54

Waarom hebt u Deurplus nodig voor een brandveilig sluitsysteem

Hebt u al gecontroleerd of uw toegangscontrolesysteem veilig is bij calamiteiten? Nog steeds zijn er sluitplannen waarbij het brandmeldsysteem niet is aangesloten op de elektrische ontgrendeling van deuren. Dan zijn vluchtwegen bij brand niet gewaarborgd, dit kan uw zorgvragers en medewerkers fataal worden. Regelmatig worden we over toegangscontrole in combinatie met vluchtroutes om advies gevraagd.

 

We zijn in de regio uniek omdat we adviseur zijn van alle A-merken hang- en sluitwerk en toegangscontrole (Salto, Paxton) en omdat we alles onder 1 dak bieden: advisering, montage en onderhoud.

Wat betekent ons advies voor u en hoe gaan we te werk? Lees het in deze blog. Bel 0341 271 050.

Doe zelf de vluchtwegbeveiliging check:

Deel I - Toegangscontrolesysteem brandveilig – bij u ook
Deel II - Toegangscontrole met aanwezigheidsregistratie, brandwerende deuren en brandcompartimentering

 

 1. Inventarisatie brandveiligheid, inbraakwering en toegangscontrole eisen

In onze inventarisatie staat altijd centraal:

 • Welke wensen hebt u ten aanzien van toegangscontrole? Wilt u toegangscontrole beheren aan elke deur, of is uw terrein zo groot dat u altijd en overal uw toegangscontrole online wilt kunnen regelen?
 • Welke toegangscontrole hebt u nodig? Wilt u inzicht verkrijgen wie waar is?
 • Is uw hang- en sluitwerk (al) inbraakwerend?
 • Is aan brand- en panieksituaties gedacht? Hoe hoger het niveau van ramen en deuren beveiligen, des te beter moet uw vluchtwegbeveiliging georganiseerd zijn.

We komen met plezier en vrijblijvend bij u langs.

 1. Advisering over beveiligen pand: ramen, deuren, kozijnen, buitenschil

Samen lopen we uw gebouw door. We laten u concreet zien wat we kunnen verbeteren aan uw entree, ramen, deuren en kozijnen. Maar denk ook aan de buitenschil zoals slagbomen en toegangspoorten. Ons advies omvat:

 • Advies over de staat van uw inbraakwerend hang- en sluitwerk
 • Advies over toegangscontrole dat aan uw wensen van toegangsverlening beantwoordt
 • Advies over veilige systemen met het oog op paniek en brand

We zoeken de optimale balans tussen toegankelijkheid, controle, comfort, inbraakbeveiliging en veiligheid in noodsituaties.

 1. Offerte met toegangscontrole prijzen

Op basis van de inventarisatie voorzien we u van een heldere offerte. Deze omvat toegangscontrole prijzen en de verwachte montagekosten. U ontvangt onze offerte binnen 5 a 10 werkdagen. Ook ontvangt u van ons informatie over een service- en onderhoudscontract.

 1. Montage

Na uw akkoord op de offerte komen onze eigen, professionele monteurs uw toegangscontrole monteren en indien nodig de overige aanpassingen verrichten zoals nieuw hang- en sluitwerk en automatische deuren.

 1. Afsluiten service- en onderhoudscontract

Regel uw service- en onderhoudscontract tijdig! Tijdig onderhoud verlengt de levensduur van uw digitaal sluitsysteem. Ook bent u verzekerd dat u blijft voldoen aan wettelijke eisen en normen.

Deurplus, uniek in toegankelijkheid, controle en comfort

Hoe combineert u brandveiligheid, toegankelijkheid en comfort in de beste toegangscontroleoplossing? Voor een complete toegangscontrole oplossing die u alles geeft wat u wenst en die ook brandveilig is, hebt u een specialist nodig die beide werelden bij elkaar weet te brengen.

Een toegangssysteem dat deuren afsluit voor onbevoegden in normale situaties en dat deuren opent in geval van nood en paniek.

Het kan zijn dat de toepassing in uw organisatie verschilt. Het beste advies is nog altijd een persoonlijk advies. Bel naar 0341 271 050.

Samen naar uw oplossing kijken? Vul uw tel.nr. in en ik bel u z.s.m. terug

313