slider1

is uw woning écht veilig?

P.K.V.W. check

Aanvragen

Het slimme huis

Alles wat u in huis met de hand bedient, kunt u automatiseren. Zo kunt u met uw telefoon verlichting en apparatuur aanzetten, gordijnen openen/sluiten en het alarm uit- en aanschakelen. Dankzij deze moderne technologie hoeft u dus niet meer fysiek in uw woning te zijn om uw woning te bedienen. We zien het als onze uitdaging om geavanceerde techniek zodanig toe te passen dat u optimaal wint aan veiligheid en comfort. Doet u mee met deze uitdaging?

Maak het u op en top gerieflijk

Verlichting
Stel, u hebt de gewoonte om om half 7 op te staan. Wat is het dan heerlijk ontwaken als de lichtsterkte in uw kamer zich al geleidelijk aanpast naar daglicht. Het is bekend dat mensen die bij daglicht wakker worden, zich doorgaans uitgeruster voelen. Met onze revolutionaire oplossingen kan de verlichting in uw woning de hele dag automatisch geregeld worden. U kiest welke sfeer u graag wilt, deze sfeerstanden kunt u met een normale schakelaar bedienen, dus zonder smartphone, iPad of computer. Van fris ochtendlicht tijdens het ontwaken, het uitschakelen van verlichting bij het verlaten van uw woning tot het moment dat u weer thuiskomt. Met techniek kunt u ervoor zorgen dat uw huis als een warme deken aanvoelt!

Gratis advies

 


Apparaten
Tegenwoordig wordt de bediening van apparaten steeds meer via touch screens geregeld. Maar nog altijd moet je zelf die handeling verrichten. Bij Deurplus is dat al lang niet meer zo. We beschikken over producten die van uw apparaten slimme apparaten maken. Hierdoor switcht de tv aan tijdens uw ontbijt en vult de keuken zich met uw favoriete muziek wanneer u uw lunch klaarmaakt. Zo maar een paar voorbeelden van toepassingen van innovatieve techniek. Klinkt dat naar meer? Neem contact op om meer te horen!

home domotica het slimme huis


Gordijnen
Het is een van de oudste tips tegen inbraak: sluit nooit uw gordijnen wanneer u weg bent. Inbrekers kunnen zo ongehinderd hun gang gaan. Met sfeerscènes in combinatie met een lichtgevoeligheidssensor kunnen uw verlichting en gordijnen automatisch worden bediend. Welkom thuis! Dat is niet alleen veilig, het voelt ook comfortabel! Kom eens sfeer proeven bij Deurplus!


Beveiliging
Inbrekers zijn gek op donkere hoeken en ruimtes. En dat is geen wonder, want dan kunnen ze ongezien hun gang gaan. Met slimme verlichtingstechnieken kunt u inbrekers voor zijn. Zorg ervoor dat uw huis aan de buitenzijde goed verlicht is. Met sensoren die beweging detecteren, zet u ongenode gasten ineens in een zee van licht.
Wilt u niet voor iedereen de deur open doen? Zodra een gast aanbelt bij uw voordeur, verschijnt deze in videobeeld op uw scherm. Zonder dat u er ook maar iets voor hoeft te doen hebt u in beeld wie er buiten staat. En met een simpele touch op het scherm opent u de voordeur en wordt de verlichting in uw entree helder om uw bezoek te ontvangen. Bij het verlaten van de gang dimt het licht zich weer automatisch. Dat is ook nog eens energiezuinig…
Het is bekend dat de meeste mensen de deur uit gaan zonder hun voordeur te vergrendelen. Jammer, want dan biedt u nog een prachtkans voor een inbreker om zijn slag te slaan. Wanneer u kiest voor automatische deurvergrendeling van Deurplus, zal het u nooit meer overkomen dat u uw huis als een prooi voor dieven achterlaat. En wanneer u dit combineert met een automatisch alarmsysteem, dan houdt u ze zeker op afstand!  

232