligde sloten1

is uw woning écht veilig?

P.K.V.W. check

Aanvragen

Sloten deuren laten vervangen bij de specialist

Er zijn diverse redenen om sloten van deuren te laten vervangen. Bijvoorbeeld bij een verhuizing, en u wilt er zeker van zijn dat er geen sleutels in handen zijn bij andere mensen. Zoekgeraakte sleutels zijn ook een reden om sloten van deuren te vervangen. En het kan natuurlijk zo zijn dat uw slot kapot of beschadigd is of dat uw slot onvoldoende beveiligd is tegen inbraak. Welke reden er ook is om uw sloten te vervangen, Deurplus is de specialist in het leveren, monteren en onderhouden van uw gecertificeerd hang- en sluitwerk dat de veiligheidstest van het Politiekeurmerk Veilig Wonen heeft doorstaan!
Zo kozen Ton en Olga J. uit Zutphen ook voor nieuwe sloten voor hun woning. Ze zochten naar een specialist in raam- en deurbeveiliging en kozen voor Deurplus.

Eindelijk hebben we ons huis voorzien van inbraakwerende oplossingen, geheel volgens het PKVW. Nu voelen we ons veel veiliger. Ons huis lijkt wel een vesting nu,” lacht de heer J.

Uit voorzorg wilde de heer J. zijn naam liever niet voluit vermelden, wat wij als Deurplus uiteraard respecteren.

Sloten deuren laten vervangen voor betere inbraakwering

Helaas is niet elk slot een veilige oplossing meer voor uw entree, want inbraaktechnieken zijn geavanceerder geworden. Beschikt u bijvoorbeeld over niet-gecertificeerd sluitwerk zonder kerntrekbeveiliging, dan kan een dief al met een simpel stuk gereedschap de cilinder verwijderen en uw slot forceren. U kunt dan beter uw oude sloten van ramen en deuren laten vervangen door meerpuntssloten met kerntrekbeveiliging.

“De behoefte was altijd latent aanwezig om onze woning van goede inbraakwerende sloten te voorzien, maar het kwam er niet van. De directe aanleiding vormde zich toen we hoorden van een nieuwe manier van inbreken: de kerntrekmethode, waarbij inbrekers de cilinder uit het slot trekken. En omdat we regelmatig weggaan, dachten we, nu moeten we het eens goed gaan regelen,” zegt de heer J.

Sloten deuren vervangen door PKVW-erkend bedrijf

Bij Deurplus vindt u slimme, innovatieve en technisch hoogwaardige producten voor optimale bouwkundige beveiliging van ramen, ruiten, vensters, deuren, voordeuren, schuifpuien, tuindeuren, buitendeuren en garagedeuren. Geen wonder dat steeds meer mensen door heel Nederland kiezen voor deur- en raambeveiliging door Deurplus. Zo kwam ook de heer J. uit op de website van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Hij zocht naar een bedrijf in zijn regio voor het laten vervangen van de sloten in zijn deuren en de beveiliging van zijn huis. Zijn oog viel op Deurplus als specialist in de wijde omtrek van Amersfoort. “Via de website heb ik contact gezocht, en ze belden me vrij snel. Die reactiesnelheid beviel me. Er is toen een adviseur van Deurplus bij ons thuis geweest, dat liep heel goed. De persoon was prettig, en ook qua knowhow. Ik had ook nog offerte aangevraagd bij een ander bedrijf, maar we kozen toch voor Deurplus.”

Gratis advies

 

Bij het sloten deuren laten vervangen worden:

  • Uw ramen en deuren beveiligd met SKG-gecertificeerd hang- en sluitwerk. Weet u niet of u al beschikt over goedgekeurd deurbeslag? U kunt dit nagaan door te controleren of het voorzien is van de aanduidingen SKG**r of SKG***r.  
  • De normen voor montage gevolgd die staan aangegeven in de handleiding Politiekeurmerk Veilig Wonen. Alleen met de juiste producten voor woningbeveiliging en de juiste montage heeft het vervangen van de sloten van uw woning zin.

