Blog

Wat is cctv? Deurplus geeft camerabewaking meerwaarde
Vastgoed | Zorg | Industrie | Woningbouw | Overheid | 16-09-2022

CCTV camera’s zijn betaalbaar en makkelijk in het gebruik. Deurplus adviseert, monteert en onderhoudt cctv systemen door het hele land. Onze cctv camerasystemen maken vaak deel uit van een groter toegangssysteem met:

Zo zorgen we dat u meer haalt uit uw camerabewaking. Uw veiligheid, controle en comfort, daar gaan wij voor!
Bel 0341 – 271050 of laat uw contactgegevens achter op onze website.
 

De beste beveiliging omvat meer dan cctv

Deurplus ziet camerabewaking breder dan alleen een cctv installatie. Want wat heeft u aan het bekijken van beelden achteraf als er al ongewenste bezoekers zijn geweest?
Adviseur Deurplus zorgt dat u altijd en overal volledige controle en overzicht hebt op gebeurtenissen rondom en binnen uw pand. Met onze toegangssystemen kunt u direct toegang verlenen of ontzeggen, personen verifiëren, alerts ontvangen op uw smartphone en inspelen op gebeurtenissen die u ziet op camerabeelden. Daar heeft u meer aan. Wilt u weten wat dat in uw situatie betekent?

Maak kennis met onze frisse blik op bouwkundige beveiliging.
 

IP camera’s, de next step in camerabeveiliging cctv

Welke camera beveiliging zakelijk is er? Er zijn cctv systemen maar ook IP camera’s. IP camera’s (Internet Protocol) is de volgende generatie beveiligingscamera’s. Ze registreren geen beelden binnen een gesloten netwerk, maar ze maken camerabeelden toegankelijk via internet. Ook kunnen ze geïntegreerd worden in omvangrijkere toegangssystemen waarbinnen ook toegangscontrole en intercom gewaarborgd is. Voor u als gebouwbeheerder of eigenaar van een bedrijf heeft dit aanmerkelijke voordelen, want u hoeft niet meer naar een entree of deur toe. Online bekijkt u wie zich meldt bij de intercom, ’s avonds ontvangt u alerts op uw smartphone van deuractiviteiten zodat u precies weet wie zich nog in uw pand bevindt. 
Desgewenst verleent u toegang op afstand of neemt u actie wanneer u een melding ontvangt dat een deur te lang open blijft staan. Deurplus maakt uw leven makkelijker, veiliger en comfortabeler.
 

Wat kost cctv? Welke beveiligingscamera?

De kosten van een CCTV camera set en een IP camera lopen uiteen. In een aantal gevallen zijn IP camera’s voordeliger omdat de aanschaf van een cctv set extra kosten met zich mee brengt. Zoals hardware voor de opslag van de beelden en de kosten voor installatie. Welke oplossing voor u het best rendeert, is afhankelijk van uw wensen en situatie. We adviseren u er graag over.

 

Wie is Deurplus?

Kent u Deurplus of nog niet? We verzorgen door het hele land inbraakwerend hang- en sluitwerk, toegangscontrolesystemen, intercomsystemenautomatische draai- en schuifdeuren.

Onze kracht? We verenigen de werelden van toegangscontrole en toegangsverlening in de beste oplossingen, exact toegesneden op uw wensen. U vindt bij ons uitsluitend de beste merken zoals Salto, Paxton en iLOQ. U hebt bij ons altijd één aanspreekpunt voor uw toegangssysteem. Welke vraag u ook hebt, waar zich dan ook een knelpunt voordoet, u wordt nooit van kastje naar de muur (dealer, deurfabrikant, of wie dan ook) gestuurd. We kunnen niet elk probleem voorkomen, maar oplossen doen we altijd! Ons team van eigen monteurs verleent service en onderhoud door het hele land. U kunt bij ons ook meerjarenonderhoudsplanning afspreken. Een aanschaf bij Deurplus betekent dan ook automatisch een zorgeloze aanschaf voor jaren.

Casus

Onze ervaring halen wij uit de praktijk. Lees de verschillende klantverhalen om een beeld te krijgen van wat wij zoal doen!

Bekijk alle casussen
Menu