kerntrekbeveiligde sloten1

is uw woning écht veilig?

P.K.V.W. check

Aanvragen

Beveiligen deuren, meer dan inbraakwerend hang- en sluitwerk

Het beveiligen van deuren gaat verder dan alleen het zorgen voor solide hang- en sluitwerk. Bij Deurplus hebben we jarenlange ervaring met het beveiligen van deuren tegen inbraak en roofoverval, met producten die de veiligheidstest van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) doorstaan. Investeer in uw gevoel van veiligheid, en maak kennis met de specialist in uw bouwkundige beveiliging!
Zo mochten we ook maatregelen treffen voor deurbeveiliging tegen inbraak bij Ton en Olga J. uit Zutphen (regio Amersfoort).

“Eindelijk hebben we ons huis voorzien van inbraakwerende oplossingen, geheel volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Nu voelen we ons veel veiliger. Ons huis lijkt wel een vesting nu,”

lacht de heer J. die uit voorzorg zijn naam liever niet voluit wilde vermelden. Als Deurplus respecteren wij dit uiteraard. Zijn ramen en deuren werden voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk, een voordeurspion, een barrièrestang voor een raam, kierstandhouders en dievenklauwen.

Deur huis beveiliging verkleint inbraakrisico aanzienlijk

In elke stad, in elk dorp en in elke plaats wordt ingebroken. Het maakt wat dat betreft niet uit waar u woont. Iedereen die te maken krijgt met woninginbraak, houdt er hetzelfde aan over: een uitermate onveilig gevoel. Dit kunt u voorkomen door werk te maken van deur en raam beveiliging. Zo blijft uw thuis een plek waar inbrekers geen entree hebben en u zich veilig voelt!
Ook de heer en mevrouw J. voelen zich veiliger met het beveiligen van deuren en ramen:

“De behoefte was altijd latent aanwezig om onze woning van goede inbraakwerende sloten te voorzien, maar het kwam er niet van. De directe aanleiding vormde zich toen we hoorden van een nieuwe manier van inbreken: de kerntrekmethode, waarbij inbrekers de cilinder uit het slot trekken. En omdat we regelmatig weggaan, dachten we, nu moeten we het eens goed gaan regelen.”

Oplossingen voor inbraakpreventie deuren:

  • Laat uw voordeur, tuindeur, schuifpui, buitendeur, balkondeur en garagedeur voorzien van SKG-gecertificeerd hang- en sluitwerk met kerntrekbeveiliging. Weet u niet of u al beschikt over goedgekeurd beslag voor extra beveiligde deuren? U kunt dit nagaan door te controleren of het voorzien is van de aanduidingen SKG**r of SKG***r. Dit sluitwerk is ontworpen voor het zelfstandig beveiligen van uw deuren volgens de normen van het PKVW.
  • Uw gecertificeerd hang- en sluitwerk moet volgens de aangegeven normen gemonteerd zijn om uw deurbeveiliging te waarborgen. Wij volgen de normen die staan aangegeven in de handleiding Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Gratis advies

 

Deurplus, de landelijke specialist voor beveiligen deuren

Ongeveer twintig jaar geleden zijn we gestart vanuit de Veluwe met onder meer het beveiligen van deuren van woningen en bedrijven. Het adviseren van onze klanten over de beveiliging van hun buitendeuren, balkondeuren, garagedeuren, tuindeuren en voordeuren, de montage en het onderhoud van gecertificeerd hang- en sluitwerk en het leveren van service op beveiligde deuren verliep zo goed dat ons bedrijf groeide naar een flink team van enthousiaste mensen. Dagelijks zetten zij zich in voor het waarborgen van uw veiligheid! Bij het beveiligen van deuren roemen onze klanten onze Veluwse mentaliteit: we zijn nuchter, werken hard, stellen uw wensen als ons vertrekpunt en we zijn door en door betrouwbaar. Bij Deurplus bent u verzekerd van:

  • solide inbraakwerende oplossingen voor deurbeveiliging PKVW
  • perfecte montage van producten voor onder meer het beveiligen van deuren
  • uitstekende service op voorzieningen voor de beveiliging van deur en raam
  • uiterste klantgerichtheid

Meer weten dan alleen deurbeveiliging volgens het PKVW? Doorloop ook de gratis online veiligheid check. Onze adviseur zal u binnen 24 tot 48 uur een testrapport uitbrengen over uw woningbeveiliging. Maak laagdrempelig kennis met Deurplus!

