kerntrekbeveiligde sloten1

is uw woning écht veilig?

P.K.V.W. check

Maak afpsraak

Beveiligen ramen – professioneel en snel

Denkt u na over het beveiligen van uw ramen, ruiten en vensters? Deurplus denkt met u mee over bouwkundige beveiliging! Als landelijke specialisten op het gebied van inbraakwerend hang- en sluitwerk delen wij graag onze jarenlange kennis en ervaring met u. Laat Deurplus eens naar het beveiligen van uw ramen en deuren kijken. Zo keken we ook naar de ramen, deuren, voordeur, tuindeur en schuifpui van familie Manssen uit Harderwijk.

“We vinden Deurplus een ontzettend klantgericht bedrijf. Ze komen hun afspraken na. En de mensen die bij ons over de vloer zijn geweest zijn keurig. Ze komen plezierig en betrouwbaar over. Ook de montage verliep prima. Netjes en snel. We zouden Deurplus iedereen aanraden!” vertelt mevrouw Manssen. Maak ook vrijblijvend kennis!

Beveiligen ramen volgens veiligheidstest Politiekeurmerk Veilig Wonen

Het is goed dat u nadenkt over het beveiligen van de ramen in uw huis, want inbrekers hebben echt geen deur nodig. Wanneer uw ramen niet van SKG gecertificeerd hang- en sluitwerk zijn voorzien, dan biedt u inbrekers makkelijk entree tot uw woning.
Het beveiligen van ramen beperkt zich helaas niet tot inbraakpreventie van ramen op de begane grond. U zult versteld staan van op hoeveel manieren inbrekers zich een weg naar binnen weten te werken. Een bekend voorbeeld is een inbraak via het bovenlichtje in het toilet of de keuken. Lijkt dit onschuldige raam geen extra beveiliging nodig te hebben, het is al vele malen gebeurd dat een inbreker het bovenlichtje eruit wist te wippen en zo zelf snel naar binnen kon.
Bij het beveiligen van een raam wordt meestal ook niet aan sloten van slaapkamerramen gedacht. Want ook al zit een raam op de eerste etage hoog, wanneer er zich een regenpijp naast bevindt, dan hebt u voor uw bovenraam ook inbraakbeveiliging nodig. Zo vertelt familie Manssen:

“Deurplus heeft ons in dit proces goed geadviseerd. Wij dachten dat, wanneer we beneden al het hang- en sluitwerk zouden vervangen, we dan ons huis weer goed beveiligd zouden hebben. Als PKVW-erkend bedrijf pakt Deurplus het grondiger aan. Ze wezen ons op tal van andere zwakke plekken in onze woning, zoals bijvoorbeeld de ramen op de eerste etage. Dat waren echt eyeopeners voor ons.”

Ook inbraakpreventie van ramen op het dak ontglipt vaak aan de aandacht.

“En wat voor mij totaal nieuw was, dat je een schuin dakraam ook kunt en moet beveiligen. Dat hebben we ook gelijk maar laten aanpakken,” zegt mevrouw Manssen.

Gratis advies

 

Deurplus is uw adviseur voor raambeveiliging van uw complete woning conform de normen van het PKVW (Politiekeurmerk Veilig Wonen). Bel aan bij Deurplus en wij voorzien uw huis van inbraakwerende sluitsystemen. Zelf kunt u, aanvullend op uw raam- en deurbeveiliging, ook veel doen om uw woning inbraakwerend te maken. Lees hier meer over.

Beveiligen ramen en compleet advies

Ons advies is compleet en zorgvuldig en omvat meer dan alleen het beveiligen van uw ramen. Wij lopen bijvoorbeeld ook uw kozijnen na. Houtrot en kleine kieren vormen al een zwakke schakel in uw raam- en deurbeveiliging. Stel dat u investeert in raambeveiliging op de begane grond, beveiliging van bovenramen en extra beveiligingsstrips, dan zou het weggegooid geld zijn wanneer u het onvolledig doet. Laat de beveiliging van uw woning daarom over aan de specialist en u bent verzekerd van:

  • solide inbraakwerende oplossingen voor onder meer raam- en deurbeveiliging
  • perfecte montage van producten voor raambeveiliging volgens de normen van het PKVW
  • uitstekende service op uw producten voor het beveiligen van uw ramen en overig hang- en sluitwerk
  • uiterste klantgerichtheid

Doorloop ook de gratis online veiligheid check. Onze adviseur zal binnen 24 tot 48 uur een testrapport uitbrengen over uw woningbeveiliging. Maak laagdrempelig kennis met Deurplus voor de beveiliging van elk soort raam, ruit of venster en voorkom inbraak!

Beveiligen ramen comfortabel, levensloopbestendig en veilig in nood

Omdat het nu eenmaal onze passie is inbraakwerende maatregelen voor woningen te treffen, hebben we een sterke visie op het beveiligen van ramen en deuren. De beveiliging van de ramen van uw huis moet op een levensloopbestendige manier gebeuren, conform de normen van het Woonkeurmerk, veilig in geval van calamiteiten en comfortabel. Zo kan Deurplus ook voor u regelen dat u uw elektrische rolluiken of uw gordijnen met afstandsbediening, via een app, kunt bedienen. Er is bij Deurplus meer mogelijk dan alleen het beveiligen van uw ramen, en we zetten graag onze deur voor u open voor een informerend gesprek! 

Certificeringen

  • client-img2
  • client-img3
  • client-img4
247