Defecte cilinder vervangen en compleet nieuw toegangscontrolesysteem

Voor de zakelijke markt biedt Deurplus een breed scala aan oplossingen voor het beveiligen van kantoren, bedrijfshallen, loodsen en opslagcentra. Met automatische draaideuren en schuifdeuren en geavanceerde toegangscontrolesystemen zoals onder meer Salto, worden verwelkomende entrees ook bedrijfszekere voorzieningen.
Door een spoedreparatie van een defecte, mechanische cilinder van één van de buitendeuren kwam Mark Pot van POT Verhuizingen / Logistiek in Amersfoort uit bij Deurplus. De monteur die kwam om het probleem te verhelpen, wisselde met de facilitair manager van gedachten over hun hoofdsleutelsysteem en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitale toegangscontrolesystemen.

“We raakten enthousiast over de snelle, simpele en flexibele manier om sleutelplannen digitaal te beheren. Het bleek eenvoudig om ons interne authorisatiemodel te koppelen aan een digitaal toegangscontrolesysteem. In een vervolgafspraak die we hadden met de eigenaar van Deurplus bleek, dat Salto voor ons de beste optie was,” vertelt Mark Pot.

Zoekt u dus niet langer. Welkom bij Deurplus.

Deurplus, voor meer dan alleen sloten deuren laten vervangen

Deurplus heeft een uitstekende reputatie opgebouwd sinds het ontstaan in de jaren negentig met het ontzorgen van klanten van inbraakpreventie van ramen en deuren. Inmiddels rijden de monteurs heel Nederland door voor het vervangen van sloten van deur en raam en het installeren van aanvullende producten tegen inbraak zoals camerasystemen, beveiliging strips voor deur en raam, raambeveiliging met tralies tot extra veilige meerpuntssloten.

“De montage verliep prima. Opvallend was dat de monteur met een grote stofzuiger kwam. Je hebt natuurlijk best wel wat rommel, zoals zaagsel. Maar ze lieten het keurig netjes achter,” zegt de heer J.

nadat hij voor Deurplus koos voor de beveiliging van de deuren van zijn huis.
 

Deurplus staat garant voor:


Doorloop ook de gratis online veiligheid check. Onze adviseur zal binnen 24 tot 48 uur een testrapport uitbrengen of het nodig is om meer te doen dan de sloten van uw deuren te vervangen. Maak laagdrempelig kennis met Deurplus!

“We vinden Deurplus een klantgericht bedrijf. Ze zijn goed bereikbaar en hun follow up is goed, dat is heel belangrijk. En wat ik ook heel bijzonder vond, en dat maak je niet vaak mee bij bedrijven, is dat ze na afloop contact met je opnemen om te informeren of al het nieuwe hang- en sluitwerk naar wens is, en of er nog opmerkingen zijn. Dat vind ik heel prettig, want ze gaan er ook nog eens serieus mee om. Tijdens die evaluatie heb ik genoemd dat ik de cilinder in de voordeur wat stroef vond verlopen, maar dat ik dat nog wel even wilde aanzien. Deurplus beloofde me hierover na een maand weer contact op te nemen. Maar nu bevalt het me toch niet. Wanneer Deurplus informeert om te vernemen of alles nu compleet naar wens is, dan zal ik dit melden. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit verholpen wordt. Ik zou Deurplus iedereen aanraden! Bij Deurplus voel ik me echt klant!” aldus de heer J.

Naast het vervangen van oude sloten kunt u zelf ook veel doen om uw woning inbraakwerend te maken. Lees hier meer over. “Schriftelijk heb ik trouwens tips ontvangen over wat ik zelf kan doen om het inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken. Dat vind ik heel goed.”

Deurplus denkt verder dan sloten deuren vervangen

Oude sloten van ramen en deuren in uw woning vervangen is een essentieel onderdeel van onze activiteiten. Gepassioneerd als we zijn over inbraakpreventie van ramen en deuren, verzorgen we graag een complete oplossing om inbrekers geen kans te geven. Ook het extra beveiligen van ramen en het monteren van camerasystemen doen we vrijwel dagelijks. Wanneer u Deurplus inschakelt voor nieuwe sloten, dan profiteert u van de kennis van een inbraakpreventiespecialist die verder kijkt dan de voordeur!

Oude sloten deuren vervangen - comfortabel, levensloopbestendig en veilig

De producten van Deurplus kenmerken zich als comfortabel, levensloopbestendig conform de normen van het Woonkeurmerk en veilig in geval van noodsituaties. Met een maximum aan gebruiksgemak en het hoogst denkbare niveau van veiligheid bent u voor nieuwe sloten voor uw woning bij Deurplus aan het beste adres! Maak kennis!

Gratis advies

 

Certificeringen

  • client-img2
  • client-img3
  • client-img4
251