Deurplus denkt verder dan beveiligen deuren

Naast het beveiligen van deuren zijn er meer aspecten die de aandacht verdienen bij inbraakpreventie. Indien u wilt, kunnen wij uw gehele woning doorlopen en u adviseren over inbraak preventie maatregelen. U kunt nog zo veel investeren in het beveiligen van deuren, maar wanneer uw deurkozijnen in slechte staat zijn door bijvoorbeeld houtrot of kieren, dan is de kans groot dat een inbreker zich alsnog toegang tot uw woning weet te verschaffen.
Ook ramen, dakramen, lichtkoepels, bovenlichtjes, schuiframen, draai- en kiepramen kunnen door ons van inbraakwerende oplossingen worden voorzien. Beveiliging strips voor deur en raam, kierstandhouders, anti-opklimbeugels, onze collectie producten voor woning beveiliging is breed en biedt een oplossing voor iedereen.
Ook bij de heer en mevrouw J. mocht Deurplus aanvullende producten voor het beveiligen van deuren en ramen verzorgen.

“De montage verliep prima. Opvallend was dat de monteur met een grote stofzuiger kwam. Je hebt natuurlijk best wel wat rommel, zoals zaagsel. Maar ze lieten het keurig netjes achter,” zegt de heer J.

 

Zelf kunt u ook meer doen dan alleen het beveiligen van deuren. Denkt u bijvoorbeeld aan voldoende verlichting rondom het huis en het voorkomen van rondslingerend gereedschap in uw tuin. Lees hier meer over en ontdek de waarde van een specialist met jarenlange kennis en ervaring in sluitsystemen.

“We vinden Deurplus een klantgericht bedrijf. Ze zijn goed bereikbaar en hun follow up is goed, dat is heel belangrijk. Schriftelijk heb ik trouwens tips ontvangen over wat ik zelf kan doen om het inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken. Dat vind ik heel goed.”

Beveiligen deuren comfortabel, levensloopbestendig en veilig in nood

Neem contact met ons op voor het beveiligen van deuren en ontdek hoe comfortabel onze oplossingen zijn. Zo kunnen uw deuren voorzien worden van extra veilige meerpuntssloten die u met één sleutel kunt bedienen. Dit voorkomt dat u onnodig op zoek bent naar de juiste sleutel. Dat is comfortabel! Daarnaast hoeft u ook niet te bukken of te strekken om de sluitingen boven- en onderaan de deur te ontgrendelen. Dat is pas levensloopbestendig! Uw complete woning kan beveiligd worden conform de normen van het Woonkeurmerk.
Omdat veiligheid in geval van nood voorop staat bij het beveiligen van uw deuren, verschaffen onze voorzieningen u ook snel en makkelijk een vluchtweg.

De heer J.: “We wilden onze buitendeuren met meerdere sloten beveiligen, want één slot op een deur vond ik in onze situatie toch onvoldoende. Maar met extra bijzetsloten ben je altijd in de weer met meerdere sleutels. Dat is zo’n gedoe, en al helemaal wanneer je meerdere buitendeuren hebt. Dat hou je geen week vol. Deurplus adviseerde ons toen een meerpuntssluiting met kerntrekbeveiliging, een slot dat meerdere sluitpunten over de hele lengte van de deur heeft. De beveiligde cilinder en de extra sluitpunten geven uitstekende bescherming en enorm veel gemak. Met één handomdraai bedien je tegelijkertijd alle sluitpunten. Met de sleutel die ik nu heb kan ik alle buitendeuren en de voordeur bedienen.”

Ontdek het complete spectrum van oplossingen van Deurplus. Van het beveiligen van uw voordeuren, garagedeuren, tuindeuren en alle andere deuren tot een totaal aanpak voor uw woning. Ook deurbeveiliging met camera!

Gratis advies

 

Certificeringen

  • client-img2
  • client-img3
  • client-img4
249