kerntrekbeveiligde sloten1

is uw woning écht veilig?

P.K.V.W. check

Aanvragen

deur beveiligen amersfoort

Wist u dat veel inbrekers gelegenheidsdieven zijn? Zien ze een mogelijkheid, dan grijpen ze die aan voor hun entree. Woont u in of buiten Amersfoort, en zoekt u naar een bedrijf met een goede reputatie in deur beveiliging in de wijde omtrek van Amersfoort? Zo kwamen ook Ton en Olga J. uit Zutphen uit op de website van het Politiekeurmerk Veilig Wonen om te kijken welk bedrijf in hun regio hun huis zou kunnen beveiligen. Hun oog viel op Deurplus als specialist in sluitsystemen voor het beveiligen van deuren in regio Amersfoort.

“Via de website heb ik contact gezocht, en ze belden me vrij snel. Die reactiesnelheid beviel me. Er is toen een adviseur van Deurplus bij ons thuis geweest, dat liep heel goed. De persoon was prettig, en ook qua knowhow. Ik had ook nog offerte aangevraagd bij een ander bedrijf, maar we kozen toch voor Deurplus,” vertelt de heer J.

Ook voor de zakelijke markt biedt Deurplus inbraakwerend hang- en sluitwerk aan, en geavanceerde digitale sluit- en toegangscontrolesystemen. Door een spoedreparatie van een defecte, mechanische cilinder van één van de buitendeuren was Mark Pot van POT Verhuizingen / Logistiek in Amersfoort op zoek naar een bedrijf voor het deur beveiligen in regio Amersfoort en hij kwam uit bij Deurplus. De monteur die kwam om het probleem te verhelpen, wisselde met de facilitair manager van gedachten over hun hoofdsleutelsysteem en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitale toegangscontrole- en sluitsystemen.

“We raakten enthousiast over de snelle, simpele en flexibele manier om sleutelplannen digitaal te beheren. Het bleek eenvoudig om ons interne authorisatiemodel te koppelen aan een digitaal toegangscontrolesysteem. In een vervolgafspraak die we hadden met de eigenaar van Deurplus bleek, dat Salto voor ons de beste optie was,” vertelt Mark Pot.

Zoekt u dus niet langer. Welkom bij Deurplus, de specialist voor inbraakwerend hang- en sluitwerk, automatische draai- en schuifdeuren en toegangscontrole.

Gratis advies

 

Deur beveiligen Amersfoort - Deurplus maakt uw woning inbraakwerend

U kent ons misschien wel als specialist in deurbeveiliging in Amersfoort en omstreken. In de jaren negentig begonnen we vanuit Nunspeet met het installeren van hang- en sluitwerk voor de bouwkundige beveiliging van bedrijven en woningen. Alleen het beste was en is voor ons goed genoeg, want we leggen de lat hoog. Zoekt u naar een professional rondom Amersfoort voor uw deur beveiliging, dan weet u bij Deurplus ook zeker dat u te maken krijgt met een solide bedrijf.

“We zouden Deurplus aan iedereen aanraden. Ze denken goed mee met onze wensen en eisen, en ze kunnen dit goed vertalen naar projecten. Daarnaast bieden ze uitstekende begeleiding bij de uitvoering hiervan,” zegt Mark Pot.

Ook de heer J. toont zich tevreden nadat zijn woning werd beveiligd door Deurplus:

“We vinden Deurplus een klantgericht bedrijf. Ze zijn goed bereikbaar en hun follow up is goed, dat is heel belangrijk. En wat ik ook heel bijzonder vond, en dat maak je niet vaak mee bij bedrijven, is dat ze na afloop contact met je opnemen om te informeren of alles naar wens is, en of er nog opmerkingen zijn. Dat vind ik heel prettig, want ze gaan er ook nog eens serieus mee om.”

