inbraakbeveiliging woning

is uw woning écht veilig?

P.K.V.W. check

Aanvragen

Hoe werken wij

Welkom op de site van Deurplus, de landelijke specialist in inbraakbeveiliging voor woningen. Hoe werken wij? Onze kracht zit ‘m in:

 • perfect en passend advies over inbraakwerend hang- en sluitwerk voor alle soorten ramen, ruiten, deuren, vensters, lichtkoepels, schuiframen, slaapkamerramen, badkamerramen en schuine dakramen;
 • perfecte service van enthousiaste vaklui die graag problemen oplossen
 • omvangrijke collectie producten met uitsluitend de beste merken die de veiligheidstest van het Politiekeurmerk Veilig Wonen hebben doorstaan.

Ons eigen, gecertificeerde team van vakbekwame professionals staat voor u klaar! Hoe werken wij?

 1. Check aan huis
  Wilt u weten of uw woning voldoende inbraakwerend is, doorloop in een paar stappen de online veiligheids check en onze adviseur brengt binnen 24 – 48 uur een rapport uit over inbraakbeveiliging van uw woning. Wilt u uw woning laten nalopen door een expert? Deurplus kan een kosteloze veiligheidscheck verzorgen voor uw woning. Bel naar 0341 27 10 50 en informeer naar de voorwaarden. Of stel uw vraag direct via de website.
 2. Maatwerk advies / rapportage van bevindingen
  Een van onze adviseurs komt graag bij u thuis om uw woning door te lopen. Als specialist in inbraakpreventie, weten we als geen ander waar we op moeten letten. Onze check is nauwkeurig en grondig, en omvat alles waar je maar aan kunt denken bij inbraakpreventie ramen en deuren. Dit is meer dan alleen het controleren van SKG sloten en veiligheidsbeslag op SKG notatie. We kijken ook naar de algehele staat van uw ramen, deuren, kozijnen, evenals naar bereikbare ramen en deuren op de eerste en tweede verdieping, buitenverlichting, openslaande tuindeuren, openslaande garagedeuren etc. We verzorgen een rapportage van bevindingen waarin we u uitleggen waar de knelpunten zitten in uw woning. Ons maatwerk advies omvat een perfecte, persoonlijk oplossing voor deurbeveiliging en raambeveiliging.
 3. Voorstel oplossingen
  Onze adviseur zal u aan de hand van een voorstel oplossingen laten zien, hoe u inbraakbeveiliging beter vorm kunt geven. Juist met ons enorme aanbod van producten, kennis en ervaring onderscheidt Deurplus zich blijvend ten opzichte van bijvoorbeeld slotenmakers en doe-het-zelvers:

1. Het treffen van voorzorgsmaatregelen tegen inbraak en inbrekers doen we dagelijks en al ruim vijftien jaar

2. onze medewerkers doorlopen regelmatig trainingen

3. alle A-merken zijn bij ons vertegenwoordigd

Wat u nodig hebt is iemand die overzicht heeft over alle opties om een perfect en persoonlijk advies te kunnen verzorgen. Van producten voor beveiligen ramen, beveiliging deuren, beveiligen tuindeur, beveiligen schuifpui, veiligheidssloten voordeur met sloten met driepuntssluiting, kerntrekbeveiliging en meerpuntssluiting tot aanvullende producten zoals anti-klimstrips, camera’s, voordeurspionnen. Ook voor sloten deuren vervangen in levensloopbestendige woningen conform het Woonkeurmerk.

 1. Offerte
  In een heldere, gespecificeerde offerte omschrijven we nauwkeurig welke bouwkundige beveiliging uw woning nodig heeft. Onze prijzen zijn vast. Opslagen, toeslagen etc. kennen we niet. U weet gewoon altijd waar u aan toe bent, tot in de detail.
 2. Uitvoering 
  Na uw akkoord op de offerte, plannen we het moment van montage met u in. Hiervoor neemt een van onze medewerkers contact met u op. Uiteraard kiezen we een dag die bij u past.
  Daarnaast ontvangt u tips voor de maatregelen die u zelf kunt nemen tegen inbraak in uw woning. En na montage nemen wij contact met u op om te vernemen of uw inbraakbeveiliging naar wens is. Ons werk is pas afgerond wanneer u tevreden bent. Graag dragen we met onze veiligheidssloten bij aan veilig en comfortabel wonen! Ton en Olga J. uit Zutphen waarderen onze aanpak ook: “En wat ik ook heel bijzonder vond, en dat maak je niet vaak mee bij bedrijven, is dat ze na afloop contact met je opnemen om te informeren of alles naar wens is, en of er nog opmerkingen zijn. Dat vind ik heel prettig, want ze gaan er ook nog eens serieus mee om,” zegt Ton, lees de complete ervaring van familie J.
 3. Certificering
  Deurplus is erkend en gecertificeerd PKVW-partner die woningen van dit certificaat mag voorzien. Wij voorzien ook graag uw woning van een certificaat. Wilt u weten of uw woning ook aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen voldoet? Check het binnen vier minuten.

Maak afspraak
Wist u trouwens, dat u met het Politiekeurmerk Veilig Wonen, de kans op inbraak in uw woning met 90% verkleint? Inbraakwerende sluitsystemen zijn de moeite en het geld dus zeker waard. Wilt u uw ramen en deuren laten nalopen door een expert?  Bel naar 0341 27 10 50 en maak afspraak.
Tip! Wist u dat de meeste verzekeraars u korting geven op het inbraakrisico op uw inboedelverzekering wanneer uw woning over het Politiekeurmerk Veilig Wonen beschikt? Deze korting kan wel oplopen tot 15%. Zo maakt u uw woning niet alleen veiliger, maar verlaagt u ook nog eens uw verzekeringskosten.

265