slider1

Kerntrekbeveiliging

Uw woning?

Laten controleren

Maak afspraak

Vanwege nieuwe inbraakmethode beveiliging goed regelen

“Eindelijk hebben we ons huis voorzien van inbraakwerende oplossingen, geheel volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Nu voelen we ons veel veiliger. Ons huis lijkt wel een vesting nu,” lacht Ton J. uit Zutphen over het werk dat hij liet verrichten door Deurplus. Zijn ramen en deuren werden voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk, een voordeurspion, een barrièrestang voor een raam, kierstandhouders en dievenklauwen. Uit voorzorg wilde de heer J. zijn naam liever niet voluit vermelden, wat wij als Deurplus uiteraard respecteren.
“De behoefte was altijd latent aanwezig om onze woning van goede inbraakwerende sloten te voorzien, maar het kwam er niet van. De directe aanleiding vormde zich toen we hoorden van een nieuwe manier van inbreken: de kerntrekmethode, waarbij inbrekers de cilinder uit het slot trekken. En omdat we regelmatig weggaan, dachten we, nu moeten we het eens goed gaan regelen."

Goede reactiesnelheid

Zo kwam Ton uit op de website van het Politiekeurmerk Veilig Wonen om te kijken welk bedrijf in zijn regio zijn huis zou kunnen beveiligen. Zijn oog viel op Deurplus als landelijke specialist. “Via de website heb ik contact gezocht, en ze belden me vrij snel. Die reactiesnelheid beviel me. Er is toen een adviseur van Deurplus bij ons thuis geweest, dat liep heel goed. De persoon was prettig, en ook qua knowhow. Ik had ook nog offerte aangevraagd bij een ander bedrijf, maar we kozen toch voor Deurplus.”

Veilig en makkelijk

“We wilden onze buitendeuren met meerdere sloten beveiligen, want één slot op een deur vond ik in onze situatie toch onvoldoende. Maar met extra bijzetsloten ben je altijd in de weer met meerdere sleutels. Dat is zo’n gedoe, en al helemaal wanneer je meerdere buitendeuren hebt. Dat hou je geen week vol. Deurplus adviseerde ons toen een meerpuntssluiting met kerntrekbeveiliging, een slot dat meerdere sluitpunten over de hele lengte van de deur heeft. De beveiligde cilinder en de extra sluitpunten geven uitstekende bescherming en enorm veel gemak. Met één handomdraai bedien je tegelijkertijd alle sluitpunten. Met de sleutel die ik nu heb kan ik alle buitendeuren en de voordeur bedienen.”
“Voorheen had ik de deur tussen de bijkeuken en de keuken ook compleet vergrendeld. Hoewel het PKVW adviseert om alleen de deuren met toegang naar buiten inbraakwerend te maken, vonden we het toch veiliger om ook deze deur extra te beveiligen. Deurplus heeft er dezelfde cilinder als van de andere buitendeuren in gemonteerd, dus ook deze deur bedienen we met dezelfde sleutel.”
“De montage verliep prima. Opvallend was dat de monteur met een grote stofzuiger kwam. Je hebt natuurlijk best wel wat rommel, zoals zaagsel. Maar ze lieten het keurig netjes achter.”

Gratis advies

 

Opvolging na montage

“We vinden Deurplus een klantgericht bedrijf. Ze zijn goed bereikbaar en hun follow up is goed, dat is heel belangrijk. Schriftelijk heb ik trouwens tips ontvangen over wat ik zelf kan doen om het inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken. Dat vind ik heel goed. En wat ik ook heel bijzonder vond, en dat maak je niet vaak mee bij bedrijven, is dat ze na afloop contact met je opnemen om te informeren of alles naar wens is, en of er nog opmerkingen zijn. Dat vind ik heel prettig, want ze gaan er ook nog eens serieus mee om. Tijdens die evaluatie heb ik genoemd dat ik de cilinder in de voordeur wat stroef vond verlopen, maar dat ik dat nog wel even wilde aanzien. Deurplus beloofde me hierover na een maand weer contact op te nemen. Maar nu bevalt het me toch niet. Wanneer Deurplus informeert om te vernemen of alles nu compleet naar wens is, dan zal ik dit melden. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit verholpen wordt. Ik zou Deurplus iedereen aanraden! Bij Deurplus voel ik me echt klant!”

Certificeringen

  • client-img2
  • client-img3
  • client-img4
244