Van deur beveiligen Amersfoort tot totale woningbeveiliging

Door uitsluitend te gaan voor kwaliteit, heeft Deurplus flinke groei doorgemaakt. Van een starter op het gebied van deur beveiliging in Amersfoort en omstreken, zijn we ruimschoots volwassen geworden. Inmiddels is er een grote en brede kring van klanten die we compleet mogen ontzorgen van hun woningbeveiliging. En dit gaat ver! Verder dan u wellicht zou kunnen denken tijdens uw zoektocht naar een specialist voor deur beveiliging in Amersfoort. Want wist u bijvoorbeeld, dat beschadigd of rottend houtwerk in kozijnen van deuren, ramen, ruiten en vensters ook een verhoogde kans geven op inbraak? Daarom, wanneer u Deurplus inschakelt, dan doen we het goed en kijken we verder dan alleen deur- en raambeveiliging. Voor de beveiliging van uw huis vindt u bij Deurplus:

  • solide inbraakwerende oplossingen voor onder meer beveiliging van ramen, ruiten en vensters, voordeuren, tuindeuren, garagedeuren, schuifpuien, buitendeuren, balkondeuren, tot de complete beveiliging van uw bedrijf zoals voor de buitenschil: slagbomen en parkeerpalen, intercomsystemen, camerasystemen, automatische draaideuren, schuifdeuren, sleutelplannen en toegangscontrole waaronder Salto
  • perfecte montage van producten
  • uitstekende service op oplossingen
  • uiterste klantgerichtheid

Doorloop ook de gratis online veiligheid check. Onze adviseur zal u binnen 24 tot 48 uur een testrapport uitbrengen over uw raam- en deurbeveiliging. Zoek niet langer naar oplossingen rondom Amersfoort voor extra beveiligde deuren maar maak laagdrempelig kennis met Deurplus en lees meer over wat u zelf kunt doen ter beveiliging van uw huis.

U zocht naar deur huis beveiligen Amersfoort…Deurplus kijkt verder

Zoals u van een professional kunt verwachten, kijkt het team van Deurplus verder dan alleen deurbeveiliging. Wij adviseren u over producten die de veiligheidstest van het Politiekeurmerk hebben doorstaan en alle maatregelen die u zelf kunt treffen om uw woning bestand te maken tegen inbraak. En lees ook over onze digitale sluit- en toegangscontrolesystemen waarmee we ook POT Verhuizingen / Logistiek in Amersfoort ontzorgen:

“Veiligheid is een essentiële voorwaarde voor de klanten van POT Verhuizingen / Logistiek in Amersfoort. Van een piano, inboedel, archief tot kunst met een zeer hoge verzekeringswaarde, als hofleverancier ontzorgen wij met verhuizing en opslag al 110 jaar onze klanten volledig. Hiervoor hebben we sinds kort een op en top geavanceerd digitaal sluitsysteem met toegangscontrole laten implementeren door Deurplus. De veiligheid, controle en flexibiliteit die dit Salto-systeem ons biedt is een groot pluspunt.”

Deur beveiligen Amersfoort en omstreken - comfortabel, levensloopbestendig en veilig

Onze oplossingen voor inbraakpreventie van deuren zijn comfortabel, levensloopbestendig en veilig bij calamiteiten. We beveiligen niet alleen uw woning optimaal, we maken het u graag ook zo makkelijk mogelijk conform de normen van het Woonkeurmerk. Het is natuurlijk handig, wanneer u met één sleutel meerdere sloten kunt bedienen.
De heer J.:

“Voorheen had ik de deur tussen de bijkeuken en de keuken ook compleet vergrendeld. Hoewel het PKVW adviseert om alleen de deuren met toegang naar buiten inbraakwerend te maken, vonden we het toch veiliger om ook deze deur extra te beveiligen. Deurplus heeft er dezelfde cilinder als van de andere buitendeuren in gemonteerd, dus ook deze deur bedienen we met dezelfde sleutel.”

Maar het kan ook gaan over gecertificeerd hang- en sluitwerk voor raam- en deurbeveiliging met meerpuntssloten en kerntrekbeveiliging, in combinatie met automatisch openen van deuren. Wat uw wensen ook zijn, in Deurplus vindt u de partner voor inbraakpreventie van ramen en deuren. 

Gratis advies

 

Certificeringen

  • client-img2
  • client-img3
  • client-img4
252