Blog

Werkt nieuwste intercom technologie ook voor oudere vingers?
Vastgoed | Zorg | Industrie | Woningbouw | Overheid |

Wie is Deurplus

Even googlen op ‘intercomsystemen’ en u ziet waar Deurplus sterk in is. Bedrijfszekere toegangsverlening in allerlei soorten omgevingen. Onze professionele service- en onderhoudsafdeling maakt de keus voor Deurplus een beslissing waar u jarenlang plezier van zult hebben.
 

Storing intercom bij senioren

Wat is het probleem in bovengenoemd appartementencomplex? De bel gaat over bij bewoners en zij willen de deur openen door een schermknop aan te raken van het intercomsysteem. Echter, de deur reageert niet. De bewoner heeft dit niet in de gaten en vraagt zich af waarom het bezoek niet komt. De bezoekers vinden dat het lang duurt eer dat de deur open gaat en worden ongeduldig. Zou dit te maken kunnen hebben met de laatste update van het intercom systeem flat?
 

Intercom systeem voor ouderen problemen voorkomen

Deze nieuwste generatie intercomsystemen met beeld is klein van formaat, strak vormgegeven en wordt plat op de muur bevestigd. Veel vve’s vallen voor de uitstraling van deze moderne videofoons. Ze zijn hip en trendy en passen qua design in een strak interieur. Echter, ouderen blijken er niet goed mee overweg te kunnen. Een belangrijk stuk mechaniek/hard contact heeft plaats gemaakt voor een printplaatje met ‘soft touch’ waarmee een deur ontgrendeld kan worden. Was dit vroeger een grote knop/button (voor ouderen makkelijk), nu is het een printplaat met kleine lichtcel die aangeraakt moet worden. Het ziet er mooi uit maar het werkt niet voor iedereen. In dit pand voor ouderen ook niet. De soft touch bediening met lichtcel werkt op de lichaamswarmte van vingers. Bij koude vingers reageert de software niet. Omdat de doorbloeding van ouderen anders is kunnen zij op de lichtcel blijven drukken zonder dat de software reageert. Deze geeft dus geen signaal door en de deur blijft dicht. Deurplus kent dit probleem en kijkt voor een intercom advies onder meer ook altijd naar de bewoners in een flat. Zodat u het juiste intercom systeem koopt hebt waarbij de werking gegarandeerd is.
 

Intercomsystemen kopen

Overweegt u een nieuwe intercom of een digitaal sluitsysteem? Video-intercoms verschaffen u nog meer veiligheid en comfort. We laten ze u graag zien. Wist u dat een nieuwe intercom ook de uitstraling van uw entree verbetert? Mogelijk heeft u een intercom storing en is bovenstaande niet de oorzaak. Om dit te kunnen concluderen bekijken we graag even de situatie alvorens we een advies geven. We komen graag langs. 

Lees meer over ons op de website van de landelijke adviseur in intercomsystemen.

Bel 0341-271 050 voor advies over intercom systemen. Of laat uw gegevens achter via het Contact formulier.

Casus

Onze ervaring halen wij uit de praktijk. Lees de verschillende klantverhalen om een beeld te krijgen van wat wij zoal doen!

Bekijk alle casussen
Menu