Politiekeurmerk veilig wonen

is uw woning écht veilig?

P.K.V.W. check

Aanvragen

Politiekeurmerk veilig wonen daar zit u goed mee!

We zijn blij dat u op onze site bent gekomen! Als medewerkers van Deurplus vinden wij het belangrijk om onze klanten een veilig gevoel te geven. En bij ons kunt u zich ook echt veilig voelen.
Openheid en transparantie met een vleugje Veluwse mentaliteit, maken van ons team een topteam. Al onze medewerkers hebben een verklaring van goed gedrag van justitie. Daarnaast worden ze door onze klanten gewaardeerd om hun vriendelijkheid en behulpzaamheid.

Voel je veilig binnen 1 dag

Bij Deurplus weten we als geen ander, dat veiligheid gaat over meer dan mooie woorden. De mate waarin uw woning inbraakwerend is, zal ergens aan getoetst moeten worden. Het Politiekeurmerk is voor Deurplus en voor u de onafhankelijke leidraad om uw woning te wapenen tegen inbraak.
Binnen 1 dag kan Deurplus uw bestaande deuren en ramen voorzien van gecertificeerd hang- en sluitwerk volgend de richtlijnen van het Politiekeurmerk. Onze ervaren medewerkers werken met moderne apparatuur om uw sluitwerk uiterst correct en precies te monteren. En we laten natuurlijk alles weer netjes achter. Wilt u ook alles tot in de puntjes geregeld hebben, van check tot certificering met uitstekende service en 10 jaar garantie? Voel je veilig bij Deurplus!

Politiekeurmerk veilig wonen, het aanpassen van veilig hang en sluitwerk

Wat kunt u zelf doen?

Een ketting is zo sterk als de zwakste schakel. Ook al hebt u uw woning op en top beveiligd, u moet uw beveiliging wel benutten. Zo is uit onderzoek gebleken, dat 80% van alle voordeuren dichtgetrokken worden zonder dat het slot vergrendeld wordt. Dat is natuurlijk jammer. Om te voorkomen dat u zelf de zwakste schakel bent doordat u uw beveiliging niet goed gebruikt, maken we het u met tips graag zo makkelijk mogelijk om uw beveiliging ook te blijven inzetten. Wat kunt u doen?

Maatregelen voor veilig wonen
U kunt zelf maatregelen treffen voor veilig wonen en uw eigen veiligheid vorm geven:

  • Kies comfortabel sluitwerk
  • Gebruik 1 sleutel om al uw deuren mee te bedienen
  • Gelegenheid maakt de dief; laat dus geen ramen open staan als u (even) weg bent
  • Laat geen ladder of gereedschap rondslingeren wanneer u van huis bent. Hiermee kan een inbraak zo gepleegd zijn.

Veilig hang en sluitwerk aanbrengen voor politiekeurmerk veilig wonen

Bouwkundige maatregelen
Laat uw woning checken en beveiligen volgens de normen van het Politiekeurmerk. Als uw woning is beschermd conform de normen van dit keurmerk, verlaagt u de kans op inbraak met 95%. Er is geen andere manier om de inbraakkans zo drastisch te verlagen dan wanneer u de normen van het Politiekeurmerk volgt. Ook geen (stil) alarm, want een alarm gaat af wanneer de inbreker al bij u binnen staat. Deze heeft aan slechts 3 minuten genoeg om in uw woning alle waardevolle spullen bij elkaar te vergaren. Bescherm uw huisgenoten en bezittingen!

Gratis advies

 

Elektronische maatregelen
Waardevolle voorwerpen zoals sieraden en verzamelingen bewaart u thuis het beste in een brand- en inbraakwerende safe/kluis. Hebt u eraan gedacht om deze safe in te bouwen of te verankeren, zodat een inbreker niet zomaar met uw meest waardevolle spullen wegloopt? In deze situatie vergroot een alarmsysteem de pakkans van inbrekers. Ze moeten veel moeite doen om uw waardevolle stukken mee te krijgen. Dat kost hen tijd en juist die tijd kan erg nuttig zijn om uw spullen te redden.
Wist u trouwens ook dat 50% van de inbraken/insluipingen wordt gedaan als u gewoon thuis bent? Overdag of ’s nachts. Het is een vervelend idee, maar wel de realiteit. Met een alarmsysteem bent u gewaarschuwd voor onwelkom bezoek. Een fijne manier om uw nachtrust te verbeteren. Voel je veilig!

221