inbraakbeveiliging woning

is uw woning écht veilig?

P.K.V.W. check

Aanvragen

Inbraakbeveiliging, regel het goed!

Veiligheid went snel, een onveilig gevoel blijft altijd knagen. Ook al is uw woning of pand voorzien van sloten, dit is nogal wat anders dan complete inbraakbeveiliging. Kent u de zwakke plekken in uw woning? Hebt u uw oude veiligheidssloten al vervangen door inbraakwerend hang- en sluitwerk? Gecertificeerd veiligheidsbeslag met SKG** of SKG*** notatie dat voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen(PKVW)? Bel 0341 271 050 voor de beste inbraakbeveiliging van huis, inclusief deuren en ramen.

Gratis advies

 

90% minder kans op inbraak met inbraakbeveiliging woning PKVW

De kans op inbraak bij u thuis neemt met 90% af wanneer u uw inbraakbeveiliging volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen vorm geeft. Deurplus is uw adviseur voor inbraakbeveiliging van uw woonhuis, kantoor en overige panden. Als NBR- en PKVW-erkend bedrijf pakken wij inbraakpreventie grondig aan. Wij hebben jarenlange kennis en ervaring op het gebied van inbraakpreventie van ramen en deuren. Profiteert u er ook van?

Inbraakbeveiliging deur, inbraakbeveiliging voordeur

Deurplus voorziet uw complete woning van kwalitatief hoogwaardig inbraakwerend hang- en sluitwerk, zoals sloten met meerpuntssluiting en kerntrekbeveiliging. Van beveiliging van ramen, ruiten, vensters, dakramen, schuiframen, lichtkoepels, deuren, voordeuren, buitendeuren, tuindeuren en schuifpuien tot aanvullende producten zoals voordeurspionnen, dievenklauwen, raambeveiliging tralies, anti inbraakstrips en deur beveiliging met camera, onze oplossingen voor inbraakbeveiliging zijn levensloopbestendig en voldoen aan de normen van het Woonkeurmerk. Deurplus gunt u veiligheid en comfort!

Inbraakbeveiliging ramen, maak kennis met Deurplus

Elke woonsituatie is uniek. Woont u op een eerste etage of hoger, dan geeft u op andere manier vorm aan inbraakbeveiliging van uw appartement dan wanneer u in een middenwoning woont. Zou u vrijblijvend advies willen ontvangen over uw huidige inbraakbeveiliging? Bijvoorbeeld over inbraakbeveiliging raam, inbraakbeveiliging deuren of inbraakbeveiliging openslaande deuren? Doorloop de gratis online veiligheid check. Onze adviseur zal binnen 24 tot 48 uur een testrapport uitbrengen over uw huis beveiligen. Maak zo laagdrempelig kennis met Deurplus!

Inbraakbeveiliging huis – wat kunt u van ons verwachten?

Dat uw inbraakbeveiliging beter kan, daarvan bent u misschien inmiddels wel overtuigd. Maar hoe geeft u vorm aan inbraakpreventie in huis? Dit verschilt per woonsituatie, uw wensen, behoeftes, gewoontes en budget. Het beste advies is daarom een persoonlijk advies! Hoe gaan we te werk? 

 1. Graag komen we bij u langs om de inbraakbeveiliging van uw huis te bespreken. Ons advies omvat inbraakbeveiliging van deuren en inbraakbeveiliging van ramen, beide vereisen specialistische aandacht. Want hoe zit het met de staat van uw kozijnen bijvoorbeeld? En hoe bereikbaar zijn schuine dakramen, slaapkamerramen en badkamerramen? U hebt wellicht nog meer inbraakbeveiligingsoplossingen nodig. Zoals anti opklimbeugels, die voorkomen dat inbrekers tegen een regenpijp opklimmen. Zo was ook familie Manssen uit Harderwijk op zoek naar een specialist voor inbraakbeveiliging van hun schuifpui en het vervangen van oude sloten.
  “Het nieuwe, moderne hang- en sluitwerk van Deurplus bevalt goed. Het sluit perfect en het tocht niet meer! Dat is heel erg comfortabel en we voelen ons veiliger,”
  vertelt Judith Manssen uit Harderwijk.
 2. In een gedetailleerde offerte omschrijven we de aanpak voor inbraakbeveiliging van uw woonhuis. Onze klantvriendelijkheid en professionaliteit ziet u ook in deze fase terug. Uw offerte is compleet, specifiek en duidelijk.
 3. Samen met u plannen we een moment van montage van de producten voor inbraakbeveiliging van uw huis.
 4. Onze eigen monteurs monteren de oplossingen voor inbraakbeveiliging en voeren ook een veiligheidstest uit. Ze worden door onze klanten gewaardeerd om hun hoge kwaliteitsniveau van montage, efficiënte werkwijze en netheid. Eén van onze klanten spreekt zich er uiterst tevreden over uit: “De montage verliep prima. Opvallend was dat de monteur met een grote stofzuiger kwam. Je hebt natuurlijk best wel wat rommel, zoals zaagsel. Maar ze lieten het keurig netjes achter,”
  vertellen Ton en Olga J. uit Zutphen over inbraakbeveiliging in hun woning.
 5. Wanneer de inbraakbeveiliging van uw woonhuis voltooid is, ontvangt u schriftelijk tips over hoe u, naast technische maatregelen, inbraakbeveiliging vorm kunt geven. Verlichting is bijvoorbeeld een randvoorwaarde voor inbraakbeveiliging bij een deur. Een opgeruimde tuin zonder kliko’s of gereedschap maken het inbrekers ook moeilijk. Onze tips helpen u bij het aanscherpen van uw inbraakbeveiliging.
 6. Na montage nemen wij contact met u op om te vernemen of alles naar wens is. We beschouwen ons werk pas als afgerond wanneer u zich tevreden toont. Graag dragen we bij aan uw gevoel van veiligheid en wooncomfort in de toekomst!

Inbraakbeveiliging ramen en deuren bedrijf en kantoor

Deurplus heeft een stevige positie op de zakelijke markt met inbraakwerend hang- en sluitwerk en geavanceerde toegangscontrole. Deurplus voorziet uw pand van stijlvolle en comfortabele deurvoorzieningen zoals een entree met automatische deuren (draaideuren en schuifdeuren). Graag tonen we u welke voordelen onze sluitsystemen u bieden als oplossing voor een lek sleutelplan. Bel 0341 271 050 voor een afspraak en we demonstreren u de voordelen van digitale sleutelplannen en onze geavanceerde, wereldklasse toegangscontrolesystemen zoals Paxton. POT Verhuizingen uit Amersfoort werd direct enthousiast toen ze de mogelijkheden van een toegangssysteem zagen. Door een spoedreparatie van een defecte, mechanische cilinder van één van de buitendeuren was Mark Pot, verantwoordelijk voor facilitaire zaken en veiligheid bij POT Verhuizingen / Logistiek, op zoek naar een bedrijf voor deur beveiligen in regio Amersfoort en kwam hij uit bij Deurplus, specialist in hang- en sluitwerk en toegangssystemen. “De veiligheid, controle en flexibiliteit die dit Salto toegangscontrolesysteem ons biedt is een groot pluspunt. We hebben de bouwkundige beveiliging van ons pand goed voor elkaar.”

Beveiliging buitenschil
Is er in uw sluitplan ook een buitenschil die beveiligd moet worden? De beste beveiliging begint bij Deurplus! Deurplus voorziet uw buitenschil van slagbomen, parkeerpalen, intercomsystemen, cctv camerasystemen en nieuw hang- en sluitwerk.

Gratis advies

 
255