kerntrekbeveiligde sloten1

is uw woning écht veilig?

P.K.V.W. check

Aanvragen

Beveiligen schuifpui volgens Politiekeurmerk Veilig Wonen

Heeft uw huis ook zo’n sfeervolle schuifpui, die van uw tuin een verlengstuk van uw woning maakt? Een schuifpui is nog steeds populair, maar ook bij inbrekers! Denk daarom goed na over het beveiligen van uw schuifpui. Zo mochten we ook een check uitvoeren bij familie Manssen uit Harderwijk. “Deurplus heeft onze complete woning van inbraakwerend hang- en sluitwerk voorzien volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW), zoals sloten met meerpuntssluiting, een voordeurspion, dievenklauwen en onze schuifpui naar de tuin is goed beveiligd. We zijn erg tevreden,” zegt mevrouw Manssen. Deurplus heeft jarenlange kennis en ervaring met het vervangen van oude sloten en het beveiligen van woningen conform de normen van het Politiekeurmerk. Investeer in uw veilige gevoel en maak van het beveiligen van een schuifdeur geen ondergeschoven kind!

Beveiligen schuifpui met SKG goedgekeurd schuifpuislot

Veel mensen denken dat het beveiligen van schuifpuien volstaat met een latje in de rails van de schuifpui te leggen, waardoor het beweegbare deel niet kan schuiven. Was het beveiligen van schuifdeuren tegen inbraak maar zo simpel…Wat u nodig hebt is een SKG goedgekeurd schuifpuislot in de schuifpui, dat de veiligheidstest van het Politiekeurmerk Veilig Wonen heeft doorstaan, gemonteerd door een specialist. Met Deurplus bent u verzekerd van:

  • solide inbraakwerende oplossingen zoals onder meer sluitwerk met kerntrekbeveiliging, beveiliging strips voor deur en raam, raambeveiliging tralies, deur beveiliging met camera en producten voor extra beveiligde ramen en deuren. Kortom, alles voor het beveiligen van ramen, ruiten, vensters, dakramen, badkamerramen, slaapkamerramen, glazen schuifdeuren, buitendeuren, voordeuren, garagedeuren, tuindeuren, balkondeuren en overige deuren
  • perfecte montage van producten voor woningbeveiliging
  • uitstekende service op producten voor deur- en raambeveiliging
  • uiterste klantgerichtheid

Gratis advies

 

Doorloop ook de gratis online veiligheidscheck. Onze adviseur zal binnen 24 tot 48 uur een testrapport uitbrengen over de beveiliging van uw huis tegen inbraak en overval.. Maak laagdrempelig kennis met Deurplus!

Beveiligen schuifpui – Deurplus denkt verder over woningbeveiliging

Het beveiligen van de schuifpui in woningen en overige raam- en deurbeveiliging op de begane grond vormen alvast een stap in de goede richting van het beveiligen van uw woning. Daarnaast kijken we verder dan inbraakpreventie van deuren, want hoe zit het met de inbraakwerende maatregelen op de overige etages? Draai- en kiepramen, lichtkoepels, een inbreker ziet overal gat in voor zijn entree. “Deurplus heeft ons in dit proces goed geadviseerd. Wij dachten dat, wanneer we beneden al het hang- en sluitwerk zouden vervangen, we dan ons huis weer goed beveiligd zouden hebben. Als PKVW-erkend bedrijf pakt Deurplus het grondiger aan. Ze wezen ons op tal van andere zwakke plekken in onze woning, zoals bijvoorbeeld de ruiten op de eerste etage. Dat waren echt eyeopeners voor ons. En wat voor mij totaal nieuw was, dat je een schuin dakraam ook kunt en moet beveiligen. Dat hebben we ook gelijk maar laten aanpakken,” zegt mevrouw Manssen. Wij kunnen uw complete woning voorzien van raambeveiliging maatregelen en we adviseren u met plezier over wat u allemaal ook zelf kunt doen. Profiteer van onze kennis van bouwkundige beveiliging en lees er meer over, of bel gewoon eens.

Beveiligen schuifpui comfortabel, levensloopbestendig en veilig in nood

Nadenken over het beveiligen van de schuifpui en andere deurbeveiliging is onze tweede natuur geworden. Je zou het kunnen zien als een hobby waardoor ons bedrijf ooit is ontstaan. Omdat we met verve onze rol op ons nemen, hebben we een forse groei doorgemaakt vanuit ons Veluwse kantoor. Onze klanten waarderen het dat onze oplossingen voor raam- en deurbeveiliging comfortabel zijn, levensloopbestendig conform de normen van het Woonkeurmerk en veilig in geval van nood. Dat geeft onze aanpak een plus! Bij het beveiligen van een glazen schuifdeur kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om op uw schuifpuislot dezelfde sleutel te nemen als de overige sloten op ramen en deuren. Dit geeft gemak en overzicht, en het is ook nog eens veilig in geval van nood. Wacht niet langer, en neem contact op met Deurplus, de specialist in het beveiligen van schuifdeuren en inbraakwerende sluitsystemen!

Optimale toegangscontrole met toegangscontrolesysteem

Ook voor de zakelijke markt biedt Deurplus inbraakwerend hang- en sluitwerk aan, en geavanceerde digitale sluit- en toegangscontrolesystemen. Door een spoedreparatie van een defecte, mechanische cilinder van één van de buitendeuren was Mark Pot van POT Verhuizingen / Logistiek in Amersfoort op zoek naar een bedrijf voor het deur beveiligen in regio Amersfoort en hij kwam uit bij Deurplus. De monteur die kwam om het probleem te verhelpen, wisselde met de facilitair manager van gedachten over hun hoofdsleutelsysteem en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitale toegangscontrole- en sluitsystemen.

“We raakten enthousiast over de snelle, simpele en flexibele manier om sleutelplannen digitaal te beheren. Het bleek eenvoudig om ons interne authorisatiemodel te koppelen aan een digitaal toegangscontrolesysteem. In een vervolgafspraak die we hadden met de eigenaar van Deurplus bleek, dat Salto voor ons de beste optie was,” vertelt Mark Pot.

Lees het complete verhaal en zoek dus niet langer. Welkom bij Deurplus, uw specialist voor toegangscontrole en de beveiliging van de buitenschil, slagbomen en parkeerpalen, intercomsystemen, camerasystemen en automatische draai- en schuifdeuren.

Gratis advies

 

Certificeringen

  • client-img2
  • client-img3
  • client-img4
248