kerntrekbeveiligde sloten1

is uw woning écht veilig?

P.K.V.W. check

Aanvragen

Beveiligen tuindeur - professioneel, snel en netjes

Een tuindeur of een dubbele openslaande deur is nog altijd een geliefde entree voor inbrekers. De kans dat passerende auto’s of oplettende voorbijgangers hen in hun bezigheden storen is meestal kleiner dan bij de voordeur. Kunt u via uw keuken of woonkamer de tuin in? Dan kan een inbreker het ook! Besteed aandacht aan het beveiligen van uw tuindeur of openslaande dubbele deur! Maak kennis met Deurplus, de landelijke specialist in bouwkundige beveiliging. Woningen in het hele land zijn door ons al voorzien van inbraakpreventie oplossingen voor de beveiliging van tuindeuren, voordeuren, garagedeuren, schuifpuien, balkondeuren, ramen, ruiten, vensters, dakramen, badkamerramen, slaapkamerramen, lichtkoepels en andere ramen. Onze ervaring strekt zich uit over allerlei types woningen.
Zo mocht Deurplus ook de complete woning van familie Manssen uit Harderwijk (35 kilometer buiten regio Amersfoort), van inbraakwerend hang- en sluitwerk voorzien. Deze sloten hebben de veiligheidstest van het Politiekeurmerk Veilig Wonen doorstaan. Er kwam sluitwerk voor het beveiligen van de tuindeur en andere deuren, een voordeurspion en dievenklauwen.

“Het nieuwe, moderne hang- en sluitwerk van Deurplus bevalt goed. Het sluit perfect en het tocht niet meer! Dat is heel erg comfortabel en we voelen ons veiliger. We zijn erg tevreden,” vertelt Judith Manssen.

Gratis advies

 

Beveiligen tuindeur verkleint kans op woninginbraak

Bent u onzeker of uw tuindeuren inbraakwerend zijn? U kunt het snel en eenvoudig door ons laten realiseren. Onze oplossingen voor het beveiligen van de tuindeur:

  • omvatten SKG-gecertificeerd hang- en sluitwerk. Weet u niet of u al beschikt over goedgekeurd deurbeslag voor tuindeurbeveiliging? U kunt dit nagaan door te controleren of uw veiligheidssloten zijn voorzien van de aanduidingen SKG**r of SKG***r. Dit veiligheidsbeslag is ontworpen voor het zelfstandig beveiligen van tuindeuren.
  • Uw gecertificeerd hang- en sluitwerk moet volgens de aangegeven normen gemonteerd zijn om de deurbeveiliging te waarborgen. Wij volgen de normen die staan aangegeven in de handleiding PKVW.

Deurplus is een anti-inbraakspecialist met Veluwse wortels en een landelijke dekking. Ooit, in de jaren negentig, begonnen we met oude sloten van deuren vervangen en het monteren en onderhouden van inbraakwerende sluitsystemen voor deur- en raambeveiliging. Door onze gedegen aanpak, onze vakkennis, klantvriendelijke mentaliteit van onze monteurs en de uitstekende service is Deurplus uitgegroeid tot een volwassen bedrijf dat zich dagelijks bezighoudt met alles rondom raam- en deurbeveiliging. Uw behoeftes zijn onze inspiratiebron! Uw tevredenheid ons bestaansrecht.

“We vinden Deurplus een ontzettend klantgericht bedrijf. Ze komen hun afspraken na. En de mensen die bij ons over de vloer zijn geweest zijn keurig. Ze komen plezierig en betrouwbaar over. Ook de montage verliep prima. Netjes en snel. We zouden Deurplus iedereen aanraden!” zegt mevrouw Manssen.

Onze pijlers:

  • solide inbraakwerende oplossingen voor de beveiliging van de voordeur, garagedeur, buitendeur, balkondeur, tuindeur, schuifpui en van raam, ruit, venster, slaapkamerraam, badkamerraam, dakraam en lichtkoepel
  • perfecte montage van producten voor inbraakpreventie zoals voordeurspionnen, meerpuntssloten met kerntrekbeveiliging, raambeveiliging tralies, camerasystemen, anti-opklimbeugels, anti-inbraak strips, extra veilige meerpuntssloten en producten voor extra beveiligde deuren
  • uitstekende service op inbraakpreventie producten
  • uiterste klantgerichtheid

Doorloop ook de gratis online veiligheid check. Onze adviseur zal u binnen 24 tot 48 uur een testrapport uitbrengen over de beveiliging van uw tuindeur en de rest van uw woning. Maak laagdrempelig kennis met Deurplus!

