Blog

VVE gebruikt meerjarenplanning en spreidt onderhoudskosten deuren!
Vastgoed | Zorg | Industrie | Woningbouw | Overheid | 10-09-2022

Deurplus verzorgt service en onderhoud, zorgt voor prettig wooncomfort en houdt via een dashboard de meerjarenonderhoudsplanning (MJOP) bij. Ook maakt deze vve gebruik van een rekenmodule. De rekenmodule berekent wat de vve maandelijks moet reserveren zodat na het verstrijken van de technische levensduur tijdig tot vervanging kan worden overgegaan. Wilt u ook zorgeloos en planmatig onderhoud op uw deuren? Bel vandaag nog voor een service- en onderhoudscontract naar 0341-271050.
 

Rekenmodule

De vve heeft veel baat bij meerjarenonderhoudsplanning en de rekenmodule. De MJOP geeft gedetailleerd inzicht in onderhoudskosten en onderhoudshistorie. Per deur en per deuronderdeel. Dankzij de rekenmodule is de vve in staat om meerjarenonderhoud te spreiden en loopt ze niet tegen onverwachte investeringen aan. Zo is de onderhoudskostenbegroting altijd in ‘balans’.
 

Advies over alle A-merken

Deurplus heeft zojuist de jaarlijkse check afgerond van de deuren in het pand en de onderhoudsgegevens met haar klant gedeeld. Welke automaten leveren problemen op en kan dit voorkomen worden? Van alle tien automaten blijken acht in goede staat, eentje is slecht en dient direct vervangen te worden. De ander is binnenkort aan vervanging toe. Dit laatste was geen verrassing, dit was al inzichtelijk via het dashboard. Wat wel een vraag is, welke merk en welk type deurautomaat moet aangeschaft worden? De deurautomaten die in dit appartementencomplex zijn gemonteerd zijn van verschillende merken. Welk merk kiest een klant dan bij vervanging?

Met het aanbod van diverse A-merken en hun verschillende functionaliteit en gebruiksintensiteit is dat een lastige vraag als je niet dagelijks met hang- en sluittechnieken bezig bent.

Deurplus neemt de complete situatie in ogenschouw en adviseert over een veilig toegangssysteem:

  • Wat is de gebruiksbelasting (10x per dag of 2000x per dag)
  • Wat is de windbelasting?
  • Hoe zit het hang- en sluitwerk in elkaar?
  • Wat is het wensenlijstje van de klant?
  • Wat is het budget?

Omdat Deurplus kennis heeft van alle A-merken deuren en technieken in en rondom de deur ontvangt de klant een compleet advies over de deurinstallatie voor een duurzame investering.

Hier is de toegevoegde waarde van adviseur Deurplus duidelijk. In vervangingskosten van een defecte deurautomaat is tijdig voorzien. De klant weet exact waar ze aan toe is.
En de vve hoeft zich geen zorgen te maken over de aanschaf en montage van de juiste deurautomaat.

Binnenkort wordt de nieuwe deurautomaat besteld. Dan komen de eigen monteurs van Deurplus perfecte montage verzorgen. Deskundig en netjes. Ook daar heeft de klant geen omkijken naar!

Casus

Onze ervaring halen wij uit de praktijk. Lees de verschillende klantverhalen om een beeld te krijgen van wat wij zoal doen!

Bekijk alle casussen
Menu