Deurplus denkt verder dan beveiligen tuindeur

Inbraakpreventie is meer dan alleen het beveiligen van uw tuindeur. Al uw deuren, maar ook daken, ramen en kozijnen moeten inbrekers weren. Eén zwakke schakel en al uw moeite is voor niks. Indien gewenst lopen wij uw hele woning door en adviseren wij u over passende, persoonlijke en kwalitatief hoogwaardige maatregelen tegen inbraak.  

“Deurplus heeft ons in dit proces goed geadviseerd. Wij dachten dat, wanneer we beneden al het hang- en sluitwerk zouden vervangen, we dan ons huis weer goed beveiligd zouden hebben. Als PKVW-erkend bedrijf pakt Deurplus het grondiger aan. Ze wezen ons op tal van andere zwakke plekken in onze woning, zoals bijvoorbeeld de ramen op de eerste etage. Dat waren echt eyeopeners voor ons. En wat voor mij totaal nieuw was, dat je een schuin dakraam ook kunt en moet beveiligen. Dat hebben we ook gelijk maar laten aanpakken,” zegt mevrouw Manssen.

Zelf kunt u, naast het beveiligen van deur en raam, ook veel doen. Wilt u advies over wat u zelf kunt doen? Lees alles over inbraakpreventietips!

Beveiligen tuindeur comfortabel, levensloopbestendig en veilig in nood

Dat onze klanten tevreden zijn, is onze hoogste prioriteit. Maar gepassioneerd als we zijn over het beveiligen van woningen, zijn we zelf niet snel tevreden! Bij Deurplus denken we altijd stappen verder dan bijvoorbeeld alleen sloten en veiligheidsbeslag. Want wat u nodig hebt, is een comfortabele oplossing. En wanneer u lang uw woning wilt blijven bewonen, een levensloopbestendige manier van inbraakpreventie van deuren en ramen conform de normen van het Woonkeurmerk en veilig in geval van calamiteiten. Zo vormt een meerpuntssluiting een comfortabele oplossing voor de beveiliging van uw tuindeur, want met één handeling bedient u in één keer alle veiligheidssloten op de deur. Dat gaat snel, dat gaat makkelijk. In geval van nood bent u met deze aanpak van de beveiliging van uw tuindeur zo buiten, en u hoeft ook niet te bukken. Bij het beveiligen van uw woning denken we aan alle aspecten. Ervaar het zelf!

Huisbeveiliging, kantoorbeveiliging, sluitsystemen en toegangscontrolesysteem

Voor de zakelijke markt biedt Deurplus bedrijfszekere oplossingen voor inbraakpreventie. Met een breed aanbod voor het beveiligen van de buitenschil zoals slagbomen, parkeerpalen, veiligheidstourniquets, cctv camerasystemen, intercomsystemen, hang- en sluitwerk tot automatische deuren zoals draaideuren, schuifdeuren en sluitsystemen, sleutelplannen, toegangscontrolesystemen biedt Deurplus haar klanten comfortabele oplossingen. Deurplus maakt van uw bedrijfsentree een stijlvolle voorziening, verwelkomend, en in alle gevallen bedrijfszeker. Ook Nestlé Nunspeet wordt beveiligd door Deurplus.

In een bedrijf waar babyvoeding wordt gemaakt, heeft voedselveiligheid topprioriteit. Om deze reden zijn 171 deuren van Nestlé Nunspeet beveiligd met het Salto toegangssysteem van Deurplus. “Zo kunnen wij optimaal beheersen wie toegang heeft tot welke ruimtes in ons bedrijf,” vertelt security officer Marius Boersma van Nestlé Nunspeet. Lees de complete klantervaring hier en laat u overtuigen door de kracht van Deurplus.

Gratis advies

 

Certificeringen

  • client-img2
  • client-img3
  • client-img4
250